- Πόντοι
- 16
8)
Εγώ δεν έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Αντίθετα μάλιστα. Με απολύτως κλειστό... Όσο για το αν υπήρχε το Ableton τότε, όχι δεν υπήρχε, αλλά κάτι τέτοια κόλπα τα έκανα με την Amiga το 1991...Nikolas είπε:WrTsXxx: Δεν είναι ΤΟΣΟ απλό. Πρώτον ΤΟΤΕ δεν υπήρχαν όλα αυτά, ούτε oi prodigy το φτιάξανε στο Ableton Live, με τα Waves, κλπ.
Δεύτερον δεν είναι το πόση ώρα είναι, αλλά το πόσο κάνει κανείς για να το σκεφτεί. Όταν βγήκε το κομμάτι, όλος ο κόσμος έμεινε με ανοιχτό το στόμα! Είναι η φαντασία να κάνεις κάτι "καινούριο" (<-"" έτσι
Καλό βίντεο, διδακτικό, δε νομίζω να ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα τότε, και επιπλέον το πήγε αλλού το κομμάτι (άλλα αισθητικά, άλλα για άλλα...)
Για δείξε μας τι έχεις φτιάξει...εκτός και εαν είσαι μόνο λόγια.mscmkr είπε:Εγώ δεν έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Αντίθετα μάλιστα. Με απολύτως κλειστό... Όσο για το αν υπήρχε το Ableton τότε, όχι δεν υπήρχε, αλλά κάτι τέτοια κόλπα τα έκανα με την Amiga το 1991...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙEvilnye είπε:Παιδιά ο wrtssxxx (το πέτυχα; ) ειρωνεύεται![]()
Το ότι πιστεύεις ότι μπορεί να έχω ακόμη την Amiga από το 1991 - και πολύ περισσότερο ότι έχω κρατήσει αυτά που είχα γράψει - είναι αστείο. Άλλωστε για πλάκα τα έκανα. Που να ξερα...Το ότι είμαι μόνο λόγια είναι, άλλωστε, γνωστό στους παροικούντες το Noiz.djven_om είπε:Για δείξε μας τι έχεις φτιάξει...εκτός και εαν είσαι μόνο λόγια.
σορρυ ρε σσσσυ.WrTsXxx είπε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Νικόλα, με παρεξήγησες.
Εύη, ENA "S".. πόσες φορές θα το πούμε;![]()
blue είπε:πολυ μπροστα. Θα γινω γραφικος αν αναπτυξω το ποσο μπροστα. EIMAI γραφικος βασικα. Mηκε στα favs αυτοματα.
thnx for sharing.
Δεν ξερω αν τα ακουσε ή ενημερωθηκε για το ποια ειναι. Πολυς κοσμος ασχολειται απο ενδιαφερον με τα sample sources και συχνα οι ιδιοι καλλιτεχνες που τα χρησιμοποιουν τα αναφερουν (νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι μαλιστα).infectme247 είπε:Και μόνο που ήξερε από πού είναι όλα τα samples, φτάνει!
Χμμ, δεν έχεις άδικο. Απλά υπογράφει ως "dj τάδε" οπότε υπέθεσα ότι ίσως τα γνώριζε λόγω ενασχόλησης/δουλειάς. Πάντως, είμαι της άποψης ότι οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ένα κομμάτι... οπότε, γιατί όχι ένα sample? To "χιλιοριπαρισμένο" amen break πχ. είναι από δίσκο του 60-70 και θα έλεγε κανείς ότι σχεδόν έχει "γεννήσει" όλοκληρο μουσικό υπο-είδος, δεκατίες ολόκληρες μετά...blue είπε:Δεν ξερω αν τα ακουσε ή ενημερωθηκε για το ποια ειναι.