- Πόντοι
- 98
Εσύ που το ξέρεις αναρωτιέμαι...LK είπε:Το έχεις e-ξεφτιλίσει κυριολεκτικά φίλος.
Το WD-40 ΔΕΝ είναι πανάκεια.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Εσύ που το ξέρεις αναρωτιέμαι...LK είπε:Το έχεις e-ξεφτιλίσει κυριολεκτικά φίλος.
Βρε για τις επαφές που κάνουν γρούτσου-γρούτσου μιλάω (αν δηλαδή το volume του ενισχυτή κάνει γρούτσου-γρούτσου τι θα βάλεις?). ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Το WD-40 ΔΕΝ είναι πανάκεια.
Τίποτα.fusiongtr είπε:Βρε για τις επαφές που κάνουν γρούτσου-γρούτσου μιλάω (αν δηλαδή το volume του ενισχυτή κάνει γρούτσου-γρούτσου τι θα βάλεις?). ;D ;D ;D ;D ;D
Λάθος φίλος, πετάς χρήσιμα πράγματα (δώσ' τον μου εμένα, δεν θα φέρω και τον Δήμο όπως ο Freerock, θα τον πάρω μόνος μου). ;D ;D ;DLK είπε:Τίποτα.
Θα τον πετάξω και θα πάρω καινούριο.
Σιγά μην χάνο χρόνο με αυτά….
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Νομίζω ότι κατάλαβες το υπονοούμενο ( το ξεκαθαρίζω για να μην θεωρηθώ off topic ) …..αν ο ενισχυτής χρειάζεται «βοήθημα» για το «γούτσου- γούτσου» , τότε πάμε παρακάτω…..fusiongtr είπε:Λάθος φίλος, πετάς χρήσιμα πράγματα (δώσ' τον μου εμένα, δεν θα φέρω και τον Δήμο όπως ο Freerock, θα τον πάρω μόνος μου). ;D ;D ;D
Να ξέρεις (για σένα το λέω να σε βοηθήσω) για όλες τις επαφές και αγκαλίτσες που κάνουν γρούτσου-γρούτσου, WD-40! ;D ;D ;D
Μπράβο ρε Χάρη. Εγώ με αυτό σώθηκα. Ποτέ ξανά γούτσου-γούτσου στις "επαφές" μου! 8)Haris είπε:Ρισπέκτ (και WD40 φυσικά, που ναι, είναι πανάκεια). ;D
Το κάνω γιατί κρίνω την «επισκευή» ασύμφορη…… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Δηλαδή εσύ (αν ο ενισχυτής θέλει "βοήθημα" για να "δουλέψει") τον αλλάζεις?
Πρέπει (όπως βλέπω κι από τα video που φτιάχνεις), να αλλάζεις τους ενισχυτές σαν τα πουκάμισα.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DLK είπε:Το κάνω γιατί κρίνω την «επισκευή» ασύμφορη…… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μηπως εννοεις οτι υπαρχει κ το σπρευ επαφων??? ;D ;D ;D ;DLK είπε:Το έχεις e-ξεφτιλίσει κυριολεκτικά φίλος.
Φυσικά, υπάρχουν πολλά προϊόντα ανάλογα στην αγορά..... ;D ;D ;Dnoe13 είπε:Μηπως εννοεις οτι υπαρχει κ το σπρευ επαφων??? ;D ;D ;D ;D
+1000Παίξε τίμια
ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑharilatron είπε:
Δώσαμε!Apaleftos είπε:... Η τύπισα έχει κάνει κάτι μοναδικό, κατά τη γνώμη μου. Όπως έγραψα στην αρχή, σε μένα οι στίχοι φάνηκαν 100% αυτοσαρκαστικοί και αληθινοί.
...
Αρα δεν εχει καποιος αλλος το δικαιωμα να γραψει κατι αυτοσαρκαστικο?baseliner10 είπε:Δώσαμε!
«Παίζαμε σκάκι και είπα "Τάκη, μη ρίχνεις στάχτες έξω απ' το τασάκι"
και είπες "φεύγω, γιατί το έργο τελείωσε Μαρία,
ξελευτερία, πνιγόμαστε σ' αυτό το δυαράκι"»
(«Ο Τάκης» μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεία: Αρλέτα)
Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή