- Πόντοι
- 38
Από Axel F και Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου.... ;DΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Εκτος απ'τα εμπορικα τραγουδια υπηρχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα soundtracks. Που να ξεκινησεις, απο Axel F και Terminator
Από Axel F και Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου.... ;DΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Εκτος απ'τα εμπορικα τραγουδια υπηρχαν και παρα πολλα χαρακτηριστικα soundtracks. Που να ξεκινησεις, απο Axel F και Terminator
Εμενα μου αρεσουν ΟΛΕΣ οι δεκαετιες μια και ΟΛΕΣ (φυσικα και η τωρινη) εχουν ΠΟΛΛΕΣ εξαιρετικες μουσικες,φτανει βεβαια να τις ΨΑΞΕΙ καποιος...Συνεχιζοντας την αντικειμενικη Grin κριτικη του SF για τα 80s,
Ναι αλλά το Danger Zone ερχόταν 2οtheoctapus είπε:Φλώρος. Αυτό είναι ΤΟ κορυφαίο soundtrack των 80's
σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ mainstream παραγωγες ναι στις βρεττανικες ομως που ποσταραμε παραπανω ΟΧΙ (ενταξει το ΦΡΙΚΤΟ DX7 επαιζε οντως και σε πολλες απο αυτες ειδικα στις πιο ποπ)manosx είπε:Το reverb απ' τη σπηλιά
full on στα φωνητικά,
η di η κιθάρα
να ξυρίζει σα χατζάρα,
καμπανάκια από dx7
πιο cheezy από πίτσα 4 τυριά,
χαίτες και μαλλιά παντού,
ρούχα straight απ' τη Συγγρού
και ταμπούρο στο θεό:
eightίλα σ' αγαπώ ;D ;D ;D
Μπορεί.Freebee είπε:Εμείς που είμασταν τότε παρόντες αυτό που ξέραμε ήταν ότι
Spandau Ballet = Poor man's Roxy Music
(Για να μην τα εξωραϊζουμε και όλα χάρη της νοσταλγίας)
Το καλύτερο πράγμα που βγάλαν τα 60s, είμαι εγώ. 8)LK είπε:ΑΝ ήταν θα γύριζα στα 60's στην Αμερική (τα οποία δεν τα έζησα, αλλά θα θελα). ;D ;D
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Το καλύτερο πράγμα που βγάλαν τα 60s, είμαι εγώ. 8)
Μετά απ αυτή τη δήλωση, ανέβηκε σε τιμή ρεκόρ η τραγιάσκα στις παγκόσμιες αγορές ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Το καλύτερο πράγμα που βγάλαν τα 60s, είμαι εγώ. 8)
Οχι "μπορει", Ειναι! Και η ποσοτητα μουσικων σκουπιδιων που φτανουν στα αυτια μας σημερα ειναι απιστευτα μεγαλυτερη απ'οτι ηταν στα 80s. Να μην πω απ'οτι ηταν σε ολο τον προηγουμενο αιωνα. :-Xgutter είπε:και τωρα παιζουν τονοι απειροι σκουπιδιων και οι mainstream παραγωγες μπορει να ειναι και χειροτερες απο ποτε...
Μόνο γω είμαι τελικά που απολαμβάνω τα γεράματά μου; ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:και θα ήμουν και είκοσι χρόνια νεότερος.
Μπα, νομίζω ότι και άλλοι (άλλες) απολαμβάνουν τα γεράματά σου! ;D ;D ;DLK είπε:Μόνο γω είμαι τελικά που απολαμβάνω τα γεράματά μου;
fusiongtr είπε:Μπα, νομίζω ότι και άλλοι (άλλες) απολαμβάνουν τα γεράματά σου! ;D ;D ;D