μα ειναι απλο...αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ειναι απο ατσαλι η κιθαρα ακουγεται και μαμω,ενω αν πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι απο ατσαλι η κιθαρα θελει...."βελτιωση".. ;Dπως καταλαβαίνω αν το μπλοκ είναι ατσάλι;
Γι' αυτό λες δεν ακούγομαι καλά με την ....Superfunk είπε:μα ειναι απλο...αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ειναι απο ατσαλι η κιθαρα ακουγεται και μαμω,ενω αν πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι απο ατσαλι η κιθαρα θελει...."βελτιωση".. ;D
Τι τρέμολο είναι και σε τι κιθάρα??RayDTutto είπε:Τώρα συνειδητοποίησα ότι το έβαλα σε λάθος φόρουμ. Μπορεί κάποιος μοντ να το μεταφέρει στις κιθάρες; Ευχαριστώ και συγγνώμη.
Ωχ φάνηκε οτι δεν ειμαι στρατοκάστεροςRayDTutto είπε:Καλά ρε Νάσο οι άλλοι αλλά κι εσύ;
Λοιπόν, για να δώσω και στον Γιώργο, ο οποίος σωστά έπιασε το νόημα, να καταλάβει τι ζητάω, έχω ένα τρέμολο του οποίου δεν ξέρω τι είναι το block, δλδ αν είναι τσίγκος ή ατσάλι (μπρούτζος δεν είναι θα φαινόταν).
Δεν ξέρω γιατί δεν ακούγεσαι καλά εσύ αλλά εγώ σε μια Strat μου είχα Bill Lawrence και δεν έμεινα ικανοποιημένος - είχα πολλά shrilling πρίμα. Μετά έβαλα CS 69 και ναι μεν ο ήχος άλλαξε αλλά τα περίεργα πρίμα παρέμειναν (granted ότι οι CS69 δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί μαγνήτες όταν θες να κόψεις πρίμα). Έτσι ψάχνω τις αιτίες.Nestoras είπε:Γι' αυτό λες δεν ακούγομαι καλά με την ...., έχει zinc?
Hehe afto...Superfunk είπε:μα ειναι απλο...αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ειναι απο ατσαλι η κιθαρα ακουγεται και μαμω,ενω αν πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι απο ατσαλι η κιθαρα θελει...."βελτιωση".. ;D
το steel block θα σου δωσει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριμα... ;DΔεν ξέρω γιατί δεν ακούγεσαι καλά εσύ αλλά εγώ σε μια Strat μου είχα Bill Lawrence και δεν έμεινα ικανοποιημένος - είχα πολλά shrilling πρίμα. Μετά έβαλα CS 69 και ναι μεν ο ήχος άλλαξε αλλά τα περίεργα πρίμα παρέμειναν (granted ότι οι CS69 δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί μαγνήτες όταν θες να κόψεις πρίμα). Έτσι ψάχνω τις αιτίες.
...απο ηλεκτρικα μερια κοιταξες καθολου? (ποτενσιομετρα, πυκνωτη, καλωδια, διακοπτη, βυσμα)RayDTutto είπε:Δεν είναι τα πρίμα ακριβώς το πρόβλημα μου. Είναι... χμμμμ... η ποιότητά τους, η συχνότητά τους... Είναι διαπεραστικά και οξέα.
Και στα δύο σετ μαγνήτες.
Τα άλλαξα κι αυτά. Δις. Τίποτα...alderbody είπε:...απο ηλεκτρικα μερια κοιταξες καθολου? (ποτενσιομετρα, πυκνωτη, καλωδια, διακοπτη, βυσμα)