Telecaster with Little 59 clips and photo

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
Αποφασισα να κανω καποιες αλλαγες στη Μπαχατελα μου  :)

πρωτα απο ολα αλαξα το Pickquard απο ασπρο σε μαυρο

δευτερον εβαλα strap lock τα οποια φυτεψα μεσα στο σωμα για να μην προεξεχουν

κ τελος αλα ξα το Bridge μαγνητη κ εβαλα τον Seymour Duncan Little 59

τα μαυρα καπακια για τα Pots τα ειχα βαλει πριν λιγο καιρο.

οι εντυπωσεις για τον μαγνητη απλα οι καλητερες!

επιτελους αρχισα να απιζω με τον Bridge μαγνητη που σχεδων ποτε δεν χρησιμοποιουσα μονο του!

τα λογια ειναι περιτα οποτε

DSC02372.jpg

DSC02373.jpg

DSC02375.jpg

κ δυο ακομα

παιζω με το Volume pot

O lil 59 ειναι οντως φοβερο μαγνητακι. Εγω ως φαν μεγαλος τον single coil sized humbucker (μπορει να μην ακουγονται σαν φουλ διπλοι αλλα εχουν ενα δικος τους ιδαιτερο ηχο) τον θεωρω ισως απο τους πιο all around στο ειδος του. Και σε neck ειναι φοβερος με πολυ γλυκο ηχο, τον εχω στην strat μου και ειναι ο μονος λογος που ακομα να την φερω σε s/s/s config.

Α και η μοντα με τα straplocks, απλα respect.

Εdit: Δε βαζεις (λεω γω τωρα) και ενα push pull να τον σπλιταρεις, και ετσι να εχεις και ψευδομονο ηχο bridge αλλα και αρκετα πειστικη μεσαια θεση απο κλασσικη τελε?

odis13 είπε:
O lil 59 ειναι οντως φοβερο μαγνητακι. Εγω ως φαν μεγαλος τον single coil sized humbucker (μπορει να μην ακουγονται σαν φουλ διπλοι αλλα εχουν ενα δικος τους ιδαιτερο ηχο) τον θεωρω ισως απο τους πιο all around στο ειδος του. Και σε neck ειναι φοβερος με πολυ γλυκο ηχο, τον εχω στην strat μου και ειναι ο μονος λογος που ακομα να την φερω σε s/s/s config.

Α και η μοντα με τα straplocks, απλα respect.

Εdit: Δε βαζεις (λεω γω τωρα) και ενα push pull να τον σπλιταρεις, και ετσι να εχεις και ψευδομονο ηχο bridge αλλα και αρκετα πειστικη μεσαια θεση απο κλασσικη τελε?
αυτο ειναι που αρεσε κ σε μενα οτι δεν ειναι ουτε διπλος ουτε μονος ειναι κατι ξεχωριστο! push pull κ τετοια δεν βαζω. τα πολλα κουμπια κανουν κακο!  :P

ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ μπορεί να είναι; :o :o

Ειλικρινά μαγεία! Δε ξέρω αν είναι οι φωτο που κανουν την διαφορά, αλλά πιστεύω πως δε με γελούν τα μάτια μου!!!

Σάκη μου, έγραψες! +2112 στην αναβάθμιση και +5000 στην ομορφιά!! ;) 8)

Όσο για τα clipάκια σου, δεν θα μπω στη διεργασία να σχολιάσω για ακόμη μια φορά το τέλειο παίξιμό σου.

+1 κάρμα...Πολλά μπράβο! 8)

μπραβο ρε μπλουζόλυκε! (...bluezlick ;D)

πολυ ωραια εμφανισιακα. Το μαυρο ειναι ολα τα λεφτα!

