stratocaster tremolo

tassos55

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν το vintage block ταιριαζει στο τρεμολο της classic players 60s χωρις μετατροπες.σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι το block ειναι zinc ενω το vintage ειναι steel

tassos55 είπε:
ξερει κανεις αν το vintage block ταιριαζει στο τρεμολο της classic players 60s χωρις μετατροπες.σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι το block ειναι zinc ενω το vintage ειναι steel
Kαι πόσο επί % (νομίζεις) ότι θ' αναβαθμιστεί ο ήχος σου.;

Nestoras είπε:
Kαι πόσο επί % (νομίζεις) ότι θ' αναβαθμιστεί ο ήχος σου.;
Τουλαχιστον 27,5%....μη σ πω και παραπαν. 8)

Κατά 99% μπορείς να παραγγείλεις με βάση το μοντέλο, αλλά όπως περιέγραψε ο funkysoul, προσωπικά για να είμαι 100% σίγουρος θα το έβγαζα και θα το επιβεβαίωνα μετρώντας το πριν παραγγείλω.

Επίσης αν παραγγείλεις, δες αν ταιριάζει και το tremolo bar. 

Πάντως μην θεωρείς ότι η αλλαγή σε βαρύτερο block είναι κατ' ανάγκη "αναβάθμιση" όπως διαφημίζεται. Κάνει πράγματι μια μικρή αλλαγή η οποία μπορεί να κολακέψει την κιθάρα σου ή μπορεί να της κλέψει κάτι από τον "αέρα" της. Αν παίζεις με distortion, μάλλον καλό θα κάνει.

εχω ηδη αλλαξει τους μαγνητες με custom shop 69,και σκεφτηκα οτι αν αλλαξω και την γεφυρα θα ηταν πιο ολοκληρωμενη η αναβαθμηση.αλλα επειδη φοραει την δυβιδη δεν θελω να μπλεξω με μαστορους για να ταιριαξω την εξαβιβη,γι αυτο σκεφτηκα να αλλαξω μονο το block.στο παρελθον ειχα και οριτζιναλ vintage fender η συγκεκριμενη(classic players 60s)αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις και να ξοδεψεις καποια χρηματα

ειπαμε.μετρας και περνεις.ολλοι λιγο πολυ το θεορουν αναβαθμηση

Για την Classic Player θα χρειαστείς το στενό (10.5mm) block, το vintage δεν θα ταιριάζει στις τρύπες. Νομίζω πως αν βρεις από American Standard (το πιο πρόσφατο μοντέλο) κάθεται ακριβώς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα