Στιχουργική όαση

LK είπε:
Το έχεις e-ξεφτιλίσει κυριολεκτικά φίλος.

Το WD-40 ΔΕΝ είναι πανάκεια.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εσύ που το ξέρεις αναρωτιέμαι... ;)

LK είπε:
Βρε για τις επαφές που κάνουν γρούτσου-γρούτσου μιλάω (αν δηλαδή το volume του ενισχυτή κάνει γρούτσου-γρούτσου τι θα βάλεις?). ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Βρε για τις επαφές που κάνουν γρούτσου-γρούτσου μιλάω (αν δηλαδή το volume του ενισχυτή κάνει γρούτσου-γρούτσου τι θα βάλεις?). ;D ;D ;D ;D ;D
Τίποτα.

Θα τον πετάξω και θα πάρω καινούριο.

Σιγά μην χάνο χρόνο με αυτά….

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Τίποτα.

Θα τον πετάξω και θα πάρω καινούριο.

Σιγά μην χάνο χρόνο με αυτά….

Λάθος φίλος, πετάς χρήσιμα πράγματα (δώσ' τον μου εμένα, δεν θα φέρω και τον Δήμο όπως ο Freerock, θα τον πάρω μόνος μου). ;D ;D ;D

Να ξέρεις (για σένα το λέω να σε βοηθήσω) για όλες τις επαφές και αγκαλίτσες που κάνουν γρούτσου-γρούτσου, WD-40! ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Λάθος φίλος, πετάς χρήσιμα πράγματα (δώσ' τον μου εμένα, δεν θα φέρω και τον Δήμο όπως ο Freerock, θα τον πάρω μόνος μου). ;D ;D ;D

Να ξέρεις (για σένα το λέω να σε βοηθήσω) για όλες τις επαφές και αγκαλίτσες που κάνουν γρούτσου-γρούτσου, WD-40! ;D ;D ;D
Νομίζω ότι κατάλαβες το υπονοούμενο ( το ξεκαθαρίζω για να μην θεωρηθώ off topic  :P :P) …..αν ο ενισχυτής χρειάζεται «βοήθημα» για το «γούτσου- γούτσου» , τότε πάμε παρακάτω…..

Παίρνουμε καινούριο….. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τι ο Θωμάς κλέφτης θα γίνει; (ξανά θολώνω τα νερά)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

@atreu73: ΟΚ, μετά την ενδελεχή σου ανάλυση, αποσύρω όσα έγραψα και υποκλίνομαι στην ικανότητά σου να διεισδύεις σε ένα κείμενο και να αντιλαμβάνεσαι με εξαιρετική διαύγεια το δεύτερο επίπεδο πίσω από το προφανές για εμάς τους υπόλοιπους, που - απαίδευτοι γαρ - στεκόμαστε στην επιφανειακή πρώτη ανάγνωση.

Το γούτσου-γούτσου και τα ευμεγέθη δίδυμα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια!

Ρισπέκτ (και WD40 φυσικά, που ναι, είναι πανάκεια). ;D

Δηλαδή εσύ (αν ο ενισχυτής θέλει "βοήθημα" για να "δουλέψει") τον αλλάζεις?

Πρέπει (όπως βλέπω κι από τα video που φτιάχνεις), να αλλάζεις τους ενισχυτές σαν τα πουκάμισα. :D

Haris είπε:
Ρισπέκτ (και WD40 φυσικά, που ναι, είναι πανάκεια). ;D
Μπράβο ρε Χάρη. Εγώ με αυτό σώθηκα. Ποτέ ξανά γούτσου-γούτσου στις "επαφές" μου! 8)

fusiongtr είπε:
Δηλαδή εσύ (αν ο ενισχυτής θέλει "βοήθημα" για να "δουλέψει") τον αλλάζεις?

Πρέπει (όπως βλέπω κι από τα video που φτιάχνεις), να αλλάζεις τους ενισχυτές σαν τα πουκάμισα. :D
Το κάνω γιατί κρίνω την «επισκευή» ασύμφορη…… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Το κάνω γιατί κρίνω την «επισκευή» ασύμφορη…… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κλαίω στο πάτωμα! Θεός! ;D ;D ;D ;D

LK είπε:
Το έχεις e-ξεφτιλίσει κυριολεκτικά φίλος.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μηπως εννοεις οτι υπαρχει κ το σπρευ επαφων??? ;D ;D ;D ;D

noe13 είπε:
Μηπως εννοεις οτι υπαρχει κ το σπρευ επαφων??? ;D ;D ;D ;D
Φυσικά, υπάρχουν πολλά προϊόντα ανάλογα στην αγορά..... ;D ;D ;D

Κι εμένα με ενόχλησαν οι στίχοι, όχι per se αλλά σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη ενορχήστρωση.

