Sunday Breakfast (1998)

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Καιρό έχω να ανεβάσω κάτι (κάνα χρόνο) και αν και δουλεύω κάτι "νέο", έπασα πάνω στο .....my early career. ;D (έχω και κάποια από το 1985...αλλά αυτά ειναι συλλεκτικά  ;D)

Ένα cd που γράψαμε μαζί με τον Γιώργο και τον Μανώλη, το 1998 (8 Tracks).

Βάζω το flip side  ;D ...."Sunday Breakfast".

Υ.Γ. Αυτό θα θελα να το κάνω video clip ,,,αλλα βαριέμαι  ;D ;D

Sunday_Breakfast.mp3

Attachments

Παρακαλώ αν μπορεί ένας mod, ας αλλάξει τον τίτλο του νήματος και να κάνει το Sundaty να γίνει Sunday. ;D ;D

Θα το ακούσω πιο μετά. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Παρακαλώ αν μπορεί ένας mod, ας αλλάξει τον τίτλο του νήματος και να κάνει το Sundaty να γίνει Sunday. ;D ;D

Θα το ακούσω πιο μετά. :)
Όλοι οι αγράμματοι mods  ;D ;D

Done ;D

Πολύ ωραίο ροκάκι ρε Λάκη, πολύ ωραίο.

Και φτιαχτικό.

Μου έφτιαξε την διάθεση, σοβαρά. :)

Χιτάκι με τα όλα του.

Και ... γράφει LK στην ούγια. ;)

Αν έχεις κι άλλα τέτοια ... ανέβαζε ρε φίλε.

Στα της παραγωγής ... θα μιλήσουν πιο ειδικοί.

@Fusio

Εκείνη την περίοδο μου άρεζε (σαν στυλ παιξίματος/ ήχος) ο Ally McErlaine (TEXAS-Southside) και ήθελα κιθαριστικά (όσο μπορούσα) να βάλω ένα flavor από δαύτον  σε αυτά που γράφαμε τότε .

Της παραγωγής…..με ό,τι είχαμε τότε….digital orchestrator…..σε ένα δωμάτιο γράφηκαν όλα αυτά 3 x 3.

Δεν μπαίνω στον κόπο (ούτε στη σκέψη καν) για remaster….ό,τι βγήκε…..βγήκε…..είναι ο «ήχος της εποχής», και δεν θέλω να τον αλλοιώσω (μαζί με τις αναμνήσεις καλές , κακές και αδιάφορες)

LK είπε:
Εκείνη την περίοδο μου άρεζε (σαν στυλ παιξίματος/ ήχος) ο Ally McErlaine (TEXAS-Southside) και ήθελα κιθαριστικά (όσο μπορούσα) να βάλω ένα flavor από δαύτον  σε αυτά που γράφαμε τότε .
Και νομίζω ότι τα πήγες περίφημα. :)

LK είπε:
Υ.Γ. Αυτό θα θελα να το κάνω video clip ,,,αλλα βαριέμαι  ;D ;D
  Όντως "σηκώνει" Εγνατία δίπλα από την Κοζάνη σε μια ανοιχτή Mustang με τα μαλλιά και το φουλάρι της μοντέλας να ανεμίζουν....... 
  Πολύ ωραίο, ταξιδιάρικο άσμα, αλλά το ανέβασες που το ανέβασες κόψε με ένα EQ το Hi-hat που ξύνει και το μπάσο που μπουμπουνάει... ::) 

cigaret13 είπε:
  Όντως "σηκώνει" Εγνατία δίπλα από την Κοζάνη σε μια ανοιχτή Mustang με τα μαλλιά και το φουλάρι της μοντέλας να ανεμίζουν....... 

Πολύ ωραίο, ταξιδιάρικο άσμα, αλλά το ανέβασες που το ανέβασες κόψε με ένα EQ το Hi-hat που ξύνει και το μπάσο που μπουμπουνάει... ::) 

Που να βρω φουλαρι;  ;D ;D ;D ;D

Αστο έτσι club mix  ;D ;D ;D ;D ;D

dimsonic είπε:
και φουλάρια δανείζομεν κύριε !

;D

ωραίος κύριε συνήγορε
Ωραία, γιατί θα υποχρεωνόμουν  στον SF (έχει κατι Hermes φουλαρια....ξέρει αυτός)  ;D ;D ;D

Φχαριστώ Δημήτριε!  ;D ;D

Για του λογου μου,που ειμαι πιο γλυκερος ;D,ειναι πολυ δυνατο κομματι.

Εδω θα πεις φτιαχτηκε ο Φουζιος που ειναι του δυσκολου,δε θα φτιασει εμενα?

Μπραβο ρε!

καλά βρε, εγώ θα σου δώσω το φουλάρι (του σκύλου  ;D) και δεν θα πάρω κατι τις?

20170415_093222.jpg

Ωραίο κομματάκι, ωραία εποχή μας ξαναθυμίζει δεν ξέρω τι θα κανείς θέλει video clips για να ολοκληρωθεί σαν τεμάχιο και μετά θα ξεχάσουμε και τα ξυσίματα και τον ηλεκτρονικό ντράμερ  ;D

nasokosm είπε:
ωραία εποχή μας ξαναθυμίζει
Τα χα παρεξηγημένα το 90's.

Τελικά ήταν η καλλιτερη δεκαετία (σε σχέση με 80-2000 και 2010)

Τα seventies ΔΕΝ τα πολυθυμάμαι  ;D ;D ;D

Ωραία, γιατί θα υποχρεωνόμουν  στον SF (έχει κατι Hermes φουλαρια....ξέρει αυτός)  ;D ;D ;D
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ  ;D

εχουμε κομμουνισμο και θα ερθει το ΚΑΘΕΣΤΩΣ να ψαξει το σπιτι μου και αν τα βρει με βλεπω να γραφω επιτυχιες στον Αη Στρατη.....σπαζοντας πετρες  ;D :P

ωραιον το ασθμα,90τιλα με τα ολα της!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back