Support Local Bands (The Motiff)

Lefteris Tsagliotis

Ενεργό μέλος
Πόντοι
143
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπέρα σε όλους

είμαστε οι Motiff από Ηράκλειο Κρήτης. Έχουμε δημοσιεύσει το πρώτο μας Single και αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορήσουμε τον πρώτο μας δίσκο.

Αν σας αρέσει αυτό που ακούτε μπορείτε να μας στηρίξετε κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο Youtube.

Θα εκτιμούσα επίσης κάποιο σχόλιο με την γνώμη σας. Είμαι ανοιχτός να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά τα κομμάτια.

Σελίδα Facebook

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά παίζετε. 

Θα κάνω όμως παρατηρήσεις:

Και τα 2 κομμάτια σας είναι ίδιο μοτίβο.

Οι μελωδίες σας είναι εντελώς προβλέψιμες και το τελικό αποτέλεσμα είναι "υδαρές".

Επίσης δεν επείσθην από τη προφορά και την ορθοφωνία του τραγουδιστή.

οντως καλά παίζετε, στρωμένοι είστε.

Αλλά ισχύει το ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ως προσέγγιση και ενορχήστρωση.

Επίσης η ηχογράφηση είναι πολύ φλατ. Χωρίς εξάρσεις. Τα αδικεί.

Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Αρκετά από αυτά τα έχουμε παρατηρήσει και εβελπιστούμε τα νέα κομμάτια να είναι πιο δυναμικά από άποψη παραγωγής.

Οι ηχογραφήσεις ήταν τέλειες σε όλα τα όργανα και με ντουμπλαρισμένες κιθάρες. Πιστεύουμε ότι στο mastering έγινε η "ζημιά" όσο αφορά τα παραπάνω κομμάτια.

Όσο αφορά τον τραγουδιστή κάνει προσπάθειες και ήδη έχει κάνει μεγάλη βελτίωση στον νέο δίσκο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά παίζετε. 

Θα κάνω όμως παρατηρήσεις:

Και τα 2 κομμάτια σας είναι ίδιο μοτίβο.

Οι μελωδίες σας είναι εντελώς προβλέψιμες και το τελικό αποτέλεσμα είναι "υδαρές".

Επίσης δεν επείσθην από τη προφορά και την ορθοφωνία του τραγουδιστή.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου όσον αφορά την προφορά και την ορθοφωνια. Ψάχνω να βρω τρόπους να το βελτιώσω. Σ ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Άκουσα το πρώτο. Είναι πολύ καλό, μπράβο. Ωραία μουσική ωραίος τραγουδιστής. Μου φάνηκε επαγγελματική δουλειά αν και θα το ήθελα ένα τσικ παραπάνω σε ένταση και τέμπο. Απλά αν θέλετε σωστό φιντμπακ πρέπει να βάζετε και τους στίχους. Μπράβο πάντως και πάλι. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα