Styling στις ζωντανές εμφανίσεις σ&

Πόντοι
398
ωραια ολα τα θεματα περι ηχου και εξοπλισμου....(ωραια... ???)

σχετικα με την εξωτερικη εμφανιση, ρουχα,styling...τι προτιματε αναλόγως καιρού και εποχης?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οτιδηποτε πριν της "στολης" του Ελληνα σκυλα (δηλ. ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ) ;D ;D ;D

;D

το καλακαιρι φορανε τα ολολευκα  ;)

αποψε εχω ενα λαιβακι παλι...και εχω ηδη λιωσει στο σπιτι μου..και σκεφτομαι το βραδυ τι εχει να γινει στο μαγαζι..

μπουρνουζοπετσετα θα φορεσω και διχαλο !

περαν απο το αστειο του θεματος...σας αρεσει αυτη η ανομοιομορφια ενδυμασιας στα λαιβ που πατε?

Δεν λεω να γυρισουμε στο ολη η μπαντα το ιδιο κοστουμι..αλλα ετσι για να πουμε και καμια ...λογω ημερας και ζεστης.

Να πω την αλήθεια μου θεωρώ πως την εμφάνιση πρέπει να την κοιτάξεις σε δευτερεύον σημείο. Αφού δηλαδή έχεις νιώσει σιγουριά για τη μπάντα και για σένα επι σκηνής.

Μου φαίνεται αρκετά άσχημο να δω στημένη εμφάνιση σε μια μέτρια μπάντα.

Στα ελάχιστα λάιβ που έχω κάνει, επέλεξα ρούχα που να με βολεύουν κ να μου αρέσουν.

Νομιζω οτι ενα τζινακι με ενα T-Shirt ειναι μια κλασικη και ''ασφαλης'' επιλογη... ;)

Για μενα καλο ειναι να μην εισαι ουτε πολυ κυριλε (καλα παπουτσια, κουστουμια κτλ), ουτε πoλυ χυμα (μπλουζακια με τεραστια σταμπα Puma πχ).

Τουλαχιστον οποτε βγαινω on stage αυτο τον κανονα ακολουθω...

G.K. the Greek είπε:
Νομιζω οτι ειναι τζινακι με ενα T-Shirt ειναι μια κλασικη και ''ασφαλης'' επιλογη... ;)

Για μενα καλο ειναι να μην εισαι ουτε πολυ κυριλε (καλα παπουτσια, κουστουμια κτλ), ουτε πoλυ χυμα (μπλουζακια με τεραστια σταμπα Puma πχ).

Τουλαχιστον οποτε βγαινω on stage αυτο τον κανονα ακολουθω...
...η πεπατημενη...την ακολουθω κι εγω.. ;)

Εγώ πάλι είμαι οπαδός των πολύ κλασσικών επιλογών: Περούκα γάλλου ευγενή του 18ου αιώνα, έντονο μακιγιάζ με ψεύτικες βλεφαρίδες και πολύ άιλάινερ, χαβανεζέ κοντομάνικο πουκάμισο και σωβρακοφανέλλα με ειδική επένδυση για τον ιδρώτα.

Παπούτσια, βατραχοπέδιλα ασφαλώς.

μια χαρα ειναι τα γιλεκακια..και για τους πιανιστες που τους πυροβολουν...ειναι must ενα αλεξισφαιρο.

Ως γνήσιος "Ποζεράς" ξεχασμένος απ'τη δεκαετία του '80 και με τη λέξη "Μόδα" να έχει διαγραφεί απ'το μυαλό μου απο τότε, έχω στη "γκαρνταρόμπα" ;D μου κάθε λογής καλούδια, όπως: Λεοπάρ και Τιγρέ γιλέκα, σκισμένα τζινς με μπαλώματα απο διάφορα animal-print, μαύρα δερμάτινα γιλέκα που φοριούνται μόνα τους, δερμάτινα παντελόνια και δερμάτινα σόρτς. Επίσης μαύρα μακρυμάνικα λεπτά μπλουζάκια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Απο t-shirts, έχω κάμποσα απο τα του συγκροτήματος.

Επίσης καπέλα καουμπόϊκα σε μαύρο, τιγρέ και έρχεται και ένα snake-skin.

Περιστασιακά, πέφτει και κανένα βαψιματάκι ;D ;D ;D

Τώρα, κράχτε ;D ;D ;D

καλα ολα τα αλλα!

αλλα αυτο.....

WilliamSats είπε:
δερμάτινα σόρτς
:P :P :P :P :P :P :P :P

περαν της πλακας, παιζουν πολλα πραγματα ρολο!

ας πουμε, μια φορα ειδα μαντρουγκαντα και φορουσαν ολοι το ιδιο κοστουμι!

και μ αρεσε παρα πολυ.

η θυμαμαι πως οι φειθ νο μορ φορουσαν ολοι κοστουμια σε διαφορετικα χρωματα, αλλα του ιδιου τυπου και ηταν πολυ κουλ η εικονα! :)

απο την αλλη, ειχα δει και ενα λαιβ αγγελακα με επισκεπτες που ο καθενας φορουσε οτι να ναι,(σε φαση βερμουδες, με στρινγκ παντοφλες και τισερτς) και εβγαζε κατι πολυ χαλαρο και ανετο!

και τελος, ειχα δει μια μετρια μπαντα στους αφανεις που φορουσαν ολοι ιδιες τιραντες και γραβατες και μο χε ερθει να τους δαγκωσω στον σβερκο!

κοινως

Μου φαίνεται αρκετά άσχημο να δω στημένη εμφάνιση σε μια μέτρια μπάντα.

WilliamSats είπε:
Τώρα, κράχτε ;D ;D ;D
Λοιπόν... φόρα snakeskin μπότες, λεοπάρ γιλέκο, δερμάτινο σορτς ( :o), καπέλο τις

επιλογής σου, την κιθάρα με τα 30κάτι τάστα και ανέβασε φωτό ;D

bihlas87 είπε:
Λοιπόν... φόρα snakeskin μπότες, λεοπάρ γιλέκο, δερμάτινο σορτς ( :o), καπέλο τις

επιλογής σου, την κιθάρα με τα 30κάτι τάστα και ανέβασε φωτό ;D
Χαχαχα ;D ;D ;D

Προς το παρόν έχω αυτές:

12.jpg

R15.jpg

και αυτή απο απόκριες (λες και χρειάζονται οι απόκριες, αλλά λέμε τώρα....)

9.jpg

;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back