Τα εντυπωσιακότερα outro

Stoyo

Μέλος
Πόντοι
28
Άκουσα μετά από καιρό ένα τραγούδι, πιστεύω πολύ υποτιμημένο, που όταν το πρωτάκουσα έπαθα την πλάκα μου με το outro. Όταν ακούτε τη λέξη outro ποιο τραγούδι σας έρχεται στο μυαλό, ποιο δε μπορειτε να ξεχάσετε λόγω του outro του και γιατί;

Εδώ, το παραλήρημα-ντελίριο ξεκινάει στο 3:40 (όχι ότι και πριν είναι χαλαρά, ακούστε από την αρχή να μπείτε και στο κλίμα) με τα τύμπανα, πιάνο και 2α φωνητικά να μπουρλωτιάζονται και να απογειώνουν το κομμάτι στην εξώσφαιρα... ότι νάναι λέω αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε ;D

Αρκετά, ένα απο πλέον αγαπημένα μου (btw, πολύ ωραίο θέμα νήματος!) :

Το αγαπημένο μου outro μακράν του δεύτερου. Και solάρα και riffάρες, γενικότερα κομματάρα απίστευτη.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
A, και πηγα να το ξεχασω. Μα τι σολαρα ριχνει ο τυπος!
Με το που διάβασα για τη σολάρα που έγραψες μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το παρακάτω που επίσης έχω να το ακούσω χρόνια... ένας από τους λόγους που ήθελα να μάθω κιθάρα και ο ίδιος λόγος που σταμάτησα να μαθαίνω ;D

Όχι ακριβώς outro αλλά δεν υπάρχει και διακριτή γραμμή. Μετά το μέσο ξεκινάει ένας χαμός και τραβάει μέχρι να τον κάνει fade out ο ηχολήπτης φωνάζοντας αγανακτισμένος "Κάνε επιτέλους ένα ρημαδοκλείσιμο να πάμε να φάμε τίποτα >:( " ... φήμες λένε ακόμα συνεχίζει να σολάρει πάνω στο trus rod :P

The Beatles - I want you (She's so heavy)

Opeth  - Deliverance

Black Sabbath - Iron Man

Black Sabbath - Wheels of Confusion

Bonus: Eric Clapton - Let it Grow

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back