για τον ηχο θα πω μετα, αφοτου ακουσω τα κλιψ  ;)

Κουκλαρα ειναι η ατιμη! Τον ειχα βαλει και εγω σε μια squier affinity, μετα απο λιγο αποσυνδεσα τον neck καταργοντας φυσικα και τον 3-way, αργοτερα καταργησα και τα pots, καρφι στο jack  ;D. Δωσε και καμια πληροφορια για τα strap buttons, ποια ειναι, πως τα εβαλες, πως ειναι τα locks  :)

ευχαριστω παιδια!  ;D

οσο αφορα τα στραπ ειναι αυτα

248169.jpg

ομως το δικο του τσουνι που βιδωνει στην κιθαρα ηταν κυλινδρικο οποτε με ενα τρυπανι ιδιας διαμετρου εγινε η τρυπα στο σωμα κ μπηκε μεσα κ βιδωθηκε κανονικα

και ηχητικα πολυ καλη, αν και μου ελειψε λιγο ο "αερας" του single coil...  ;)

απο ποτενσιομετρα τι εχεις? τα ιδια με πριν? (250Κ)

alderbody είπε:
απο ποτενσιομετρα τι εχεις? τα ιδια με πριν? (250Κ)
ναι το σετατκι απο RS  ;)

Πολύ όμορφη Σάκη!

Κ κούκλα!

Όσο για τον little '59, είμαι σίγουρος ότι θα σου φανεί πολύ χρήσιμος  ;)

Η μόντα με τα straplocks έγραψε... :D

bluezlick είπε:
ναι το σετατκι απο RS  ;)
χμμμμ...

αν εβαζες κατι μεγαλυτερο, θα "ανοιγε" ο ΗΒ αλλα λογικα θα παρα-ανοιγε και ο neck που ειναι single...

Mράβο λεβεντη μου, κάτσε τώρα να τελειώσεις και τα κομματάκια που δουλεύεις...γιατί έτσι την πατάμε, πιάνουμε τις μόντες και τα βαψίματα και ξεχνάμε να παίξουμε μουσική.

πάλι γράφω σε θρεντ με τέλε...

Ωραία φαίνεται, και ο '59 στο bridge είναι εξαιρετική επιλογή  ;)

marathon είπε:
πιάνουμε τις μόντες και τα βαψίματα και ξεχνάμε να παίξουμε μουσική.
Μουσική...κάτι μου θυμίζει...θα το ψάξω στο google και θα σας ενημερώσω... :P

alderbody είπε:
αν εβαζες κατι μεγαλυτερο, θα "ανοιγε" ο ΗΒ αλλα λογικα θα παρα-ανοιγε και ο neck που ειναι single...
εχεις δικιο αλλα δεν θελω με τπτ να "χαλασω" τον ηχο που εχω στον Neck

Mράβο λεβεντη μου, κάτσε τώρα να τελειώσεις και τα κομματάκια που δουλεύεις...γιατί έτσι την πατάμε, πιάνουμε τις μόντες και τα βαψίματα και ξεχνάμε να παίξουμε μουσική.
παππου μην ανησυχεις ολα πανε καλα  ;)

οσο για τις μοντες κ ολα οσα γινανε στην κιθαρα τα εκανε ο παναγιωτης λαπμης κ τον ευχαριστω για την πολυ καλη του δουλεια αλλα κ την γρηγορη εξυπηρετηση!  ;)

Με γεια την ανανεωμένη τελε φίλε Bluezlick!  :P

Το μαύρο pickguard ειναι πιο αλήτικο...ο l 59 ωραια δειχνει να ακουγετε και η μόντα με το strap lock πολύ έξυπνη!

Καλές μουσικές! ;D ;D ;D

Κουκλί είναι το κιθαρόνι, αλητάμπουρα... Το μαύρο pickguard τα 'σπασε, πραγματικά! 8)

Από άποψη ήχου, στη θέση σου θα κρατούσα το μονό, αλλά περί ορέξεως... lil '59... ::)

bluezlick είπε:
εχεις δικιο αλλα δεν θελω με τπτ να "χαλασω" τον ηχο που εχω στον Neck
το ξερω οτι σ'αρεσει ο neck, οποτε δεν πειραζεις τιποτα...  ;)

παντως ο καθαρος ηχος ψιλουποφερει (βεβαια αν παιζεις περισσοτερη ωρα με od αυτο δεν σε νοιαζει)...προσωπικα προτιμω & το parchment pickguard ;D

παντως τελε ειναι οποτε μια χαρα ειναι... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back