Tascam US-1641 και Sonar 7

Gommer

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρά.Θα ήθελα κάποια ΄βοήθεια για το Sonar 7 και την Τascam US-1641.Στην αρχή είχα αρκετά DROP OUTS.Με update των drivers και firmware κάπως μειώθηκε αυτό..Καμιά λύση για λίγα drop outs???

Επίσης, δεν μπορώ να ρυθμίσω το Sonar για 24 Bit read/write.Mono 16 bit.

Χρησιμοποιώ Laptop 2.GHZ Core Duo,2GB ram,και τον δίσκο που έχει μέσα,disabled την κάρτα ήχου.

Ααα παρεπιπτόντος, sto Sonar οταν πάω να διαλέξω να παίζει η κάρτα με τους ASio drivers τα drop outs αυξάνονται δραματικά.

Θέλω να γράφω δεκα κανάλια audio ταυτοχρονα στα 48KHZ 24bit χωρίς plug ins ή vst

Γενικώς επειδή είμαι καινούργιος στο Sonar αλλα μου αρέσει, υπάρχει κανένας γενικός κανόνας στο σετάρισμα του?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δοκίμασε να "βγάλεις" την επιλογή 64 bit double precision engine απο το Options-audio.

Επίσης,στην ίδια οθόνη, επέλεξε ΑSIO panel και ο υπολογιστής θα σου δείξει το control panel της κάρτας σου.Πρόσεξε τα buffer sizes του Sonar και της κάρτας σου να είναι ίδια.Εάν όχι,βάλε τα ίδια εσύ στο  Option-Audio-Advanced στα "κουτάκια"

Playback I/O buffer size και Record I/O buffer size.

Τhanks για την απάντηση.Δοκίμασα αυτά που μου είπες αλλά δεν είδα φώς....Κατέβασα και το Asioforall αλλά δεν ξέρω τις ρυθμίσεις του καλά......Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(;Έχω πολλά glitches στον ήχο ρε παιδιά και δεν τρέχει τιποτα σημαντικό απο πίσω.

Η κάρτα έιναι Usb 2.0 και το λειτουργικό μου Vista Home

www.tascam.com/products/us-1641.html

Trending...

Νέα θέματα

Back