SOS!Help για τις 15/5

SteveB

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα  φίλοι κ φίλες.....

Αύριο Σάββατο 15/5 έχουμε live σε φεστιβαλ στην Σφεντόνα (Λεωφόρο Αλεξάνδρας 22) το οποίο συμπίπτει με το συλλαλητήριο του ΚΚΕ....

Ξέρεις μήπως κανείς ποιους δρόμους θα κλείσουν?Και τι ώρα?

Γιατί αν κλείσουν όλους τους γύρω γύρω,σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρω 30 κιλά εξοπλισμό στα χέρια......

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αυτό είναι από in.gr «Το Σάββατο, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως. Για το λόγο αυτό θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από το χώρο της συγκέντρωσης, την πλατεία Βικτωρίας, τα Προπύλαια, την πλατεία Αττικής, την πλατεία Βάθης, την πλατεία Ομονοίας, την πλατεία Κοτζιά, την πλατεία Κάνιγγος, την πλατεία Καραϊσκάκη και στη διαδρομή των διαδηλωτών προς τη Βουλή, μέσω των οδών Πατησίων και Σταδίου.» Οπότε απόγευμα θα έχει τελειώσει το πανηγύρι εκτός αν έχουμε τίποτα άλλα...

κοινώς εμείς που παίζουμε γύρω στις 2 το μεσημέρι,κ συγκεκριμένα εγώ με μια βαλίτσα πετάλια κ 2 κιθάρες,θα πάρουμε τον μπούλο κ θα πάμε με τρένο....

κρίμα....κ άδικο....

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου

λετε αν ξεκινήσω 9 με το αμάξι να προλάβω να παρκάρω κάπου εκεί?

SteveB είπε:
κοινώς εμείς που παίζουμε γύρω στις 2 το μεσημέρι,κ συγκεκριμένα εγώ με μια βαλίτσα πετάλια κ 2 κιθάρες,θα πάρουμε τον μπούλο κ θα πάμε με τρένο....

κρίμα....κ άδικο....

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου

λετε αν ξεκινήσω 9 με το αμάξι να προλάβω να παρκάρω κάπου εκεί?
Δεν το λυπάσαι το αμαξάκι... Αν γίνει κανένα τσαφ κρίμα θα είναι. Μια ιδέα είναι να ξεφορτώσεις στην Σφεντόνα και να το πας από τη άλλη πλευρά, προς την Ευελπίδων για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Όμως μεταξύ μας, το βλέπω χλωμό να παίξετε εκείνη την ώρα που θα... αλυχτάει ο λαός απ' έξω...   

απ'ότι φαίνετε,,,τρένο τρενάκι κ χωρίς back up κιθάρα....Κ αν σπάσει χορδή έσπασε....

Trending...

Νέα θέματα

Back