- Πόντοι
- 16
Χαρίλαε γενικά συμφωνώ μαζί σου. Θεωρώ όμως σκόπιμο να σε "διορθώσω" σε μια λεπτομέρια γιατί (προφανώς
) δέν έχεις εμπειρία επι του συγκεκριμένου. Γράφεις:
Τη διόρθωση δέν την κάνω για κανέναν άλλο λόγο, παρα για τον πρακτικό λόγο ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι ίσως διαβάζοντάς το μπούν σε λάθος δρόμους που δέν χρειάζονται.
Ναί έχουμε δημοκρατία. Αυτό όμως δέν σημαίνει πως άν οι 60 αποφασίσουν ότι οι 40 θα πρέπει να πάνε να πνιγούν, ότι θα το κάνουν κιόλας. ¶ν ήμουν ο τέλειος πολίτης, έχεις δίκιο θα έπρεπε να πάρω τα βουνά και να ζώ με ότι μου δίνει η γή! Όμως δέν είμαι τέλειος. Αυτό που κάνω, είναι να μήν κρατάω κρυφή την επιλογή μου για ωφελιμιστικούς σκοπούς, ούτε απο φίλους, γνωστούς, ακαδημαικό, υποψήφιο επαγγελματικό περιβάλλον κλπ. Κάτι που στο παρελθόν είχε κόστος, αλλα με χαρά βλέπω ότι κατάσταση και στάση των ανθρώπων αλλάζει, προμηνύοντας ελπίζω και αλλαγές σε θεσμικό επίπεδο. Αυτά!

Ούτε πλαστά χαρτιά χρειάζονται, ούτε θείοι, ούτε γνωστοί ούτε τίποτε άλλο. "One man show" με άλλα λόγια, όπου εκφράζεις τον εσωτερικό σου κόσμο, με όποιον τρόπο πιστεύεις ότι αρμόζει και αξίζει στον άνθρωπο που έχεις κάθε φορά απέναντί σου. Αστυνομία και νόμοι σκέψεων, συναισθημάτων και έκφρασής των δέν έχουν εφευρεθεί ακόμη :wink: . Οι θείοι και οι γνωστοί χρειάζονται περισσότερο σε όσους αποφασίσουν τελικά να υπηρετήσουν :wink: . Εκεί ορίζω εγώ την αναξιοπρέπεια. Όπως επίσης το να έδινα (με το ζόρι) έναν όρκο στον οποίο δέν πιστεύω.παριστάνεις τον άρρωστο και να στηρίζεις όλο αυτό σε πλαστά χαρτιά που σου έχει δώσει ο θείος σου/νονός σου (ή κάποιος "λαδωμένος") από κάποιο νοσοκομείο.
Τη διόρθωση δέν την κάνω για κανέναν άλλο λόγο, παρα για τον πρακτικό λόγο ότι κάποιοι ενδιαφερόμενοι ίσως διαβάζοντάς το μπούν σε λάθος δρόμους που δέν χρειάζονται.
Ναί έχουμε δημοκρατία. Αυτό όμως δέν σημαίνει πως άν οι 60 αποφασίσουν ότι οι 40 θα πρέπει να πάνε να πνιγούν, ότι θα το κάνουν κιόλας. ¶ν ήμουν ο τέλειος πολίτης, έχεις δίκιο θα έπρεπε να πάρω τα βουνά και να ζώ με ότι μου δίνει η γή! Όμως δέν είμαι τέλειος. Αυτό που κάνω, είναι να μήν κρατάω κρυφή την επιλογή μου για ωφελιμιστικούς σκοπούς, ούτε απο φίλους, γνωστούς, ακαδημαικό, υποψήφιο επαγγελματικό περιβάλλον κλπ. Κάτι που στο παρελθόν είχε κόστος, αλλα με χαρά βλέπω ότι κατάσταση και στάση των ανθρώπων αλλάζει, προμηνύοντας ελπίζω και αλλαγές σε θεσμικό επίπεδο. Αυτά!

Τελευταία επεξεργασία από moderator: