- Πόντοι
- 198
Πολύ ωραία ακούγεται - κανονική στρατίλα. ;D
Χρήσιμο ακούγεται το φίλτρο.
Χρήσιμο ακούγεται το φίλτρο.

Ευχαριστώ Χαρίλαε!harilatron είπε:Πολύ ωραία ακούγεται - κανονική στρατίλα. ;D
Χρήσιμο ακούγεται το φίλτρο.![]()
Για τις φωτο θα πρέπει να βρω μηχανή... η δικιά μου τα έφτυσε, και η γυναίκα μου δεν έχει card reader για την καινούργια DSLR της... :-\ Soon compadre...odis13 είπε:Εμενα παντως τα κλιπ μου επιβεβαιωσαν (σε ενα βαθμο) αυτο που υποψιαζομουν - το Q μπορει να ειναι ιδιατερα χρησιμο σαν "fine-tuner" της θεσης της κιθαρας στο μιξ μιας μπαντας, περαν των "περιεργων" ηχων που μπορει να δωσει.
Απο κει και περα...MOAR PHOTOS.
Είμαι εητίλας κατά βάθος, τι να κάνω?audiokostas είπε:Ωραίος ήχος. Όχι του απολύτως γουστου μου αλλά πολύ εντυπωσιακός. Να τολμήσω να πω 80s (καθότι έχει παραφορεθεί σαν έκφραση);
Να, κάτι τέτοια μου λες και με σκλαβώνεις...Και αντίθετα από ότι λένε όλοι που σε ξέρουν, πιστεύω ότι δεν είσαι απόλυτα κουλός.
Χαίρομαι που σου άρεσε, ωστόσο το μόνο εφφέ που υπήρχε στο μπακιτράκι ήταν ένα VST delay.Τώρα βέβαια περασμένη από τα όλα αυτά τα εφφέ, που να καταλάβεις ποιά είναι η κιθάρα....
Γουατέβα και τεσπά, εμένα μου άρεσε. Πολύ, I dare say.
http://www.tech21nyc.com/archive/trademark10.htmlΩραίο το κλιπ Βασίλη. Όσον αφορά τον ήχο αυτό που ακούω εγώ είναι μια πολύ ωραία, μοντέρνα βρώμα η οποία όμως μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ περισσότερο εφέ παρά μαγνήτες. Τι ακούμε αλήθεια; (κάτι για trademark διάβασα αλλά δεν εξηγείς και τίποτα στους άσχετους σαν κι εμένα![]()
Όσον αφορά τα καθαρά κλιπς, δεν μπορώ να πω ότι ο ήχος είναι του γούστου μου.
Που σημαίνει ότι ο καθένας έχει κάτι άλλο στο μυαλό του...Πολύ ωραία ακούγεται - κανονική στρατίλα. ;D
Ευχαριστώ!!Να την χαίρεσαι στην κυριολεξία![]()