Τα 25 πιό λυπητερά τραγούδια στον κόσμο;

Με εξαιρεση το...γκεϊκο υπερεκτιμημενο κλαψουριτο των Smiths & τις μπουρδες των CARLY SIMON,AMY WHITEHOUSE,NEIL DIAMOND,MARTINA MCBRIDE ολα τα υπολοιπα τραγουδια ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ με κορυφαια βεβαιως βεβαιως αυτα των Springsteen,Holiday & Roy Orbinson :wink:

Ντάξ ρε Νίκο, δεν σου αρέσουν οι smiths, το καταλάβαμε!!!!!!!!!!!!!! Επειδή είναι λίγο "ελαφρούλης" ο μόρισι να τους σουτάρουμε; Έχουν γράψει ωραία τραγούδια.............

+1 για Springsteen, Boss!!!

Ποιος ψηφισε?Λεει πουθενα?Γιατι τα πιο πολλα κομματια ηταν

χοντρες πατατες και βαρετα φλωρο-χιτακια.Παλι καλα που

υπηρχε και * το Space Oddity & μερικα αλλα κομματια και δικαιωσαν

λιγο την κατασταση...

*edit:plus το hurt του Johnny Cash :wink:

στο ιδιο σαιτ σκοτώνει το αφιέρωμα με τους 25 χειρότερους στίχους έβερ.

τσεκάρετε το, μη σας πω το #1 και σας την σπάσω!!! :D :D :D

υγ. το i know its over είναι κομματάρα πάντως και η διασκευή του τζεφ μπάκλει γ***ει επίσης.

Ντάξ ρε Νίκο' date=' δεν σου αρέσουν οι smiths, το καταλάβαμε!!!!!!!!!!!!!! Επειδή είναι λίγο "ελαφρούλης" ο μόρισι να τους σουτάρουμε; Έχουν γράψει ωραία τραγούδια.............
[/quote']

θες να πεις εχουν γραψει ωραιο τραγουΔΙ :lol: μια και ολα ΙΔΙΑ ειναι μεταξυ τους... :lol:

το μονο πραμα που τους σωζει ειναι ο ΘΕΟΣ Johny Marr (ο οποιος μετα ευτυχως πηγε στους ΤΗΕ ΤΗΕ που ητανε ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ και βρηκε το φως του ο ανθρωπος.. :lol: ) αυτος ο Morrisey ομως μονο για Eurovision κανει :twisted:

Τσκ τσκ τσκ... η νεολαία σήμερα έχει χαλάσει... τσκ τσκ τσκ...

Στους Modest Mouse είναι ο Marr έχει βρεί ακόμα περισσότερο φως!Είσαι άδικος με τους Smiths πάντως Superfunk,νταξ έχουν κ μια αλήθεια αυτά που λες βέβαια.

Δεν την μπορω την κουνιστρω ρε παιδι μου με ενοχλει τρομερα ο τροπος που τραγουδα... :lol: :twisted:

Δυστυχως και οι δυο αγαπημενοι μου κιθαριστες ολων των εποχων (Johny Marr & The Edge) παιζουν με εντελως γελοιους τραγουδιστες (αλλος καραγκιοζοπαιχτης και ο Βono... :twisted: :roll: :lol: )

Συμφωνω για τους Smiths με τον Jack Nickol....ε...τον superfunk! :lol: :lol:

No offence.Και εχω παρομοια αποψη για τις περισσοτερες μπαντες του ειδους.

Φυσικα ειναι αποψη μου & δεν θελω να θιξω κανεναν. :D

Ειναι αξιοπροσεκτο παντως οτι εχουν παραλειψει-[αντικαταστησει απο πατατο-τραγουδια]-καποια πολυ σημαντικα κομματια..Μα τι στο καλο,αμουσοι ειναι αυτοι που 'ψηφισαν'?? :!: :!: :lol: :lol:

Το "Sound of silence" απο Simon & garfunkel,το "leaf & stream"των Wishbone Ash,το "shine on you crazy diamond" ,το "my funny Valentine"kai πολλα πολλα αλλα..

καλή η λίστα, αλλά λείπει ο Damien Rice 8O

εμένα μου αρέσουν και οι smiths και ο ελαφρούλης :?

επισης τι λίστα ειναι αυτή χωρίς το kangaroo ή το holocaust των big star?

χωρίς leonard cohen?

παλι καλά που βάλαν και έναν bacharach/david για ξεκάρφωμα (anyone who had a heart), το οποίο είναι όντως μαύρο κλάμα.

α ούτε ελιοτ σμίθ ρε παιδια?

γιατι νομίζετε οτι αυτοκτόνησε ο άνθρωπος? για μια θέση σε αυτές τις λίστες!

και του το στερείτε??

Με εξαιρεση το...γκεϊκο υπερεκτιμημενο κλαψουριτο των Smiths
Συμφωνώ με το γκεϊκο και το κλαψουριτο, όχι όμως και με το υπερεκτιμημενο. Ο τρόπος που η μουσική του Marr ταίριαζε ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με το στίχο και την κλαψουρίστικη ειρωνία του Morissey πιστεύω ήταν μοναδικός. ¶σε που πολλοί στίχοι είναι καταπληκτικοί, τί να προτοθυμηθώ the queen is dead, cemetry gates κλπ, και κυρίως πώς έδενε το σύνολο στίχοι-μουσική σε κάτι ανώτερο απο το άθροισμα των μελών. Πιστεύω οτι ήταν ένα ζευγάρι που μόνο μαζί θα μπορούσε να βγάλει τέτοια φοβερά κομάτια. Αλλα όντως πολλή μιζέρια βρε παιδί μου... Θα μπορούσε να γεμίσει ένα τοπ 25 μίζερων τραγουδιών μόνος του ο Morissey!

...γκεϊκο υπερεκτιμημενο κλαψουριτο των Smiths
Ενταξει μην τα λέμε όλα έτσι απλά...έχουν και μερικά ωραία τραγουδια...Οσο για την "ελαφρότυτα" του τύπου...δεν με ενδιαφέρει καθόλου...

Μια και είμαι στην αντίστοιχη (μουσικά) φάση, να προτείνω το "Dedication" του Μάνου Χατζιδάκι από το album "Reflections" με τους New York Rock & Roll Ensemble? Με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ στίχους του (αν δεν κάνω λάθος) Dorian Rudnytsky.

Είναι στην πλειοψηφία τους σχετικά καινούρια...Να λείπει το Lady D'Arbanville όμως απο Cat Stevens...???

Trending...

Νέα θέματα

Back