Τερμα και η κυκλοφορια του ελληνικού Computer Music!

stratigos

Μέλος
Πόντοι
28
Το επαιρνα το εν λογω περιοδικο πολυ συχνα.Μου αρεσε.Απο το Σεπτεμβρη που λετε δεν μπορουσα να το βρω.Παρα μονο μια φορα που τελικα ηταν 2 παλιοτερα τευχη σε προσφορα , με τιμη δηλαδη οσο εκανε ενα computer music.Ρωτησα εχθες σε 10 περιπτερα και τιποτα.Ολοι μου ελεγαν πως το φερνουν αλλα ειχε τελειωσει.Παιρνω και εγω πριν απο λιγο στην εταιρια που το εκδιδει (compupress) και μου ειπαν πως εχει σταματησει η κυκλοφορια του.Κριμα δυστυχως.Αλλα στην ελλαδα ολα εχουν το τελος τους ;)

Παλι καλα βρισκουμε και κανα ξενο ;D

Ουτος η αλλος μεταφρασμενο το ξενο computer music ηταν το ελληνικο, αλλα αυτο δεν εχει να κανει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αμαν τι γινεται ρε γαμωτο σε αυτη τη χωρα αντι να παμε μπροστα παμε πισω :(

κυκλοφορουσε και ενα περιοδικο της προκοπης και το κοψανε και αυτο

γι αυτο δεν μπορουσα να το βρω πουθενα και γω που νομιζα οτι ηταν θεμα του περιπτερα γιατι δεν πουλαγε.....

πολυ κριμα  :( :( :(

Και μενα μου ειχαν σπασει τα νευρα τα περιπτερα , αλλα περισσοτερο για το οτι  μου ελεγαν το φερνουμε.

Μπορείς να παραγγείλεις και με χρεωστική (αντί για πιστωτική). Επέλεξε μετά το "Buy Subscription" το overseas αν θυμάμαι καλά, για να σου βγάλει επιλογή για Ευρώπη. Νομίζω ότι το κόστος είναι 65 λίρες για 13 τεύχη, 5 λίρες το τεύχος δηλαδή (συμπεριλαμβάνονται τα ταχυδρομικά με air mail)

Στο ίδιο site μπορείς να παραγγείλεις και μεμονωμένα προηγούμενα τεύχη.

...ή μπορείς να κάνεις απλά αυτό που κάνω εγώ (και αρκετοί άλλοι): αν έχεις την τύχη να βρίσκεσαι σε κάποιο αστικό κέντρο που φέρνουν ξένο τύπο, κοιτάς όλα τα περιοδικά του μήνα και σύμφωνα με την ύλη που διαφημίζουν στο εξώφυλλό τους και με ένα μικρό ξεφύλλισμα παίρνεις αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο, είτε είναι το Computer Music, είτε το Sound On Sound, είτε το Future Music, είτε το Guitar Buyer, είτε το Guitarist κλπ. Mπορεί επίσης να μην με ενδιαφέρει κανένα (όπως συχνά συμβαίνει), οπότε δεν προχωράω και σε καμία αγορά.

Το περιοδικό που λέτε στην ελληνική έκδοση δεν το είχα πάρει ποτέ... Ίσως η παύση της κυκλοφορίας του να σημαίνει πως οι λίγοι Έλληνες αναγνώστες αποφάσισαν να στραφούν στην πληροφόρηση μέσω ίντερνετ (συνηθισμένο φαινόμενο που απειλεί όλα τα έντυπα μέσα) ή στα αντίστοιχα ξένα περιοδικά.

Καλα ναι και αυτο γινεται στην αθηνα ειμαι.Το sound on sound το ειχα παρει μια δυο φορες.Ερχεται και το computer music το ξενο εδω?Γιατι επαιρνα το ελληνικο και δεν το ειχα προσεξει....

Αυτο ειναι καλο που μπορεις να παραγγειλεις και μερικα παλαιοτερα!

Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά πιστεύω πως το αγγλικό Computer Music το έχω πετύχει στην Αθήνα μερικές φορές...

Θα το ψαξω λοιπον να δουμε αλλιως θα κανω τη συνδρομη που μου λεει και ο φιλος pascal πιο πανω.Γιατι ενταξει , ολα μπορεις να τα βρεις στο internet αλλα εκει ειναι αλλιως.Το περιοδικο που το περνεις παντου και ειναι και μαζεμενα ολα μαζι.Διαβαζεις και κατι παραπανω που δεν θα το εψαχνες μονος σου , μαθαινεις και κατι.Ειναι καλο που εχουνε και πολλα tutorials για διαφορα πραγματα μεσα.

Ναι, το βρίσκεις και στην Αθήνα. Αλλά άλλο 6 ευρώ και άλλο...12

:)

stratigos είπε:
Θα το ψαξω λοιπον να δουμε αλλιως θα κανω τη συνδρομη που μου λεει και ο φιλος pascal πιο πανω.Γιατι ενταξει , ολα μπορεις να τα βρεις στο internet αλλα εκει ειναι αλλιως.Το περιοδικο που το περνεις παντου και ειναι και μαζεμενα ολα μαζι.Διαβαζεις και κατι παραπανω που δεν θα το εψαχνες μονος σου , μαθαινεις και κατι.Ειναι καλο που εχουνε και πολλα tutorials για διαφορα πραγματα μεσα.
Συμφωνώ απόλυτα...

Καλα ναι αλλο 6 και αλλο 12 εχεις δικιο.Εγω δεν εχω προβλημα.Γενικα παραγγελνω απο το internet πραγματα και αμα ειναι μεγαλη η διαφορα ή ακομα και διπλη οπως λες τοτε με μια θα γινει η συνδρομη! ;D ;)

απο οτι θυμαμαι το εβρισκα τευχος παρα τευχος... και οποτε δεν το εβρισκα υπηρχε η εκδοση... 2 τευχη προσφορα... >:(

οποτε λεω δεν αξιζει οι τυποι μας κοροιδευουν

Κοροιδια δε λες τιποτα! Και μαλιστα στο επακρο.Πηγα σημερα το βραδυ σε περιπτερο με ξενο τυπο για να δω αν εχει κανενα ξενο computer music ή κατι τετοιο , και τι να δω.2 ελληνικα περιοδικα computer music μονο 5,90 ελεγε.Αν και δεν θα τα επαιρνα εριξα μια ματια του ποτε ηταν.Ελεος 2006?????Εχουμε 2010.Η τεχνολογια εχει ξεφυγει και μας δινουν  οτι τους απομεινε?Ντροπη!Αλητες.Καλυτερα να τα χαρισουν αμα τους εχουν μεινει!

stratigos είπε:
προπαντως το παιρνεις μαζι σου στο WC εεεε στο αναγνωστηριο ηθελα να πω.... ;)

το future music και το sound on sound(πιο επιστημονικο) ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back