smartmedia card 64mb

stefanos1973

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να ρωτήσω πόσο είναι μια λογική τιμή για μια smartmedia card 64mb;

Ευχαριστώ πολύ!

Μανώλης Χναράκης είπε:
Εξαρτάται πόσο χρήσιμη σου είναι στη δεδομένη στιγμή.

Γιατί την θέλεις;

H απάντηση "Για το Triton Le" δίνει 1.02 στο στοίχημα  ;D

Καλύτερα να αγοράσει από Online, γιατί εδώ είναι δύσκολο.

δεν θα εδινα πανω απο 15 ευρω.

Η αληθεια ειναι οτι οσοι τις πουλανε κρατανε υψηλη τιμη γιατι δεν ειναι ευκολο να βρεις

Υπαρχουν τροποι ομως να φερεις ebay κλπ

Eκτος και αν θες να πουλησεις.

Αν θες να πουλησεις πιστευω οτι μπορεις να γδαρεις ευκολα καποιον που την εχει αναγκη για τον εξοπλισμο του

υγ ποσα παιρνω αμα βαλω 100.000 ευρω στο 1.02, βαριεμαι να κανω τον πολλαπλασιασμο lol

Ειχα αγορασει μια το 2004 για το κινητο μου, 55 ευρω. Θυμαμαι την αντιδραση ενος φιλου μου οταν του ειπα οτι το κινητο μου "φοραγε" καρτα 64ΜΒ, γυρναει απορημενος και μου λεει "εννοεις 4MΒ..." ;D ;D Τα 64ΜΒ τοτε ηταν τρελο νουμερο. Μετα 4 χρονια αγορασα μια αλλη καρτα για ενα αλλο κινητο, 8GB αυτη τη φορα, στα...18 ευρω. :P

Το ξερω. Αγορασα ενα τετοιο πριν 3 βδομαδες. Εχει 64GB εσωτερικη μνημη, και δεν παιρνει καρτα. Δεν νομιζω να μου χρειαστει ε?...  ;D ;D

Ξέρω γω, το Kontakt το χωράει;  ;D Γιατί με τα cpu που θα έχει, το παίζει σίγουρα  ;D

Waterfall-K είπε:
Το ξερω. Αγορασα ενα τετοιο πριν 3 βδομαδες. Εχει 64GB εσωτερικη μνημη, και δεν παιρνει καρτα. Δεν νομιζω να μου χρειαστει ε?...  ;D ;D
Υπάρχουν και με 128, τα καινούργια iPxx  ;D ;D ;D

Τετραπυρηνος στα 1.7GHz φιλος... 8)
Όσους πυρήνες και να βάλει, άμα δεν είναι το γνωστό φρουτάκι...  ;D ;D ;D

Να πουλήσω θέλω αλλά δεν θυμάμαι πόσο αγόρασα. Την έβαλα 35, την δίνω 30, μάλλον καλά είναι.

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα κινητά!

Μανώλης Χναράκης είπε:
Όσους πυρήνες και να βάλει, άμα δεν είναι το γνωστό φρουτάκι...  ;D ;D ;D
Συγνωμη που θα το πω, αλλα το συγκεκριμενο κινητο κοστιζει σχεδον τα μισα απο την Πατατα/φρουτακι-5, που τρεχει πισω του (το φρουτακι-5 ντε) ασθμαινοντας!
mock.gif

Δεν πειραζει, "συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια", ή αλλιως, συνηθισμενοι οι οπαδοι του φρουτακίου να πληρωνουν Υπερ-κοστολογημενα προϊοντα, ειτε αυτα ειναι κομπιουτερ ειτε κινητα.

Ας προσεχαν... ;D

Waterfall-K είπε:
Συγνωμη που θα το πω, αλλα το συγκεκριμενο κινητο κοστιζει σχεδον τα μισα απο την Πατατα/φρουτακι-5, που τρεχει πισω του (το φρουτακι-5 ντε) ασθμαινοντας!
mock.gif

Δεν πειραζει, "συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια", ή αλλιως, συνηθισμενοι οι οπαδοι του φρουτακίου να πληρωνουν Υπερ-κοστολογημενα προϊοντα, ειτε αυτα ειναι κομπιουτερ ειτε κινητα.

Ας προσεχαν... ;D
Έτσι, έτσι... ;D

Δεν κανεις πολεμο για τελειωμενες υποθεσεις. Απλα δεχεσαι τα δεδομενα και πας παρακατω. 8)

Waterfall ημαρτον μην τα ισοπεδωνεις ολα  :P

Δουλευει τοσος κοσμος με αυτα τα εργαλεια και ειναι αρκετα σοβαρα για την δουλεια τους  8)

κρατα τις δικες σου επιλογες για σενα και τον καθενα προσωπικα ως το τι θελει να επιλεξει ως επαγγελματιας,χομπιστας και gamer  :P :P :P

;D

Παρτε το χαμπάρι.

ΝVIDIA FOREVER lol

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back