Ότι κάνει καθείς μας' date=' πρέπει να το κάνει για τους δικούς του λόγους, έχοντας πλέρια κατανόηση του τι ακριβώς κάνει.
Το να πας στο Στρατό χρειάζεται μαγκιά. Το να μην πας, πάλι χρειάζεται μαγκιά. Θα παρατηρήσετε, ότι καθώς εργάζεστε νοητικά προκειμένου να αποκτήσετε την απαραίτητη μαγκιά, τόσο λιγότερο θα σας ενδιαφέρει το αν θα πάτε ή το αν δε θα πάτε.
Φιλικά[/quote']
Πολύ σωστό, αλλά καταδικασμένο να μείνει σχεδόν απαρατήρητο...
=============================
Το αν θα πας στρατό ή όχι είναι απόφαση ζωής προσωπική, και κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστή από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, και σε καμιά περίπτωση να μη γίνεται αντικείμενο κατινίστικης κριτικής αφού πήγα εγώ (που δεν είχα το σθένος να δηλώσω δημόσια αντιρρησίας) τότε να πάνε όλοι! (τ΄ακούς Χαρίλαε; )
Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος στο στρατό όχι γιατί είναι ένα κλειστό κύκλωμα που δημιουργεί αξίες και πρακτικές απάνθρωπες και έξω από τη ζωή, το ίδιο είναι και το σχολείο, και η εκκλησία, και κάθε κλειστό κοινωνικό σύνολο, το οποίο απέχει από την παραγωγική διαδικασία της κοινωνίας, αλλά διότι είμαι εναντίον στον πόλεμο, πιστεύω ότι όλοι οι λαοί πρέπει να είναι φίλοι μεταξύ τους και τα σύνορα πρέπει να καταργηθούν, δεν έχω κανένα εχθρό, ούτε εθνικά ούτε προσωπικά, και δεν είμαι διατεθειμένος ποτέ να πυροβολήσω για κανένα λόγο εναντίον ενός άλλου ανθρώπου.
==========================================
Και κόφτε το "διδυμότειχο blues" ρε παιδιά.....
Θεατρο του παραλόγου' date=' και σάπια φρούτα στα τελάρα......
Δεν είναι κι έτσι.... ας μην υπερβάλλουμε. :wink:
[/quote']
Έτσι είναι ,αμα δεν το έχεις ζήσει βέβαια... Να υποθέσω ότι επί των ημερών σου στο Κολωνάκι Τούρκος δε θα πάταγε, και η ΛΑΦΑ θα έμενε πάντα Ελληνική; :lol: :lol: :lol:
79ΤΥΠΕΘ για όποιον ξέρει...