- Πόντοι
- 16
καλησπέρα σε ολο το φόρουμ εχω μια απορία απο βλακεία μου βασικά διότι κάποτε διέθετα το BOSS DD-6 και ποτε δεν το δοκιμασα σε αυτη την λειτουργια του οπως επισης δεν θυμαμαι ακριβως τι εκανε η λειτουργία WARP ,
ρωτάω διότι ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω κλιπ :
κανω τον ιδιο σχεδιασμο αλλα χρησιμοποιωντας του "και καλα" πιο εξελιγμενου HOLD mode του DD-7 που το ονομαζουν και SOUND ON SOUND στην BOSS ( το οποιο οταν το αγοράζεις καταλαβαίνεις οτι ειναι σαν το παλιο HOLD του DD-6 με καμια διαφορα )
το εφε δεν εχει καμια σχεση και ακουγεται σαν λουπα ουσιαστικα ,
σ.σ. Το τυπάκι στο βίντεο χρησιμοποιεί το WARP mode του DD-6.
Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει-θυμησει τι ακριβως κανει το WARP
διοτι
ή καποια πατατα κανω με το HOLD κι εμενα ακουγεται σαν χαζολουπα
ή κάποια μεγάλη εως ουσιώδη διαφορά κάνει το WARP mode που αφενός εχω ξεχασει αφετέρου εχω κανει και την πατατα νο2 να σκοτωσω το πεταλι για να παρω DD-7
σας υπερευχαριστω και θα επιθυμουσα κυριως απο κατοχους του να με ενημερωσουν οχι απο το Youtube γνώμες διοτι απο εκει τα εχω δει ολα μην σας κουραζω
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω
ρωτάω διότι ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω κλιπ :
κανω τον ιδιο σχεδιασμο αλλα χρησιμοποιωντας του "και καλα" πιο εξελιγμενου HOLD mode του DD-7 που το ονομαζουν και SOUND ON SOUND στην BOSS ( το οποιο οταν το αγοράζεις καταλαβαίνεις οτι ειναι σαν το παλιο HOLD του DD-6 με καμια διαφορα )
το εφε δεν εχει καμια σχεση και ακουγεται σαν λουπα ουσιαστικα ,
σ.σ. Το τυπάκι στο βίντεο χρησιμοποιεί το WARP mode του DD-6.
Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει-θυμησει τι ακριβως κανει το WARP
διοτι
ή καποια πατατα κανω με το HOLD κι εμενα ακουγεται σαν χαζολουπα
ή κάποια μεγάλη εως ουσιώδη διαφορά κάνει το WARP mode που αφενός εχω ξεχασει αφετέρου εχω κανει και την πατατα νο2 να σκοτωσω το πεταλι για να παρω DD-7
σας υπερευχαριστω και θα επιθυμουσα κυριως απο κατοχους του να με ενημερωσουν οχι απο το Youtube γνώμες διοτι απο εκει τα εχω δει ολα μην σας κουραζω
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω