TΡΙΧΕΣ λες και εσυ και οι....δεκαδες σχολιαστες...του..ιντερνετ και το ΞΕΡΕΙΣ...
Το να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ καποιος οτι λεει ποτε ποτε και καμμια βλακεια...ειναι δειγμα ανωτεροτητας και ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ...
try it....you might get used to it....
φυσικα αν μου δωσεις μια CONCRETE (δεν μεταφραζω γιατι....ξερεις αγγλικα) ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι η παραγωγη θα μεταφερθει στην ΚΙΝΑ ...θα παραδεχτω ΑΜΕΣΩΣ το λαθος μου...
ως τοτε εσυ και οι...δεκαδες χρηστες του νετ απλα ΕΙΚΑΖΕΤΕ οτι ΜΠΟΡΕΙ να μεταφερθει η παραγωγη στην ΚΙΝΑ επειδη το...σκεφτηκατε...
Απλα προφανως αρπαχτηκες γιατι σου θιξαμε τη πολυεθνικη.
η η Kohlberg & Co ΔΕΝ ειναι πολυεθνικη,δεν σας τα μαθανε αυτα στον Περισσο? ;D (πλακα κανω)
private equity firm ειναι (δεν μεταφραζω γιατι....ξερεις αγγλικα) ;D
τωρα αν ΔΕΝ ξερεις ΤΙ ακριβως ΣΥΝΗΘΩΣ κανει ενα private equity fund δεν φταιω εγω...παντως αν διαχειριζομαουν ΕΓΩ αυτο το fund ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑ το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ της εταιρειας που ΜΟΛΙΣ αγορασα ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ...
Πολυ απλα γιατι η Kohlberg & Co ενδιαφερεται να αυξησει τα κερδη της και να μειωσει το κοστος παραγωγης (does it ring the bell?)
ΠΟΥΘΕΝΑ στο αρθρο δεν το λεει αυτο,αντιθετα λεει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λεω ΕΓΩ.. ;D
Flickinger says that emerging markets like China present a big opportunity for Steinway and for Kohlberg.
"Families will want their children to play on the best piano," Flickinger said of China, the world's second largest economy, where incomes are on the rise.
Επισης τα ..καταπληκτικα σου αγγλικα σε εμποδισαν να διαβασεις οτι η Steinway ειχε στην κατοχη της και αυτες τις εταιρειες
Bach Stradivarius trumpets, Selmer Paris saxophones, C.G. Conn French horns, Leblanc clarinets, King trombones, Ludwig snare drums
δε μας λες λοιπον και ΑΥΤΕΣ θα παραγονται στην ΚΙΝΑ...?
Να δω ΚΙΝΕΖΙΚΗ τρομπετα Bach και να πεθανω.. ;D