Πανσοφε ΝΕΣΤΟΡΑ και εγω ψαχνω τετοιο βιντεο αλλα με αυτο το κομματι δεν εχω βρη ακομα.Nestoras είπε:Σοφέ γέροντα, παμμέγιστη μπάντα διάλεξες, μόνο που θα ήθελα πιο παλιό βίντεο, που ο Fagen να μην έχει χάσει τη φωνή του και ο Becker να έπαιζε μπάσο.
Που και που 'παίζαν live, το παρακάτω παρ' όλο που λέει '78, είναι σίγουρα πιο πριν, καθότι υπάρχουν και ο Jeff Baxter και ο Denny Dias και ο David Palmer (ο original Do it again τραγουδιστής). Όσο για το τι θέλει ο καθείς, και 'γω θέλω να παίζω Β3 αλλά τι να κάνουμε δεν μπορώ.yameth είπε:Και πολύ μας είναι... τα άτομα δεν έπαιζαν ζωντανά απο το '72 μέχρι το '95.
Και μετά αποφάσισαν πως το γούσταραν πάλι. Και έπαιξαν πολύ καλά για 2 δεκαετίες. Ο δε Becker πάντα κιθάρα ήθελε να παίζει και προσωπικά τον θεωρώ απο τους πιό αξιόλογους. Ε.. κι αν γέρασε ο Fagen σίγουρα δεν έχει την νεανική του φωνή (όχι πως ήταν και ότι καλύτερο) αλλά αποδίdει τα κομμάτια του εξαιρετικά. My all time favorites!
Μπάντα ήταν πάντα οι Fagen / Becker (συνθετική ομάδα καλύτερα) και οι υπόλοιποι μουσικοί ήταν session για τους δίσκους. Μόνο στα 90'ς προσέλαβαν σταθερούς μουσικούς για τα live.pericles είπε:Στα συν (+) της μπαντας εκεινης της εποχης τα φωνητικα που αργοτερα φευγοντας ενας ενας οι μουσικοι αντικατεσταθησαν απο χορωδια με κοπελες .