Squier με HARLEY BENTON HB-H???

Vasilis Fender Squier

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδες και καλες γιορτες..Επειδη επεσαν λιγα λεφτα στα χερια μου σκευτηκα οτι ειναι ευκαιρια να πειραματιστω πανω στην κιθαρα μου.Βασικα ηθελα απο καιρο να μαθω να αλλαζω μαγνητες αλλα τωρα ηρθε η ευκαιρια..Λοιπον βρηκα στο Thomann εναν φθηνο humbucker και απλα ηθελα να μαθω αν αξιζει(σε θεματα ηχου)..εγω εχω μια φτηνη fender squier που την ειχα αγορασει καινουργια 220 ευρο..Λοιπον αξιζει να κανω αυτην την κινηση??

ο Humbucker : http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hbh.htm

Ευχαριστω και καλες γιορτες.. :)

τώρα, με το συμπάθειο, θες να αναβαθμίσεις ένα Lada, με μοτέρ από Yugo?  ???

στη θέση σου θα κοιτούσα προς www.guitarfetish.com, και στις προσφορές τους αλλά και γενικώτερα

Vasilis Fender Squier είπε:
τι ειναι καλυτερο??σε θεματα καθαρου αλλα και κυριως σε βρομια...
Για τα λεφτά τους (15 ευρώ), θα έλεγα πάρτους όλους και δοκίμασέ τους...

με τα μεταφορικα θα φτασει 50ρικο (ο ΗΒ).  βρες κανενα μεταχειρισμένο και καλυτερο απο τις αγγελιες! ;D

αληθεια??τοτε οκ θα κοιταξω εδω..αν εχετε να μου πρωτινετε τιποτα καλοδεχουμενα τα λινκ.. :)

Υπαρχουν και οι shadow που μαλλον μπορεις να βρεις στο κεντρο και που εδω και καιρο σκεφτομαι να δοκιμασω! επισης ο hb λεει οτι ειναι σχεδιασμενος απο την ιδια εταιρια

για το λινκ με μια αγγελια που θα παει 45 ευρο αξιζει για την κιθαρα??εννοω ειναι συμβατος??

στην σελιδα ντιμαρτζιο εχω φτασει σε ενα σημειο που λεει high power,medium power,vintage output..αυτος που λεω τι ειναι??

μισο λεπτο επειδη δεν ξερω πολλα ακομη για νεκ ειναι ο κατω κατω?(ετσι οπως ειναι ορθια η κιθαρα,δηλαδη ο πλαγιος)?

α μαλιστα καταλαβα ναι και οσο ηλιθιο και να ακουγεται δεν το σκευτικα να ψαξω στο ιντερνετ  ;D

τελος παντων στην μπριτζ θεση θα ελεγα χωρις να εχω καμια πειρα..

τι κιθαρα εχεις?

εχει δυο διπλους?

αν οχι, τοτε αφου ψαχνεις χαμπακερ μονο στην πισω πισω θεση μπορεις να τον βαλεις!

λοιπον!

1. ρωτα τον δασκαλο σου (αν εχεις)

2. αν δεν εχεις διαβασε οτι μπορεις να βρεις ευκολα!

3. βαλε μια αγγελια στα <<ζητουνται>> αναφεροντας το ποσο που διαθετεις

και την περιοχη σου!

;)

καλε μου ανθρωπε, πως θα βαλεις διπλο μαγνητη?

εσυ απο οτι βλεπω εχεις τρεις μονους!

αν θελησεις διπλο, πρεπει να σκαψεις το σωμα, πραγμα που για τοσο φτηνη κιθαρα δεν αξιζει τον κοπο!

οποτε κοιτας κατι σε μονο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back