Γειά σας παιδιά, θέλω να "αναβαθμίσω" μια παλιά Stratocaster που έχω με νέους μαγνήτες. Έχεις κανείς καμία ιδέα για clean ήχο και σχετικά χαμηλή τιμή;
Δες κάτι σε tonerider ξέρω ότι είναι οικονομικοί και έχουν πολύ καλά καθαρά.Τι στυλ παίζεις u2,the shadows,pink floyd ;Δες τίπουα σε gilmour style αν και απο όσο ξέρω μια χαρά είναι τα καθαρα στις stratocaster και τις telecaster Στα βρώμικα υπάρχει θεμα και ο λογος είναι οι μονοπήνιοι μαγνήτες.kostask02 είπε:Γειά σας παιδιά, θέλω να "αναβαθμίσω" μια παλιά Stratocaster που έχω με νέους μαγνήτες. Έχεις κανείς καμία ιδέα για clean ήχο και σχετικά χαμηλή τιμή;
Κορεκτεντmikeguitar είπε:Στα βρώμικα υπάρχει θεμα και ο λογος είναι ΟΙ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ
Ποια στρατ έχεις;kostask02 είπε:Γειά σας παιδιά, θέλω να "αναβαθμίσω" μια παλιά Stratocaster που έχω με νέους μαγνήτες. Έχεις κανείς καμία ιδέα για clean ήχο και σχετικά χαμηλή τιμή;
Δεν είναι βλακείες φίλος, αφού δεν μπιστάνε για μπέχεμοθ λέμε.Superfunk είπε:Κορεκτεντ
Φίλε μου εγώ όπως είδες δεν πρόσβαλλα κάποιον.Σίγουρα άμα ξερουμε τη στρατ εχει το παιδί θα έχουμε καλυτερη γνώμη να τον κατατοπίσουμε.Είναι γνωστο πως οι stat είναι ευέλικτες κιθάρες.Θα μπορούσα να πω απευθείας για τα καθαρά να μπω στο ψητό.Απλά θελω να πω στον άνθρωπο οτι τα καθαρά τα πετυχαίνεις εύκολα σχετικά.Όλα αυτά τελείως φιλικά χωρίς ίχνος ειρωνίας.Superfunk είπε:Κορεκτεντ
δυστυχως η Fender εχει τρελλαθει μια και ακομα και το 57/62 set (ΤΟ κλασσικο vintage style set) εχει παει κοντα στα 260 ευρω ,απο 150 που ειχε :kostask02 είπε:Είναι μια strat κινέζικης καταγωγής που θέλω να αξιοποιήσω για clean ήχους στυλ pink floyd. Το ταβάνι μου είναι γύρω στα 150€, γιατί έχω άλλη κύρια κιθάρα για τα βρώμικα.
Tρελοί μπορεί να μην είναι, διαπράττουν όμως ατόπημα.mikeguitar είπε:Superfunk πως θα μπιστάει ο ηχος με μονοπήνιους κάποιοι που βαζουνε διπλο στη γεφυρα τρελοί είναι δηλαδή;
Καλύτερη μου φαίνεται έτσι. 8)Superfunk είπε:Και φυσικα μη ξεχνας ποτε οτι το να βαλεις ενα διπλο μαγνητη σε μια strat ειναι σαν να βαζεις μουστακι στη Μονα Λιζα ;D
Εντάξει τι να πω γούστα είναι αυτά !!!Εμείς οι ακουστικοί τύποι(κιθαριστικά) δεν τα έχουμε αυτά τα προβλήματα.Μόνο κατι περιεργα βουητα έχουμε αλλά δεν πειράζει θα το καταπιουμε ομως.ΧαχαχαχχαNestoras είπε:Tρελοί μπορεί να μην είναι, διαπράττουν όμως ατόπημα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Θωμάς τους έχει τόσο ακριβούς τη στιγμή που στο amazon κοστίζουν περί τα 100 ευρώSuperfunk είπε:δυστυχως η Fender εχει τρελλαθει μια και ακομα και το 57/62 set (ΤΟ κλασσικο vintage style set) εχει παει κοντα στα 260 ευρω ,απο 150 που ειχε :
Προσωπικά στην Strat δεν το βρίσκω καθόλου ατόπημα (μιλάμε πάντα για την θέση bridge...σιγά τον μαγνήτη ;D ) αλλά στην Tele ναι.Nestoras είπε:Tρελοί μπορεί να μην είναι, διαπράττουν όμως ατόπημα.
110 τα εχει το amazon.com και επειδη ειναι απο Αμερικη θα κοστισει αλλα 44. Δεν νομιζω να στελνει Ελλαδα...BlackCrow81 είπε:Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Θωμάς τους έχει τόσο ακριβούς τη στιγμή που στο amazon κοστίζουν περί τα 100 ευρώ
https://www.amazon.com/Fender-Original-57-Strat-Pickups/dp/B000B1F9TU