Τέλος εποχής; Νεος αντιπροσωπος της Fender ο Νακας..

Τελικα...λαλακια ειπα.... ;D...ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ θα καταργηθουν (οι οποιοι ετσι κι αλλοιως ειναι ψιχουλα γυρω στο 4%)...τα ΦΠΑ....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... ;D

EDIT Με προλαβε ο αποαπανω.... ;D

Superfunk είπε:
Τελικα...λαλακια ειπα.... ;D...ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ θα καταργηθουν (οι οποιοι ετσι κι αλλοιως ειναι ψιχουλα γυρω στο 4%)...τα ΦΠΑ....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... ;D
Δίκιο έχεις, κι εγώ έτσι την πάτησα. ::)

Αν γίνει αυτό που γράφει το άρθρο βλέπω χαλαρά εργοστάσιο Fender στην Ευρώπη. Να μη σου πω ότι σε καμιά 5-6 χρόνια θα παίζει και "Σκουίρε μπάι Φέντερ" Made In Greece.
Δεν συμφέρει.

Το εργατικό κόστος είναι πολύ υψηλό στην Ευρώπη.

marathon είπε:
http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=306&New_ID=415

6/2/2014

Η FENDER στη Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.

Ξέρετε κάτι παραπάνω? 8)

Η εταιρεία μας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ» με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη FENDER EUROPE ως επίσημος μεταπωλητής/dealer για τη διάθεση όλων των προϊόντων FENDER και SQUIER μέσω των καταστημάτων της.

Η εταιρεία μας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ» με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη FENDER EUROPE ως επίσημος μεταπωλητής/dealer για τη διάθεση όλων των προϊόντων FENDER και SQUIER μέσω των καταστημάτων της.
Αυτό τι σημαίνει? Ότι αντιπρόσωπος παραμένει ο Στόλλας και ο Νάκας είναι μεταπωλητής ή οτι ο Νάκας είναι Στόλλας στη θέση του Στόλλα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μαλλον η διαφορα ειναι σ' αυτο:

"έναρξη της συνεργασίας της με τη FENDER EUROPE"
Ο Στολλας δεν αναφερεται πουθενα.

marathon είπε:
Αυτό τι σημαίνει? Ότι αντιπρόσωπος παραμένει ο Στόλλας και ο Νάκας είναι μεταπωλητής ή οτι ο Νάκας είναι Στόλλας στη θέση του Στόλλα?
Σημαίνει ότι (ως Έλληνες) μαλακιζόμαστε με άχρηστες πληροφορίες.

Έχω πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα  :o :o δεν το περίμενα καθόλου να πάρει ο Νάκας την αντιπροσωπεία της Fender ;D ;D ;D :P.

Άραγε ποια.... δεν μπορεί να πάρει?? αλλά αφού μπορεί...καλά κάνει, μπας και προσλάβει κάποιους, και εργαστούν οι άνθρωποι.

Πρέπει πάντως να έπεσε πολύ μασούρι... ;)

Είδομεν λοιπόν.

trolley είπε:
Σημαίνει ότι (ως Έλληνες) μαλακιζόμαστε με άχρηστες πληροφορίες.
Καλά που ήρθες και εσύ...να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους...ξαναπέρνα τον άλλο μήνα ;D

trolley είπε:
Έχεις κολλήσει με αυτό το μοτό;
...συνήθως εμφανίζεσαι μια φορά το μήνα ;)

Σημαίνει πως ο Νάκας δεν είναι αντιπρόσωπος. H επιμέρους συμφωνία δεν μου είναι γνωστή ούτε με αφορά.

Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αντιπρόσωπος.

Για να αναλάβει κάποιος την αντιπροσώπευση κάποιου σοβαρού οίκου πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις που μεταφράζονται σε τυπικές υποχρεώσεις απέναντι στις εταιρία.

1. Δίκτυο - διανομή. (Να διαθέτει δίκτυο ανα τη χώρα με μεταπωλητές λιανικής - dealers)

2. Service. (Να εξυπηρετεί τεχνικά προβλήματα και εγγυήσεις)

3. Προώθηση - προβολή. (Να προβάλει τα προϊόντα και τη μάρκα)

Τώρα θα μου πεις ποιοι στην Ελλάδα αντιπρόσωποι πληρούν τις προδιαγραφές για τα παραπάνω, αυτό είναι θέμα για σοβαρή συζήτηση. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Σημαίνει πως ο Νάκας δεν είναι αντιπρόσωπος. H επιμέρους συμφωνία δεν μου είναι γνωστή ούτε με αφορά.

Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αντιπρόσωπος.

Για να αναλάβει κάποιος την αντιπροσώπευση κάποιου σοβαρού οίκου πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις που μεταφράζονται σε τυπικές υποχρεώσεις απέναντι στις εταιρία.

1. Δίκτυο - διανομή. (Να διαθέτει δίκτυο ανα τη χώρα με μεταπωλητές λιανικής - dealers)

2. Service. (Να εξυπηρετεί τεχνικά προβλήματα και εγγυήσεις)

3. Προώθηση - προβολή. (Να προβάλει τα προϊόντα και τη μάρκα)
δηλαδή ο Στόλλας πληρούσε τις παραπάνω προυποθέσεις;

δεν ειμαι τόσο σίγουρος...

Snipous είπε:
δηλαδή ο Στόλλας πληρούσε τις παραπάνω προυποθέσεις;

δεν ειμαι τόσο σίγουρος...

Τώρα θα μου πεις ποιοι στην Ελλάδα αντιπρόσωποι πληρούν τις προδιαγραφές για τα παραπάνω, αυτό είναι θέμα για σοβαρή συζήτηση. ;)
Επίσης δεν εννοώ πως ο Νάκας δεν είναι ικανός.

yameth είπε:
Επίσης δεν εννοώ πως ο Νάκας δεν είναι ικανός.
αντίθετα εγώ κατάλαβα από που έγραψες ότι ο Στόλλας ΕΙΝΑΙ ικανός  :D

anyway, ας μην παιζουμε με τις λέξεις.

η ελληνική πραγματικότητα μας έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν πρέπει να ελπίζουμε σε πολλά  ;)

Έτσι κι αλλιώς το θέμα των αποκλειστικών αντιπροσώπων έχει πια ξεπεραστεί.

Οι περισσότεροι οίκοι-εταιρείες λειτουργούν με distributors.

Και τέτοιοι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι του ενός σε κάθε χώρα.

Παντως στο site της Fender δεν αναφερεται κανενας στην Ελλαδα ως distributor ή dealer.

Να και κατι ευχαριστο!

Απο τη στιγμή που μου δίνει τιμές θωμά με 1 εως 6 ατοκες δόσεις, και μετα 7-12 εντοκές, νομίζω πως πρώτα θα κοιταξω σε νακα για 7εndεr και μετα θωμα  ;D

Απ΄ότι καταλαβαίνω έγινε μία (σημαντική) αλλαγή στα λεγόμενα "marketing channels" της Fender στην Ελλάδα και ο Νάκας έγινε "retailer" και όχι "distributor".Επίσης,επειδή δεν έχω ιδέα περί του τι γίνεται στην Ελληνική αγορά,μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με τον Στόλλα;Απ' όσο γνωρίζω έχει σοβαρά προβλήματα και οι εργαζόμενοι κάτω στην Πάτρα είχαν προβεί σε επίσχεση εργασιας(?)

Δεν θα υπάρχει distributor στην Ελλάδα πλέον. Θα πουλάει η Fender απευθείας σε (περισσότερους του ενός) dealers και αυτοί στον καταναλωτή. Take my word for it  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back