Ναι... Ο γερό Statler και ο γερό Waldorf ;D ;D ;D Μην τους ακούς αυτούς- είναι επαγγελματίες γκρινιάρηδες (χειρότεροι από εμένα) ;D ;D ;DHaris είπε:Κοίτα που πρώτοι απάντησαν δύο από τους πιο αυστηρούς του Noiz! ;D
;D ;D ;D ;D ;DJazzjoker είπε:Η μπάντα είναι δεμένη και γκρουβάρει ωραία αλλά το αποτέλεσμα είναι ολίγον διεκπεραιωτικό νομίζω. Δηλαδή "άντε να το παίξουμε το κομμάτι να τελειώνουμε" ενώ δεν είδα και καθόλου κίνηση ρε παιδάκι μου. Σε τέτοια κομμάτια θα πρέπει, ακόμη και σε μικρή σκηνή όπως του βίντεο, τουλάχιστον να λικνίζονται όλοι.
Περικλή, αν πρέπει να γίνετε γκολ για να μας αντέξετε, έχουμε αποτύχει! ;Dpericles είπε:Xαρη δεν θα κανω σχολια γιατι θα ξαναπω τα ιδια.Το καλο με μενα ειναι οτι οταν πηγαινω σε live πινω λιγο παραπανω και ολα ειναι ''τζαμι '' .Να διασκεδασουμε παμε οχι να θαψουμε .Στο επομενο θα παρω τους αλλους δυο ''γερους '' του mapet show και θα ερθουμε ετοιμοι απο πριν (πιωμενοι ) να την βρουμε.{Το dvd το βρηκα εδω στο μαγαζι που ψωνιζω και το κτυπησα(JETHROTULL )}.
Δεν σας έχω δεί live, βλέποντας μόνο το βιντεάκι θα έλεγα θα ήταν πιο καλά να εκφράζατε λίγο περισσότερο με το σώμα τη μουσική που παίζετε. Δεν 'κουνιέστε' σχεδόν καθόλου, όπως και η κάμερα..Haris είπε:Την περασμένη Παρασκευή στο After Dark.