Steinberg mr 816 και audient id44

ntontos007

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα ! Θα ήθελα την αποψη σας για ενα διλημα / προβλημα που μου εχει δημιουργηθει . Ειμαι κατοχος της audient id44 . Αγορασα λοιπον και μια Steinberg mr 816 csx για να την συνδεσω ως προεκταση των εισοδων μου πραγμα που ποτε δεν καταφερα τουλαχιστον προς το παρων . Η ερωτηση λοιπον ειναι μιας και εχω αυτες της δυο καρτες στα χερια μου ειναι προτιμοτερο να κανω στην ακρη την audient και να κρατησω την steinberg απο Θεμα προενισχυσεων και converters ? Αν καποιος γνωριζει πως θα καταφερω να συνδεσω την steinberg με adat θα ημουν ευγνομων . Εως τωρα οσο την βαζω internal ολα καλα μολις την βαλω Data κοκκινιζει το panel στο μιξερ της και δεν μπορει να συγχρονισει .

θεωρητικά γίνεται.
Βασικά είναι θέμα αν χρησιμοποιείς τα σωστά καλώδια οπτικών ινών (χρειάζεσαι κανονικά δυο απο την μια προς την άλλη)
Επίσης αν έχεις σετάρει σωστά τα master/slave
και αν έχεις ρυθμίσει σωστά ό,τι άλλο χρειάζεται στα λογισμικά mixer των δυο καρτών και φυσικά τις δειγματοληψίες 44.1 ή 48 κλπ.
Εγω το έχω κάνει (όχι με τις συγκεκριμένες).
Για να βοηθήσουμε περισσότερο θα πρέπει ίσως να είχαμε κάποια screenshots αλλα και πάλι εικασίες θα κάνουμε. Δύσκολο νομίζω να βρεθεί κάποιος εδώ μέσα που να έχει χρησιμοποιήσει και τις δυό και μάλιστα σε τέτοιο config.

Όσο για την άλλη ερώτηση, προφανώς θα έλεγα, αν χρειάζεσαι περισσότερες εισόδους και η steinberg σε καλύπτει μένεις μ αυτήν ΑΝ (και μόνο ΑΝ και το εξαντλησεις) δεν τα καταφέρεις να τις βάλεις μαζί που μου φαίνεται αδύνατον να μην δουλεύουν.

να προσθέσω επίσης γιατί τώρα το είδα, η steinberg δεν είναι usb κάρτα αλλά firewire.
Συνεπώς ας πούμε παλιάς σχολής.
Αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει το τελευταίο που έγραψα. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί (εφ όσον έχεις usb σύνδεση με τον υπολογιστή) ως επέκταση μόνο της audient

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παραθέτω φώτο

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Εμφανίσεις: 6
  • image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Εμφανίσεις: 6
δεν μπορει να συγχρονισει
To clock μέσω adat μπορεί να λειτουργήσει (πια) αλλά όχι πάντα.
Μπορείς να πάρεις ένα word-clock καλώδιο και να τις συγχρονίσεις έτσι (είναι πιο σωστό έτσι και αλλιώς).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back