St. Vincent, Marrow...

Ρε συ τι ειναι τουτη!!! :o :o

Δεν την ηξερα καν... :P

Οτι καλυτερο εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο....

Εχω παθει σοκ ρε, η κοπελα ειναι εξωπραγματικα απιθανη!

Οσα βιντεο εχω δει ειναι σουπερ, και τα αλμπουμ της ( δυο τον αριθμο ) διαμαντακια!

Έλεγα εδώ και καιρό να ανοίξω θέμα για αυτήν την υπέροχη κοπέλα, για την οποία έχω μιλήσει σε πολύ κόσμο & αρκετούς συνφορουμίτες κατ'ιδίαν... είναι η Αnnie Clark. Προερχόμενη από τους Polyphonic Spree και με πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο, έφτιαξε το δικό της συγκρότημα, τους St. Vincent, το οποίο είναι το προσωπικό της project. Στην Αμερική έχει μεγάλη επιτυχία και όλες οι συναυλίες της μεγάλης τουρνέ της γίνονται sold out.

Kαλλονή, γλυκύτατη, πανέξυπνη, εξελισσόμενη γοργά σε guitar hero μέσα σε ένα οπωσδήποτε ανδροκρατούμενο σπορ, μεγάλη guitar και pedal geek και λίγο...ιδιόρρυθμη σαν προσωπικότητα. Έχει την ικανότητα να συνδυάζει ένα είδος περίεργης "κινηματογραφικής" ποπ με ευφάνταστες, ιδιοφυείς ενορχηστρώσεις με παράξενους, σουρεαλιστικούς στίχους και θεματολογία που δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο και σπάνια αυθεντικό στίγμα απογειώνοντας το όλο αποτέλεσμα, από απλές σόλο acoustic versions - μικρά διαμάντια των τραγουδιών της μέχρι σε περιοδεία με τη φουλ μπάντα της. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ να βλέπω τόσο ταλαντούχα και ταπεινά άτομα να έχουν τέτοια επιτυχία... Ιδού ένα μικρό δείγμα από τη δουλειά της σόλο (ειδικά στο πρώτο είχα μείνει άναυδος, αν και την ήξερα προηγουμένως):

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και να φανταστείς ότι τελευταία έλεγα ότι έχω χρόνια να ακούσω κάτι και να ανατριχιάσω...

Την "γνώρισα" απο το blogotheque.net και τον Vincent Moon, έναν φοβερό τύπο, ο οποίος γυρίζει τον κοσμο και κινηματογραφεί μουσικούς. Όταν συμμετείχα στο project του στην Αθήνα, απο περιέργεια "ξεκοκκάλισα" το site, και ανάμεσα στα πολλά ονόματα που είδα ήταν κι αυτή...

Εδώ το site της blogothque με τα "Concerts a emporters"

http://www.blogotheque.net/spip.php?page=cae_all&lang=fr

Θα σας κρατήσει απασχολημένους ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!

Πάρα πολύ καλή. Πολύ κοντά στη φάση που έψαχνα τώρα!

Ευχαριστώ!

matawan είπε:
Εδώ το site της blogothque με τα "Concerts a emporters"

http://www.blogotheque.net/spip.php?page=cae_all&lang=fr

Θα σας κρατήσει απασχολημένους ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!
Δυστυχώς μόνο στα Γαλλικά;

σούπερ! μπράβο της!

matawan είπε:
.. ο οποίος γυρίζει τον κοσμο και κινηματογραφεί μουσικούς. Όταν συμμετείχα στο project του στην Αθήνα,

.

.
φοβερό ακούγεται κ αυτό, ζηλεύουμε! :-[

στην Αθήνα ποιούς μουσικούς έγραψε; > βλέπω μόνο REM?

WrTsXxx είπε:
Τους REM τους εγραψε στην Αθηνα της Georgia, στις ΗΠΑ, οχι στη δικη μας...

Εδω έγραψε διαφορες μπαντες της χωρας, τις οποιες εστησε στο Booze, στους 3 οροφους και διαδοχικα, σε μονοπλανο, τις κινηματογραφισε όλες, να εκτελούν από ένα κομμάτι,ενόσω αυτός κινούνταν στον χώρο, πηγαίνοντας απο μουσικό σε μουσικό.

Απ'όσο ξέρω, αντίστοιχα γυρισματα έχει κάνει και σε άλλες ευρωπαικες πρωτεύουσες. Ωστόσο το ελληνικό, δεν πρέπει να το έχει ακόμη έτοιμο, τουλάχιστον εγώ δεν έχω μάθει ακόμη κάτι τετοιο...

matawan είπε:

Εδω έγραψε διαφορες μπαντες της χωρας, τις οποιες εστησε στο Booze,
:-[ :-[ :-[ α, υπάρχει κι αλλη Αθήνα; χοχο..

σορυ για την κοτσάνα...

δεν κάνει να μας πεις ποιές είναι αυτές οι ελληνικές μπάντες; {είμαι περίεργος..}

WrTsXxx είπε:
:-[ :-[ :-[ α, υπάρχει κι αλλη Αθήνα; χοχο..

σορυ για την κοτσάνα...

δεν κάνει να μας πεις ποιές είναι αυτές οι ελληνικές μπάντες; {είμαι περίεργος..}
temporary_athens_4web.jpg

WrTsXxx είπε:

fail-owned-geography-fail2.jpg

Μίλτο, βλέπω το ίδιο λάθος το έχεις κάνει και αλλού ως Jessica ;D

Εξαιρετική η blogotheque.

Ούτε εγώ το ήξερα. Ευχαριστώ matawan. Υπάρχει πολύυυυ καλή μουσική εκεί μέσα!! :)

kostri είπε:
Ευχαριστώ matawan. Υπάρχει πολύυυυ καλή μουσική εκεί μέσα!! :)
+1

Πραγματικα αξιολογη μουσικη

Hey guys, χαιρομαι που σας αρεσε! Ειναι βεβαια στα γαλλικα, αλλα τα βιντεο και τα συνοδευτικα κειμενα, ειναι νομιζω και στα αγγλικα :)

Τα κείμενα δε τα βρήκα στα Αγγλικά άμεσα, αλλά τα βίντεο είναι και είναι ωραία να βλέπεις βίντεο από σπάνια λαιβ από μουσικούς εκτιμάς.

Το 1ο που είδα ήταν από Sigurros εκεί στη τελειωμένη καφετέρια ;)

Εκτός των άλλων, το σάιτ μας δείχνει πως υπάρχει αξιόλογη σύγχρονη δημιουργία. Ένα σωρό ανήσυχοι άνθρωποι, απ' όλο τον κόσμο(ναι, και από την Ελλάδα) που προσπαθούν να εκφράσουν την εποχή τους. Δυστυχώς όμως οι ακροατές σπάνια ακολουθούν την ενδιαφέρουσα μουσική πραγματικότητα. Δείτε τι συμβαίνει εδώ. "Έντεχνα", σκυλάδικα και δεινόσαυροι του παρελθόντος.

Καλό βράδυ παίδες.

Παιδιά...

Ξύπνησα και είχα το ριφ στο μυαλό μου! Δεν ήξερα που σκατά το άκουσα! Και τελικά το θυμήθηκα!

Το ξαναλέω! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Πάω να αγοράσω ότι υπάρχει και δεν υπάρχει... (δεν συμπεριλαμβάνω αγορασμένο ραντεβού με την ίδια... ;D)

Trending...

Νέα θέματα

Back