Εξηγώ: σκούπες, χαϊδολόγημα στα τύμπανα αντί για ένα σαφές "πάτημα", κοντραμπάσο, ακουστικά όργανα, πνευστά, ακουστική κιθάρα (ό,τι πρόλαβα με μισή ακρόαση από λαπτοπ) και ΓΟΥΤΣΟΥ/ΝΙΑΟΥ. dld eleos

Βάλε κοπελιά ένα δροσερό μπιτάκι, με πλάτες σύνθια και τραγούδα λίγο πιο μακριά από το μικρόφωνο να μην ακούμε την αναπνοή σου αν είναι να πεις .... ΝΙΑΟΥ. ;D

Παίξε τίμια  ;D

Μια χαρά θα ήταν.  :)

Και θέλω έναν να πει ότι δεν το "χάρηκε" το παραπάνω.  ;D

Παίξε τίμια
+1000

ακομα ενα ταξιδι στη χωρα του δηθεν..... ::)  (και γιατι οχι θα μου πεις αφου το ποπολο μασαει ακομα.... ::))

Μουστέρια και ύποφτα συγχρόνως πράγματα συμβαίνουν επαέ ,βουντού 40 δι όλε τις επαφέ ;D

Από όσα διάβασα και από όλες τις συγκρίσεις που κάνατε επιβεβαιώθηκε η άποψή μου οτι οι στίχοι τα σπάνε!!! ;D ;D

Η τύπισα έχει κάνει κάτι μοναδικό, κατά τη γνώμη μου. Όπως έγραψα στην αρχή, σε μένα οι στίχοι φάνηκαν 100% αυτοσαρκαστικοί και αληθινοί.

Οι στίχοι δεν μου φάνηκαν καθόλου "δροσεροί", γιατί αντιπροσωπεύουν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τουλάχιστον του 80% των γυναικών σήμερα που ψάχνει τον εαυτό του μέσα από σειρές και περιοδικά και όλη η ζωή τους εκτυλίσσεται στην επιφάνεια, ακόμα και ο έρωτας. Και όλα τραγουδισμένα με χιούμορ για να μη προσβάλει.

Δεν θυμάμαι γυναικεία φωνή να την "έχει πει' τόσο άγρια στις γυναίκες τις εποχής της.

Η ανάλογη φωνή και ενορχήστρωση δείχνει την ελαφρότητα της γυναικείας πραγματικότητας και το τραγούδι κινείται έξω από τα καθιερωμένα στυλ α) της μοιραίας γυναίκας της ελληνικής ποπ και β) της βαθιά διαννοούμενης της ελληνικής έντεχνης.

Εξ' ού και η λέξη "όαση".

Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση όταν το άκουσα, γιαυτό και ένιωσα έκπληξη που άκουσα κάτι τέτοιο στο ραδιόφωνο.

ΥΓ:

Πάντως με αυτό με το WD-40 ακομα κι εγώ δεν κρατήθηκα!!!! ;D ;D ;D

Βγαλμένο από τη ζωή, και αν τραγουδούσε και ο τύπος στο τραγούδι, για το WD-40 θα μιλούσε!! Standard!! ;D ;D ;D

Apaleftos είπε:
... Η τύπισα έχει κάνει κάτι μοναδικό, κατά τη γνώμη μου. Όπως έγραψα στην αρχή, σε μένα οι στίχοι φάνηκαν 100% αυτοσαρκαστικοί και αληθινοί.

...
Δώσαμε!

«Παίζαμε σκάκι και είπα "Τάκη, μη ρίχνεις στάχτες έξω απ' το τασάκι"

και είπες "φεύγω, γιατί το έργο τελείωσε Μαρία,

ξελευτερία, πνιγόμαστε σ' αυτό το δυαράκι"»

(«Ο Τάκης» μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεία: Αρλέτα)

Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή

baseliner10 είπε:
Δώσαμε!

«Παίζαμε σκάκι και είπα "Τάκη, μη ρίχνεις στάχτες έξω απ' το τασάκι"

και είπες "φεύγω, γιατί το έργο τελείωσε Μαρία,

ξελευτερία, πνιγόμαστε σ' αυτό το δυαράκι"»

(«Ο Τάκης» μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεία: Αρλέτα)

Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή
Αρα δεν εχει καποιος αλλος το δικαιωμα να γραψει κατι αυτοσαρκαστικο?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back