Τα 80's ήταν βαρετά μουσικά???

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Εκτος απ'τα εμπορικα τραγουδια υπηρχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα soundtracks. Που να ξεκινησεις, απο Axel F και Terminator
Από Axel F και Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου.... ;D

Εκτος απ'τα εμπορικα τραγουδια υπηρχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα soundtracks. Που να ξεκινησεις, απο Axel F και Terminator μεχρι αυτο εδω που ειναι το αγαπημενο μου :) :

[flash=200,200]

Συνεχιζοντας την αντικειμενικη Grin κριτικη του SF για τα 80s,
Εμενα μου αρεσουν ΟΛΕΣ οι δεκαετιες μια και ΟΛΕΣ (φυσικα και η τωρινη) εχουν ΠΟΛΛΕΣ εξαιρετικες μουσικες,φτανει βεβαια να τις ΨΑΞΕΙ καποιος...

Τα 80s ομως σιγουρα ΔΕΝ ηταν βαρετα.

Εξαλλου μη ξεχναμε οτι στα 80s παρα πολλοι εδραιωμενοι  στα 70s καλλιτεχνες εβγαλαν ΦΟΒΕΡΑ αλμπουμς καθως και μετεπειτα μεγαλοι καλλιτεχνες στα 90s εκαναν τα πρωτα τους βηματα.

ΚΟΜΒΟΣ  η δεκαετια αυτη λοιπον...ΚΟΜΒΟΣ ... ;D

theoctapus είπε:
Φλώρος. Αυτό είναι ΤΟ κορυφαίο soundtrack των 80's
Ναι αλλά το Danger Zone ερχόταν 2ο  ;)

Για την Ελλάδα το κορυφαίο τραγούδι ήταν στο soundtrack του Eurobasket 1987  ;D

Το reverb απ' τη σπηλιά

full on στα φωνητικά,

η di η κιθάρα

να ξυρίζει σα χατζάρα,

καμπανάκια από dx7

πιο cheezy από πίτσα 4 τυριά,

χαίτες και μαλλιά παντού,

ρούχα straight απ' τη Συγγρού

και ταμπούρο στο θεό:

eightίλα σ' αγαπώ  ;D ;D ;D

manosx είπε:
Το reverb απ' τη σπηλιά

full on στα φωνητικά,

η di η κιθάρα

να ξυρίζει σα χατζάρα,

καμπανάκια από dx7

πιο cheezy από πίτσα 4 τυριά,

χαίτες και μαλλιά παντού,

ρούχα straight απ' τη Συγγρού

και ταμπούρο στο θεό:

eightίλα σ' αγαπώ  ;D ;D ;D
σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ mainstream παραγωγες ναι  στις βρεττανικες ομως που ποσταραμε παραπανω ΟΧΙ (ενταξει το ΦΡΙΚΤΟ DX7 επαιζε οντως και σε πολλες απο αυτες ειδικα στις πιο ποπ)

το gated-πυροβολισμος snare ευτυχως δεν επαιζε (με εξαιρεση τους Duran Duran που ομως εγραφαν ΝΥ) στις αγγλικες παραγωγες....  

Και οι  Style Council, και οι Duran duran και οι spandau ballet  μου αρέσουν.

Και πολλά αλλα από τα 80's όπως οι φωτογραφίες του Newton για τον Dior  ;D

Τωρα δεν παρακολουθω τι γίνεται πλέον, αλλά άπο ό,τι βλεπω (όχι ότι την ψάχνω) δεν ακούω τίποτα καινοτόμο- απλά επανάληψη- σε όλα τα μουσικά είδη.

Τουλάχιστον υπήρχε ένας χαρακτήρας, και επίσης μια αισιοδοξία. Μετά τελείωσε η κόκα- κόλα, ξαναβγήκε το ζαμπόν σε προσφορά στα σούπερ μάρκετ, και γεμίσαμε αυτοκτονικούς σουτέρ τριών πόντων να μας ζαλίζουν τα παπαράκια μας με το πόσο κατάθλιψη έχουν...

