• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

SOUL FINGERS live @ JazzArt - 31/05/13

Haris

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
486257_10151604489352305_1235044343_n.jpg

Καλα ρε συ αφου μ'αυτους παιζω εγω  ;DΕσυ εκανες την αναρτηση της αφισσας του live ...περιεργα πραματα  8) 8)Μηπως να μοιραστουμε το stage ? ;D ;D ;D ;D

pericles είπε:
Καλα ρε συ αφου μ'αυτους παιζω εγω  ;D
Πότε με σουτάρανε; Γιατί δεν πήρα το memo; :D

Μηπως να μοιραστουμε το stage ?
Μέσα! Θα λάμψει (κυριολεκτικά) το πάλκο! ;)

Ωραια !!!Ημουν ο μονος απο το noiz που ακουσα & ειδα την πολυ ωραια μπαντα του φιλου μου του Χαρη.Το μαγαζι ηταν Γεματο (δεν μπορουσες να μπεις μεσα ) ωραια μπυρα ,πολυ κεφι και ωραιες γυναικεις παρουσιες στο παλκο και στο φιλοθεαμον κοινο

Δυσκολο πραγμα να παιζει μια μπαντα 10 μουσικων πανω σε παλκο για 5 !!ΑΛΛΑ και μουσικα να το δεις θελει πειθαρχεια ,σωστες σταθμες & μελετη κυριως τα πνευστα ετσι ωστε να ακουστουν οπως πρεπει.

Ολα αυτα τα ειχαν εχθες το βραδυ τα παιδια των soul fingers.Αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ο κοσμος περασε καλα ....φουλ χειροκροτημα ,χορος στις γωνιες (με τα χιλια ζορια βεβαια ) .

Για το Χαρη τι να πω σταθερος σαν βραχος ,γνωστης του ειδους επαιζε για την μπαντα και γκρουβαρε οπου επρεπε !!! ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ αυτη την φορα ηταν σωστος και εκανε κεφι συνεπικουρουμενος απο δυο κοπελες στα φωνητικα που ομορφαιναν το παλκο και την ατμοσφαιρα .Μπραβο τους ...ευχαριστως θα ξαναπαω να τους ακουσω. ;D

Περικλή, τι να πω... Με κατασυγκινείς! :D

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και κυρίως ευχαριστούμε που ήρθες.

Οταν λεμε την αληθεια (παντα την λεω βεβαια) ειναι φυσικο να πεφτει και λιγο συγκινηση. ;D ;D

Εγω ευχαριστω για την ωραια βραδυα Χαρη. ;D

Κρίμα που το έχασα. Και μόνο απο τον τίτλο η μπάντα κάτι μου λέει, άσε που για κάποιο διαστροφικό λόγο εμπιστεύομαι και τον Πέρη... Αμα παίζει κι ο Haris (το καλύτερο παιδί)... Κρίμα λοιπόν, στο επόμενο.

Υ.Γ. Καμιά φωτό, βίντεο;

Ειναι καιρος να γραψεις ενα κομματι για τον Harris  αγαπητε μου admin :) οπως λεει κι ο Πλουταρχος ..το καλυτερο παιδι κλπ,κλπ :)

Trending...

Νέα θέματα

Back