Τεχνική για double stops?Βοήθεια

ροκ εντ ρολ?Ατατατα...απο κει προηλθε το νταμπ στοπ?

Να δω μπραιαν σετζερ καλυτερα γιατι ο τζόνυς μου ανακατεψε το στομαχι

Το ροχαλεν η μπαμπαγρια το ειπε κ μαρεσε δεν το αδικώ.Οταν αποφασισω να παιξω ροκ θα βαλω κ ροχαλεν προς το παρον δελτα μπλουζ κ αντε κ λιγο στα ββ κινγκ κ αλβερτο κολινό ναπούμ.Τα αλλα μου φερνουν δυσκοίλια.

trigga είπε:
ροκ εντ ρολ?Ατατατα...απο προηλθε το νταμπ στοπ?

Να δω μπραιαν σετζερ καλυτερα γιατι ο τζόνυς μου ανακατεψε το στομαχι
καλάαα... :)

εσύ χάνειιις...

Δες ό,τι θες. Αν ζητάς βοήθεια όμως, σου δίνουμε το κομμάτι όπου πρωτοεμφανίστηκαν τα double-stops και μετά έχεις και attitude δεν βοηθάει...

καλα ρε την παλευεται σοβαρα τωρα.Επειδη ο τσακ μπερι πρωτοεμφανισε το νταμπλ στοπ πρεπει να δω αυτον?Ο γαλλος που εβαλε πιο πριν ο σουίνγκ ήταν τρελα αν εδειχνε κ επαιζε κι αλλα θα ηταν ακομη πιο σουπερ.

Εσενα ανθρωπε που βλεπεις ροχαλεν κ τσακ δεν σε κραζω κ καλα κανεις κ γουσταρεις εχεις το δικαιωμα να βγαλεις κ παιξιμο απο κει.Εγω δεν ψηνομαι γιατι δεν μου λεει τπτ που ειναι το κολλημα.Δεν κραζω εσας που τα ακουτε αλλα εγω δεν την παλευω πως να το κανουμε.

Ευχαριστω για την βοηθεια κ για την ιστορικη βοηθεια αλλα η ιστορια δεν θα με εξελιξει.

Ευχαριστω για την βοηθεια κ για την ιστορικη βοηθεια αλλα η ιστορια δεν θα με εξελιξει
Τοτε ρε μη μας τα πρηζεις με τους ξαδεφους του Καραισκακη και στη τζαζ. Μονο νεους θα ακους ε?

Εδω εχεις ενα δικιο γιατι δεν ειναι ολοκληρωμενη η αποψη κ αν την γραψω θα μιλαμε παλι για 15 σελιδες κ για βιωματα οποτε αστο.

Μαλλον θα το ξανασκεφτω να γραψω απορια εδω περα κ λαθος μου που το κανα βασικα γι'ακομα μια φορα.

Μονο τεχνολογικα κ ηλεκτρολογικα στο νοιζ οπως φαινεται.

Ρε πας καλα?

Με το που εγραψες την απορια νομιζω ΚΑΙ εγω ΚΑΙ ο spy (αν δεν κανω λαθος) σου δωσαμε απαντησεις, οκ μπορει η δικη μου να μην ειναι σωστη γιατι δεν ξερω εγω απο double stops και προφυλακτικα again.

Αλλα μην μας λες οτι δεν ξαναποσταρεις ερωτηση ενοχλημενος γιατι ΕΣΥ σνομπαρεις τις απαντησεις μας. Αν ηταν το αντιθετο δεν θα ασχολουμασταν

Αντε ναουμ...

Δεν σνομπαρω την απαντηση αλλα δεν βρισκω το λογο να μελετησω βαλ χαλεν κ τσακ μπερυ.

Ποσο δυσκολο να το κατανοησει καποιος?Και οι δυο στο τελος μου λετε για σνομπαρισμα κ τριχες κατσικας στειρας.

Ειπαμε το βιωμα εγω δεν το κατανοω κ παιρνω τσακ μπερι στη μαπα.

Τον τυπο που λεει ο σπαι δεν τον ειδα ακομα κ δεν σχολιαζω εκει τπτ.Αλλα τα αλλα που τα ειδα δεν ηταν απλα αυτο που ψαχνω αλλα η ιστορια του.Δε με ενδιαφερει γιατι δεν βελτιωνει κατι σ'αυτο που ψαχνω.Ο σουινγκ βοηθησε καπως την κατασταση ωστε να δειτε κ να μου πειτε πανω σ'αυτο τι εχετε αλλα το στειλαμε θεο παλι.