Και μιας και είπαμε για Spandau Ballet, το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να παιξω το 1989, όταν έπεσε στα χέρια μου (πόδια μου) ένα Yamaha DSC-20M Digital Stereo Chorus. (και αναρωτιώμουν γιατί δεν ακούγομαι έτσι-λίγο μετά ανακάλυψα και το delay)  :P ;D ;D

Τα 80's με έβαλαν στο trip των crystal  παραγωγών και να την ψάξω προς τα εκεί (όταν με ενδιέφερε- τώρα πλεον όχι) .

Πλέον δεν παίζω μουσική. Εχω 70 lp sinartra, και καμία 20 miles davis , που καλύπτουν κάθε μουσική μου ανάγκη.  ;D

Εμείς που είμασταν τότε παρόντες αυτό που ξέραμε ήταν ότι

Spandau Ballet = Poor man's Roxy Music

(Για να μην τα εξωραϊζουμε και όλα χάρη της νοσταλγίας)

Freebee είπε:
Εμείς που είμασταν τότε παρόντες αυτό που ξέραμε ήταν ότι

Spandau Ballet = Poor man's Roxy Music

(Για να μην τα εξωραϊζουμε και όλα χάρη της νοσταλγίας)
Μπορεί.

Προσωπικά δεν νοσταλγώ. Ούτε θα γυριζα πίσω. ΑΝ ήταν θα γύριζα στα 60's στην Αμερική (τα οποία δεν τα έζησα, αλλά θα θελα).  ;D ;D

LK είπε:
ΑΝ ήταν θα γύριζα στα 60's στην Αμερική (τα οποία δεν τα έζησα, αλλά θα θελα).  ;D ;D
Το καλύτερο πράγμα που βγάλαν τα 60s, είμαι εγώ. 8)

audiokostas είπε:
;D ;D ;D

και γω δε νομιζω οτι ηταν βαρετα, μουσικοι και μουσικαρες επαιζαν παντου και παντα , κιτς και τεντωμα απο την κοκα επαιξε αρκετο και πισω απο τις κονσολες σιγουρα και απειρες παραγωγες ηταν για κλαματα, φουσκωμενα στηθη και εγωκεντρισμος κοκαινης

και τωρα παιζουν τονοι απειροι σκουπιδιων και οι mainstream παραγωγες μπορει να ειναι και χειροτερες απο ποτε γιατι ειναι μοδα οι καμμενες μιξεις και τις κανουν σουπερ φωτεινες λες και ο κοσμος ειναι ηλιθιος και κουφος, λες και η λεξη αντιθεση δεν υπαρχει στο λεξιλογιο των ηχοληπτων, ολα ασπρα ή ολα μαυρα. καλυτερα ολα ασπρα να φαινονται κιολας  ;)

audiokostas είπε:
Μετά απ αυτή τη δήλωση, ανέβηκε σε τιμή ρεκόρ η τραγιάσκα στις παγκόσμιες αγορές  ;D ;D ;D

Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε να είχα γεννηθεί στα 80s.

Μόνο θετικά θα χαρακτηριζόταν τότε από όλους η δεκαετία, και θα ήμουν και είκοσι χρόνια νεότερος.

gutter είπε:
και τωρα παιζουν τονοι απειροι σκουπιδιων και οι mainstream παραγωγες μπορει να ειναι και χειροτερες απο ποτε...
Οχι "μπορει", Ειναι! Και η ποσοτητα μουσικων σκουπιδιων που φτανουν στα αυτια μας σημερα ειναι απιστευτα μεγαλυτερη απ'οτι ηταν στα 80s. Να μην πω απ'οτι ηταν σε ολο τον προηγουμενο αιωνα. :-X

fusiongtr είπε:
και θα ήμουν και είκοσι χρόνια νεότερος.
Μόνο γω είμαι τελικά που απολαμβάνω τα γεράματά μου;  ;D ;D ;D

LK είπε:
Μόνο γω είμαι τελικά που απολαμβάνω τα γεράματά μου;
Μπα, νομίζω ότι και άλλοι (άλλες) απολαμβάνουν τα γεράματά σου! ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Μπα, νομίζω ότι και άλλοι (άλλες) απολαμβάνουν τα γεράματά σου! ;D ;D ;D
:P ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back