Δίκιο έχεις, κι εγώ έτσι την πάτησα. :Superfunk είπε:Τελικα...λαλακια ειπα.... ;D...ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ θα καταργηθουν (οι οποιοι ετσι κι αλλοιως ειναι ψιχουλα γυρω στο 4%)...τα ΦΠΑ....ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ... ;D
Δεν συμφέρει.Αν γίνει αυτό που γράφει το άρθρο βλέπω χαλαρά εργοστάσιο Fender στην Ευρώπη. Να μη σου πω ότι σε καμιά 5-6 χρόνια θα παίζει και "Σκουίρε μπάι Φέντερ" Made In Greece.
marathon είπε:http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=306&New_ID=415
6/2/2014
Η FENDER στη Φίλιππος Νάκας Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.
Ξέρετε κάτι παραπάνω? 8)
Η εταιρεία μας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ» με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη FENDER EUROPE ως επίσημος μεταπωλητής/dealer για τη διάθεση όλων των προϊόντων FENDER και SQUIER μέσω των καταστημάτων της.
Αυτό τι σημαίνει? Ότι αντιπρόσωπος παραμένει ο Στόλλας και ο Νάκας είναι μεταπωλητής ή οτι ο Νάκας είναι Στόλλας στη θέση του Στόλλα?Η εταιρεία μας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ» με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη FENDER EUROPE ως επίσημος μεταπωλητής/dealer για τη διάθεση όλων των προϊόντων FENDER και SQUIER μέσω των καταστημάτων της.
Ο Στολλας δεν αναφερεται πουθενα."έναρξη της συνεργασίας της με τη FENDER EUROPE"
Σημαίνει ότι (ως Έλληνες) μαλακιζόμαστε με άχρηστες πληροφορίες.marathon είπε:Αυτό τι σημαίνει? Ότι αντιπρόσωπος παραμένει ο Στόλλας και ο Νάκας είναι μεταπωλητής ή οτι ο Νάκας είναι Στόλλας στη θέση του Στόλλα?
Καλά που ήρθες και εσύ...να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους...ξαναπέρνα τον άλλο μήνα ;Dtrolley είπε:Σημαίνει ότι (ως Έλληνες) μαλακιζόμαστε με άχρηστες πληροφορίες.
...συνήθως εμφανίζεσαι μια φορά το μήναtrolley είπε:Έχεις κολλήσει με αυτό το μοτό;
χαχαχααααααmarathon είπε:...συνήθως εμφανίζεσαι μια φορά το μήνα![]()
Σημαίνει πως ο Νάκας δεν είναι αντιπρόσωπος. H επιμέρους συμφωνία δεν μου είναι γνωστή ούτε με αφορά.Αυτό τι σημαίνει? Ότι αντιπρόσωπος παραμένει ο Στόλλας και ο Νάκας είναι μεταπωλητής ή οτι ο Νάκας είναι Στόλλας στη θέση του Στόλλα?
δηλαδή ο Στόλλας πληρούσε τις παραπάνω προυποθέσεις;yameth είπε:Σημαίνει πως ο Νάκας δεν είναι αντιπρόσωπος. H επιμέρους συμφωνία δεν μου είναι γνωστή ούτε με αφορά.
Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αντιπρόσωπος.
Για να αναλάβει κάποιος την αντιπροσώπευση κάποιου σοβαρού οίκου πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις που μεταφράζονται σε τυπικές υποχρεώσεις απέναντι στις εταιρία.
1. Δίκτυο - διανομή. (Να διαθέτει δίκτυο ανα τη χώρα με μεταπωλητές λιανικής - dealers)
2. Service. (Να εξυπηρετεί τεχνικά προβλήματα και εγγυήσεις)
3. Προώθηση - προβολή. (Να προβάλει τα προϊόντα και τη μάρκα)
Snipous είπε:δηλαδή ο Στόλλας πληρούσε τις παραπάνω προυποθέσεις;
δεν ειμαι τόσο σίγουρος...
Επίσης δεν εννοώ πως ο Νάκας δεν είναι ικανός.Τώρα θα μου πεις ποιοι στην Ελλάδα αντιπρόσωποι πληρούν τις προδιαγραφές για τα παραπάνω, αυτό είναι θέμα για σοβαρή συζήτηση.![]()
αντίθετα εγώ κατάλαβα από που έγραψες ότι ο Στόλλας ΕΙΝΑΙ ικανόςyameth είπε:Επίσης δεν εννοώ πως ο Νάκας δεν είναι ικανός.