- Πόντοι
- 2,148
όπως έχω ξαναγράψει μια ευχάριστη ασχολία (η βασική) όταν είμαι χαλαρός σπίτι είναι να παίζω πάνω από άλλες έτοιμες μουσικές που μου χρησιμεύουν ώς backing track.
Φυσικά μερικές φορές θέλω να τα ηχογραφώ.
Η βασική πηγή αναπαραγωγής δικής μου μουσικής ή stream - spotify etc είναι ένα squeezebox του οποίου την έξοδο στέλνω σε μια είσοδο της 6i6 scarlett που έχω. Και έτσι μπορώ να παίζω και γράφω πάνω του και όλα μαζί.
Μερικές φορές όμως αυτό που θέλω να παίξω είναι μόνο σε youtube...
Το ζητούμενο λοιπόν είναι ότι αυτό που ήδη ακούω από το youtube και φυσικά μπορώ να πάιξω μαζί του, να το ηχογραφήσω κι όλας.
Όμως δεν μπόρεσα να βρώ δυνατότητα να στείλω αυτό το ίδιο που αναπαράγει η κάρτα από το πισί στο οποίο είναι συνδεδεμένη σε ένα track.
Η έρευνα στο διαδίκτυο έδειξε ότι μάλλον δεν το επιτρέπει το youtube.
Πρόσφατα πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή που υποτίθεται ότι το έκανε, αλλά έμπλεξα καθώς με κόλλησε κάτι ρώσσους πειρατές.
Εχετε κάποια ιδέα, πως μπορεί να γίνεται?
Το έχει κάνει κανείς? ή έστω σκέφτηκε να το κάνει?
Φυσικά μερικές φορές θέλω να τα ηχογραφώ.
Η βασική πηγή αναπαραγωγής δικής μου μουσικής ή stream - spotify etc είναι ένα squeezebox του οποίου την έξοδο στέλνω σε μια είσοδο της 6i6 scarlett που έχω. Και έτσι μπορώ να παίζω και γράφω πάνω του και όλα μαζί.
Μερικές φορές όμως αυτό που θέλω να παίξω είναι μόνο σε youtube...
Το ζητούμενο λοιπόν είναι ότι αυτό που ήδη ακούω από το youtube και φυσικά μπορώ να πάιξω μαζί του, να το ηχογραφήσω κι όλας.
Όμως δεν μπόρεσα να βρώ δυνατότητα να στείλω αυτό το ίδιο που αναπαράγει η κάρτα από το πισί στο οποίο είναι συνδεδεμένη σε ένα track.
Η έρευνα στο διαδίκτυο έδειξε ότι μάλλον δεν το επιτρέπει το youtube.
Πρόσφατα πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή που υποτίθεται ότι το έκανε, αλλά έμπλεξα καθώς με κόλλησε κάτι ρώσσους πειρατές.
Εχετε κάποια ιδέα, πως μπορεί να γίνεται?
Το έχει κάνει κανείς? ή έστω σκέφτηκε να το κάνει?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: