SnoozeLoop : +/-

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Οι SnoozeLoop παρουσιάζουν το πρώτο τους EP, αλλά δεν ξέρουν να γράφουν δελτία τύπου.

350 αριθμημένα 7" βινύλια (+/-) συνοδεύονται από cd, με περιεχόμενο 5 συνολικά κομματιών (protege, personnel, lullaby, bon ballad, metrwntas), που μπορείτε να προμηθευτείτε/ακούσετε με τους ακόλουθους τρόπους :

-απευθείας download από το www.snoozeloop.bandcamp.com (εισάγοντας τιμή της αρεσκείας σας ή 0€ για ακόμα μεγαλύτερη αρέσκεια)

-παραγγελία του δίσκου μέσω myspace ή με e-mail στο [email protected]

-στα εξής σημεία διανομής :

1. Action Records - Αραχώβης 20, Εξάρχεια

2. Vinyl Microstore - Διδότου 34, Αθήνα

3. Rhythm Records - Εμμανουήλ Μπενάκη 74

4. TZINA - Πανεπιστημίου 57

5. Sonic Ark - Γρ. Λαμπράκη 215, Θεσσαλονίκη

www.myspace.com/snoozeloop

www.snoozeloop.bandcamp.com

[/img]

η μίξη έγινε στο www.mixitonline.net

και το mastering στα Run devil run studios

snooze_cover.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καβατζα ενα βινυλιο για μενα :)

Τα "αρεσκείας" και "διαρκείας" και λοιπά άστα.

Το ένα βινύλιο είναι καβατζωμένο, τα χουμε πει.

ΝΑ το φέρεις στο Mikes.&-

Σπύρο, μιας και διαβάζεις, εσένα ακόμα το περιμένω. ;)

Εχω και του Σταύρου να πάρω.....

Είναι ωραίο αυτό το φόρουμ ρε σεις, ότι και να λέτε ......  ;D

Ένα απο τα βινύλια είναι δικό μου. Για να μην ξεχνιόμαστε. ;)

Συγνώμη αλλά να συμφωνήσω με τον ΩδείοΚώστα ότι το φόρουμ σκίζει!

Και να αναφωνήσω επίσης:

ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έστειλα mail, αλλά όπως και με το Σταύρο, φεύγω και είμαι στην αναμονή... :( Θα τα πούμε σε 1 βδομάδα και...

audiokostas είπε:
Είναι ωραίο αυτό το φόρουμ ρε σεις, ότι και να λέτε ......  ;D
+1

Αυτός ο δίσκος χρωστάει σ αυτό το φόρουμ. Εδώ έγινε η γνωριμία μου με τον Πέτρο {blue}, εδώ πρωτοανεβάσαμε κομμάτι μας.. και σήμερα, εδώ ανακοινώνουμε με χαρά αυτή την κυκλοφορία!

Το πακέτο {7"+CD} το δίνουμε 10ευρώ. Ήδη έχουμε λάβει ημέηλ από μερικούς, παρακαλώ στείλτε και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρεστε για να κανονίσουμε τις "παραδόσεις". {καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να στέλνουμε CD αν δε μας στείλετε συγκεκριμένη παραγγελία}

Να αναφέρω κάτι ακόμα που παρέλειψε ο Πέτρος.

Τα περισσότερα απ αυτά τα κομμάτια ίσως τα έχετε ξανακούσει μέσα στο νοιζ ή στο mypsace μας. Ομως πλέον τα κυκλοφορούμε ξανά-σωστά μιξαρισμένα + μαστεραρισμένα ενώ περιλαμβάνεται και ένα κομμάτι{bon ballad} το οποίο δεν είχαμε δημοσιεύσει ως τώρα. {και θα χαρώ πραγματικά να μάθω αν σας άρεσε!}

καλό ξημέρωμα!  8)

Συγχαρητήρια! 8)

audiokostas είπε:
Είναι ωραίο αυτό το φόρουμ ρε σεις, ότι και να λέτε ......
Επαυξάνω. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολύ καλή μουσική και καθόλου παρατράγουδα. Όπως πρέπει. :)

Έϊ τρυφερά πόδια, να μας παρουσιάσετε κι ένα αναλυτικό making of που να άπτεται όλων των λεπτομερειών. 8)

{bon ballad} το οποίο δεν είχαμε δημοσιεύσει ως τώρα. {και θα χαρώ πραγματικά να μάθω αν σας άρεσε!}
Κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο. Γενικώς θαυμάζω τη δημιουργικότητά σας και τη στοιχειωμένη παιδικότητα των κομματιών.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση :)

WrTsXxx είπε:
Αυτός ο δίσκος χρωστάει σ αυτό το φόρουμ. Εδώ έγινε η γνωριμία μου με τον Πέτρο {blue}, εδώ πρωτοανεβάσαμε κομμάτι μας.. και σήμερα, εδώ ανακοινώνουμε με χαρά αυτή την κυκλοφορία!
Και όχι μόνο : όλες οι συμβουλές που λάβαμε στα clips εφαρμόστηκαν στο βαθμό που ήταν δυνατό και δεχτήκαμε την τεχνική βοήθεια ανθρώπων που δεν θα είχαμε καμία τύχη να γνωρίσουμε ή να συνεργαστούμε σε διαφορετικές συνθήκες.

Έϊ τρυφερά πόδια, να μας παρουσιάσετε κι ένα αναλυτικό making of που να άπτεται όλων των λεπτομερειών. 8)
Αν γραψουμε αναλυτικά θα μας πάρει πολύ χωρο και θα μπούμε σε ενδεχομένως αδιάφορες μπλογκολεπτομέρειες (τύπου "ξεκινήσαμε ένα ηλιόλουστο πρωινό γεμάτοι θάρρος και ελπίδα..."). Το θέμα είναι οτι ήταν μια ευχάριστη διαδικασία που είχαμε την τύχη, χάρη στην εξωτερική βοήθεια πολλών ταλαντούχων ανθρώπων, να υλοποιηθεί σε ένα τελικό αποτέλεσμα ανώτερο των προσδοκιών μας.

Αν υπάρχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις και γνωρίζουμε τις απαντήσεις, θα χαρούμε να τις μοιραστούμε μαζί σας :)

blue είπε:
-σε σημεία διανομής που θα ανακοινωθούν στη συνέχεια

3. Rhythm Records - Εμμανουήλ Μπενάκη 74

:)

Φήμες θέλουν δισκοκριτική και εκ-βαθέων συνέντευξη των SnoozeLoop στο ΝΜΕ Δεκέμβρη, ενώ το Rolling Stone φημολογείται ότι τάζει γη και ύδωρ στα πόδια τους προκειμένου να κοσμήσουν το εξώφυλλο του επόμενου μήνα...και η συνέχεια αναμένεται τρανή!

blue είπε:

Όχι κύριος προσωπική παράδοση θα πάρουμε (20/11 Mikes? ). Έχω ξεπουπουλιαστεί αυτές τις μέρες... πουφ!

Συγχαρητήρια κ από εδώ! :)

Οι κ.κ. snoozeloop δεν γνωρίζουν πού θα βρίσκονται το επόμενο Σάββατο καθότι δεν διαθέτουν iPhoneTM. Ο προσφατα επαναγραμμωμένος blueTM συνηθίζει να πηγαίνει σε live για να παρακολουθήσει με θαυμασμό τους μουσικούς και να πιει το ποτό του. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τον γητευτή της δίκασης Ώρτσξ. Δεν θα ήταν κομψό εκ μέρους τους να συμπεριφερθούν διαφορετικά.

Trending...

Νέα θέματα

Back