Αστο ρε μπαμπογρια δεν παει δε βλεπεις?Τελευταια οτι κ να γραψω στο τελος ξυνο βγαινει.

Cold Shot- SRV, A fool for your stockins- ZZ Top, Love struck baby- SRV, Texas Flood- SRV, Couldn't Stand The Weather- SRV

Ρε trigga, τώρα θυμήθηκα ότι κάτι πράγματα για double stops έχει και ο κολλητός σου ο Jody Fisher στο βιβλίο για chord melody. Ή όχι;

βαζει νταμπλ σε chord/melody αναλογα με τη μελωδια κ αν αυτη δεν ειναι διατονικη την κανει double αλλα δεν ειναι αυτο το ωραιο που εχουν τα μπλουζ με το slide.Πολυ αλανιαρικο ρε γμτ.Το κανουν κ στα τζαζομπλουζ κ τα αλλα τα μπλουζ.Αυτο ακριβως που δειχνει ο γαλλος με τα slide.Ο fisher στο βιβλίο τα παιζει ξενερουα κ δεν λεει τπτ αλλο απλα οτι αντι να αφησεις μια νοτα βαλε δυο αναλογα με τα διαστηματα στα ακορντα κ παιξε κ με τα διαστηματα.Αυτο παλι νταμπλ στοπ λεγετε?Ειναι το παρθενο νταμπλ στοπ ομως το αψυχο.

ετσι λεγονται αυτα ρε? double stops? ???

δεν το ξερα! ειναι απο τις αγαπημενες μου "τεχνικες"

trigga αμα σκασεις σαλονικα ελα να στα δειξω ολα μαζι με βιωμα κιολας αμαλαχει! :P

νατος ο χαλαρος σαλονικιος.

Αμα βρω παρεα ψηνομαι αλλα ετσι δεν το κοβω οποτε κανονισε διαδικτυακη βιωματικη διδασκαλια

bluezlick είπε:
ετσι λεγονται αυτα ρε? double stops? ???

δεν το ξερα! ειναι απο τις αγαπημενες μου "τεχνικες"

trigga αμα σκασεις σαλονικα ελα να στα δειξω ολα μαζι με βιωμα κιολας αμαλαχει! :P
Να σε ρωτήσω κι εγώ που είμαι και Θεσ/νίκη... Το βίωμα το χρεώνεις έξτρα στο μάθημα ή είναι πακέτο?  ;D  ;D  ;D

X-minor είπε:
Να σε ρωτήσω κι εγώ που είμαι και Θεσ/νίκη... Το βίωμα το χρεώνεις έξτρα στο μάθημα ή είναι πακέτο?  ;D  ;D  ;D
ειναι απο τις δωρεαν υπηρεσιες του καστηματος! :P

ερχεσε μια ωρα πριν το μαθημα κ σε βαζω να σκαψεις την αυλη μετα κανουμε μαθημα!

την επομενη φορα κουβαλς ξυλα!

την επομενη ανεβενουμε σε λεοφοριο κ σε πεταω εξω με τις κλωτσιες

εχει κ αλλα πολλα αλλα δεν θελω να τα πω γιατι θα μου κλεψουν την βιωματικη τεχννικη!  ;D :P

νατος ο χαλαρος σαλονικιος.

Αμα βρω παρεα ψηνομαι αλλα ετσι δεν το κοβω οποτε κανονισε διαδικτυακη βιωματικη διδασκαλια
το μσν το βρισκεις οποτε  ;)

bluezlick είπε:
ειναι απο τις δωρεαν υπηρεσιες του καστηματος! :P

ερχεσε μια ωρα πριν το μαθημα κ σε βαζω να σκαψεις την αυλη μετα κανουμε μαθημα!

την επομενη φορα κουβαλς ξυλα!

την επομενη ανεβενουμε σε λεοφοριο κ σε πεταω εξω με τις κλωτσιες

εχει κ αλλα πολλα αλλα δεν θελω να τα πω γιατι θα μου κλεψουν την βιωματικη τεχννικη!  ;D :P

Wax on, Wax off (a ta ta ta ta ta)  ;D

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

trigga είπε:
Φραπε δωρεαν απ το καταστημα?
ΦΡΑΠΕ?

μετα πως θελεις ρε να αποκτησεις βιωμα? ε?

με φραπε?

ενα ποτηρι νερο σε βρωμικο γκιουμι κ μια φετα ξερο ψωμι κ πολυ σου ειναι! :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back