Καλό αυτό. Συνήθως το floppy είναι το πρώτο πράγμα που χαλάει σε αυτό το μηχάνημα. Και δεν βρίσκεις και ίδιο.tanas6 είπε:Σχετικά με το floppy,το δικό μου δουλεύει ακόμα και η μπαταρία κρατάει τα presset.
Με την μπαταρία ισχύει το εξής περίεργο : ενώ το manual γράφει ότι κρατάει κάποια χρόνια (γύρω στα 5) η δικιά μου έχει ξεπεράσει τα 17 και μάλλον επαναφορτίζεται γιατί αλλιώς δεν εξηγείται... Οπότε καλύτερα μην κάνεις καμμία κίνηση πριν αποκτήσεις πρόβλημα με αυτήν.Ερώτηση, μπορώ να αλλάξω την μπαταρία μόνος μου, και σε ποιο σημείο του οργάνου βρίσκετε?
Πριν κάνεις αλλαγή δοκίμασε να τα πατήσεις - όχι πολύ δυνατά - αρκετές φορές γιατί μερικές φορές αυτό τα κάνει να ξεκολλάνε.Και κάτι ακόμα, που θα βρω τα buton που αλλάζουν προγράμματα κτλ. γιατί πολλά έχουν κολλήσει.
Τι ακριβως εκανες; Τι εννοεις φορτωνες ηχους;artitraveller είπε:Μην ξεχνάμε ότι πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν μέσω σύνδεσης με Η/Υ. Ετσι έκανα κι εγώ όταν χάλασε το floppy : φόρτωνα τους ήχους μέσω του Η/Υ.
Αντί να φορτώνω τους ήχους από το floppy τους έστελνα από midi με system exclusive messages.Vartanis είπε:Τι ακριβως εκανες; Τι εννοεις φορτωνες ηχους;
Και οι ηλεκτρονικοί ήχοι του το ίδιο καταπληκτικοί όπως την πρώτη ημέρα ...epictrance είπε:το εχω 13-14 χρονια το sy77.
Πριν 8-9 χρονια αλλαξαμε με ενα φιλο ενα λαστιχο που εχει το disc drive,και ολα ρολοι μεχρι σημερα!!!!!
Κανενα αλλο προβλημα!