Smokin' Out The Window

Το ορκίζομαι δεν πληρώνομαι από τη Neural DSP, αλλά ο ήχος σου έχει ανέβει επίπεδο.

Τα υπόλοιπα (δεν) τα είπε ο Γιώργος από πάνω, είσαι φοβερός!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπα, πάντα είχε τον κορυφαίο strat ήχο.

Και με την τελε όταν παίζει, πάλι εχει κορυφαίο στρατ ήχο ?

Ρε τελικά, μήπως τη στρατίλα την βγάνει το παίξιμο και όχι η κιθάρα??

Και με την τελε όταν παίζει, πάλι εχει κορυφαίο στρατ ήχο ?

Ρε τελικά, μήπως τη στρατίλα την βγάνει το παίξιμο και όχι η κιθάρα??
Παλιά νόμιζα ότι οφειλόταν στον Deluxe που έχει και που κάποτε ανήκε στον @Superfunk (και που τον είχα λοιδωρήσει που τον έδωσε), αλλά τελικά είναι στα χέρια.

Αφού σας ευχαριστήσω για την ακρόαση και τα σχόλια για τα χέρια και τα μαχαίρια, να διευκρινίσω ότι ο εν λόγω Deluxe Reverb είχε αγοραστεί καινούριος και ουχί από τον ΣΦ.

Και μια που το έφερε η κουβέντα, οσονούπω επιστρέφει στο σπίτι από ξεγυρισμένο service γιατί είχε τα χάλια του οπότε και ευελπιστώ ότι το Neural DSP θα μπει στη θέση του και θα αφήσει τις μαγκιές.

ως γνωστόν είμαι ψιλο εως(χονδρο) dummy περί των κιθαρώνε (παρότι με τάισαν γενναιόδωρα), αλλά ρε Σπύρε είμαι σίγουρος ότι και με μια χορδή σε σκουπόξυλο να παίξεις θα αφήσεις το στίγμα σου...

Αφού σας ευχαριστήσω για την ακρόαση και τα σχόλια για τα χέρια και τα μαχαίρια, να διευκρινίσω ότι ο εν λόγω Deluxe Reverb είχε αγοραστεί καινούριος και ουχί από τον ΣΦ.

Και μια που το έφερε η κουβέντα, οσονούπω επιστρέφει στο σπίτι από ξεγυρισμένο service γιατί είχε τα χάλια του οπότε και ευελπιστώ ότι το Neural DSP θα μπει στη θέση του και θα αφήσει τις μαγκιές.
Sorry για την παραπληροφόρηση. Έτσι μου είχε πει ο @Superfunk. Τι να πω   Αλλά τέτοιοι είναι οι τελεκαστεράκηδες. 

Γεια στα χέρια σου, μάστορα!

Ζήλεψα και με έκανες να θέλω να παίξω.

Και είχα καιρό να το νιώσω τόσο έντονα.

Απολαυστικο.

Ακομα και το ξεκουρδισμα καποιας χορδης που ακουγοταν, ωραιο ηταν.

Like για το παίξιμο.

Dislike για το κάπνισμα.

Like ξανά για τον ήχο.

Με έβαλες να κάνω like σε κάτι που έχει να κάνει με κάπνισμα, μεγάλη υπόθεση. Πολλά μπράβο JJ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back