και όχι μόνο...από τη φωτογραφία βλέπετε ότι έχω γράψει το "κονσέρτο για παλιά (οπλο) πολυβόλα" ;D ;DSuperfunk είπε:"Ονομαζομαι Marathon,γεννηθηκα το 567 Π.Χ. στις Πλαταιες..."... ;D
το ίδιο είναι...ο ΕΣ έχει ξεπεραστεί από τις συνθήκες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα κέντρα ... όπου οι μισοί από αυτούς που παρουσιάζονται ζητάνε Ι5...Superfunk είπε:Αλλο αυτο και αλλο το να μην πηγαινεις
βρε τον ποντικαρά ! ...θα πήξεις νέος ! χαχαχαχχαχαχαχαχSuperfunk είπε:"Ονομαζομαι Marathon,γεννηθηκα το 567 Π.Χ. στις Πλαταιες..."... ;D
ΔΕΝ ειναι το ιδιο,ξαναδιαβασε προσεκτικα το ποστ μου και θα καταλαβεις γιατι.pan12 είπε:το ίδιο είναι...ο ΕΣ έχει ξεπεραστεί από τις συνθήκες και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα κέντρα ... όπου οι μισοί από αυτούς που παρουσιάζονται ζητάνε Ι5...
εεε...εγώ είμαι ο "πάτρονας..."???
marathon είπε:και όχι μόνο...από τη φωτογραφία βλέπετε ότι έχω γράψει το "κονσέρτο για παλιά (οπλο) πολυβόλα" ;D ;D
Δεν είναι Thomson...το έχει αναλύσει ο Odis, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα...έτσι κι αλλιώς και τότε χαλασμένο ήταν, ποτέ μου δεν έριξα με αυτόSonic X είπε:Ζωσμένος με το Thomson
Διαβάζω πάντα προσεκτικά ότι γράφεις….Superfunk είπε:ΔΕΝ ειναι το ιδιο,ξαναδιαβασε προσεκτικα το ποστ μου και θα καταλαβεις γιατι.
λυπάμαι για τη γνωριμίαneeq είπε:Σου δίνω την ευκαιρια να γνωρίσεις ενα ακομα ατομο που δεν προκειται να πολεμησει και να σκοτωσει αγνωστους απλους ανθρωπους, υπο τις οδηγιες ενος στρατοευερεθιστου, για τις αναγκες πολυεθνικων εταιρειων
Τσακωνόμαστε όσο προλαβαίνουμε .. πριν το κλειδώσουν…. ;D ;DKorgious είπε:Παίδες...μην μαλώνετε...
Σίγουρα;;; Γιατί μοιάζει αρκετά... ??? ??? ???marathon είπε:Δεν είναι Thomson...
Ο Odis??? Μα αυτός είναι παιδί!!!...το έχει αναλύσει ο Odis...
Βρε ουστ μακρια απο'μας...;D ;Dmarathon είπε:Πολεμοχαρές...
Συμφωνω αλλα για αλλο λόγο. Πραγματικα, σιχαινομαι το στρατο και ότι αυτος πρεσβευει.Superfunk είπε:Καλα μη νομιζεις οτι και η δικη μας γενια ηταν καλυτερη 3 στους 4 γνωστους μου "τρελλοι" εχουν δηλωσει και δεν πηγαν στρατο..
Απο εκει και περα και εγω το θεωρω ΧΥΔΑΙΟ να μη παει καποιος στρατο αλλα για ΑΛΛΟ λογο...ειναι ΧΥΔΑΙΟ επειδη για καθε ωρα που ΔΕΝ πηγαινει αυτος στρατο..ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ καποιος ΑΛΛΟΣ (βλακας που πηγε...),αρα το ΣΩΣΤΟ και ΑΝΤΡΙΚΙΟ ειναι να ΠΑΕΙ μια και ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ του ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ οταν ισχυριζεται οτι δεν πηγαινει στρατο επειδη δεν θελει να...υπηρετησει τις...πολυεθνικες (που ετσι κι αλλοιως ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...)
Αν δεν παει ειναι ενας ΑΚΟΜΑ Ελληναρας που για να μη ξεβολευτει επιβαρυνει το κοινωνικο συνολο....(δεν διαφερει σε τιποτα απο ενα μαγκα φοροφυγα που μη πληρωνοντας τους φορους του κοβει τη συνταξη καποιου παππου για να μαζευτουν τα λεφτα του ΔΝΤ)
Ολοι ξερουμε οτι ΠΟΤΕ δεν θα γινει πολεμος με την Τουρκια.
Κατα τα αλλα ο στρατος εχει πολλα γελια,ειναι κανονικο νηπιαγωγειο (εδω ηταν οταν πηγα εγω και μαλιστα 24 μηνες,φαντασου τι θα'ναι τωρα.... ;D) και προσωπικα ,αν και πηγα ειδικες δυναμεις,εκανα ΔΙΑΚΟΠΕΣ σε σχεση με τη δουλεια που παταγα ΠΡΙΝ παω στρατο... ;D