Τεχνίτης για γενικό service Takamine ηλεκτρακουστικής;

Νίκος Κέρκυρα

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Γεια σε όλους,

Διαθέτω μια Takamine EG-40C. Το όργανο αυτό το έχω αγαπήσει, και έχει παίξει πολύ μαζί μου. Πολύ ωραίος ήχος, ζεστός και καθαρός. Ωστόσο, ποτέ δεν ευχαριστήθηκα τα ηλεκτρονικά της, αφού από την αρχή, είχα θέμα με την επαφή της μπαταρίας στον προενισχυτή, στη συνέχεια είχε θέματα με το βύσμα καθώς δεν μπορούσα να παίξω χωρίς να κάνει θορύβους κάθε φορά που κουνούσε το καλώδιο και πλέον, φαίνεται πως ο προενισχυτής μάλλον έχει παραδώσει πνεύμα.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, κάποιο έμπυρο τεχνίτη που να αναλαμβάνει setup της κιθάρας και επιδιόρθωση στα ηλεκτρονικά της.

Τα τάστα, έχω την εντύπωση πως τα έχω λιώσει στις πρώτες χορδές (μι, σι, σολ), καθώς το τάστο είναι σαν να έχει σκαφτεί προς τα μέσα. Αυτό το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν πάντα έτσι το όργανο ή αν τελικά προέκυψε λόγο χρήσης.

Να σημειωθεί, πως θέλω να είναι έμπυρος ο τεχνίτης και να το κάνει αυτό ως επίσημη δουλειά, γιατί δεν θέλω να καταστρέψω το όργανο. Δεν με ενδιαφέρουν ερασιτέχνες / χομπίστες που μπορούν να κάνουν μέχρι ένα βαθμό κάποιες εργασίες. Θέλω πραγματικά έμπειρο τεχνίτη.

Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

Γεία σου Νίκο, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τεχνικός που να είναι γνωστός εδώ στην Κέρκυρα (όλο και κάποιος θα υπάρχει φαντάζομαι) αλλά σχετικά κοντά σου υπάρχει ο Σταύρος Ντούκας στα Γιάννενα όπου μπορείς να απευθυνθείς. Πρόκειται για σοβαρό επαγγελματία που αναλαμβάνει και κατασκευές και βαριές επισκευές, σίγουρα θα μπορεί να σε βοηθήσει.

Γεία σου Νίκο, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τεχνικός που να είναι γνωστός εδώ στην Κέρκυρα (όλο και κάποιος θα υπάρχει φαντάζομαι) αλλά σχετικά κοντά σου υπάρχει ο Σταύρος Ντούκας στα Γιάννενα όπου μπορείς να απευθυνθείς. Πρόκειται για σοβαρό επαγγελματία που αναλαμβάνει και κατασκευές και βαριές επισκευές, σίγουρα θα μπορεί να σε βοηθήσει.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τις πληροφορίες που μου έδωσες :)

Θα το κοιτάξω ! :)

Καλή συνέχεια!

Από λίγο που βλέπω το site τους φαίνονται όντως πάρα πολύ επαγγελματίες !

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία ! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back