Slow Blues By Gregg And Bluezlick

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
88
Ο φιλος Gregg προτινε να κανουμε ενα jam μαζι.

βρηκαμε ενα ωραιο Backing Track k ενωσαμε τις δυναμεις μας! :P

Στο πρωτο 12bar παιζουμε ερωτοαπαντησεις(ξεκιναει ο Gregg)

Δευτερο Bluezlick

Τριτο Gregg

bluezlick: Baja Telecaster ---> POcket Pod ----> PC

Gregg: fender strat japan ---> amplitube 2 ----> PC

καλη ακροαση!

http://www.box.net/shared/i0ydrmuo8u

Αυτά είναι!

Από άποψη ήχου ψηφίζω gregg, μόνο που έχει πολύ βάθος για τα γούστα μου... Αν είχε λιιιιγο λιγότερο... :)

Bluezlick, ο δικός σου ήχος μου φάνηκε ότι έχει "κοντό" βάθος, κάπως αφύσικο, δηλαδή... Αν είχες και λίγο γκάζι παραπάνω, θα ψήφιζα εσένα... ;D

Σε γενικές γραμμές, ΜΠΡΑΒΟ, ΖΗΛΕΨΑ!!!! ;D

Μπράβο to both!

(υπάρχει κανά λινκάκι για το μπάκι τράκι? είναι πολύ ωραίο)

Να στε καλα παιδια!

kultura ο ηχος μου ειναι λιγο χυμα!

ηθελα τοσο πολυ να παιξω που δεν πολυ ασχολθηκα!

το backing ειναι εδω!

Μαγκες πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Εμενα μου αρεσει που ειναι ΤΟΣΟ διαφορετικο το ενα απο το αλλο, οχι μονο στον ηχο αλλα και στο "πιασιμο", "στα χερια", μα ρεσει πολυ αυτο να καταλαβαινεις παντα who is who. Δεν εχει να κανει με καλυτερο και χειροτερο γιατι αν ακουγαμε ΜΟΝΟ τον ενα παιχτη σε ενα κομματι και οι 2 θα ειχαν πολυ καλο ηχο. Καλα ο ενας (gregg νομιζω) μαλλον Tele ειναι. Blues με τι εγραψες?

Το μονο που με ενοχλει (και αρκετα) ειναι αυτο το μονιμο "στριφογυρισμα" στον ηχο του gregg (νομιζω) που μαλλον ειναι καποιο αργο flanger η phaser το οποιο ακουγεται η σαν "χαλασμενη" κασετα. Σου φερνει οντως ναυτια. Πατα το το μαμημενο το κουμπι να κλεισει  ;D

πολύ ωραία δουλειά. εμένα ο ήχος μου άρεσε και στους 2. Σαν 2 διαφορετικές σχολές ήχων. Πολύ όμορφα

thank you Peopl!  ;D

Playloud αμα δεις το αρχικο μου ποστ θα δεις με τι παιζουμε!  :P ;)

Τhanks παιδια, να'στε καλα. :)

Φιλε Playloud εχεις δικιο, απο το δικο μου ηχο προερχεται. Μου αρεσει ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θελετε και οι δυο καποια συμπληρωματικά μαθήματα στην phrygian dominant παιδια.Λυπάμαι που το λεω αλλα δεν το χετε για ακομα μια φορα.Θα σας κανω τη χάρη να σας δείξω και μια κιθαρα για να μαθετε τι ειναι αυτο το πραγμα επιτέλους.

Υ.Γ.Μπραβο ρε lords,πως εγινε η φάση?Ιντερνετικιά ή λαιβ ?Δεν καταλαβα?Αποκλειεται να ειναι ιντερνετικό ε?

Πολύ ωραίο.

Bluezlick ξανακάνε ένα Mix και βάλε λίγο παραπάνω βάθος. Για φαν του Roth το κατέχεις το εργαλείο...  :P

Gregg πολύ - πολύ ωραίος ήχος. Ας τους να λένε για το στριφογύρισμα. Μου αρέσει κι εμένα.

Ένα παράπονο μόνο και για τους δύο. Κανείς δεν τη μάτωσε λίγο την κιθάρα. Καμιά αρμονική κανα ζόρισμα το ήθελε...

elavd είπε:
Υπέροχο! Μπράβο και στους 2...;)
Thanks elavd :) :)

Θελετε και οι δυο καποια συμπληρωματικά μαθήματα στην phrygian dominant παιδια.Λυπάμαι που το λεω αλλα δεν το χετε για ακομα μια φορα.Θα σας κανω τη χάρη να σας δείξω και μια κιθαρα για να μαθετε τι ειναι αυτο το πραγμα επιτέλους.

Υ.Γ.Μπραβο ρε lords,πως εγινε η φάση?Ιντερνετικιά ή λαιβ ?Δεν καταλαβα?Αποκλειεται να ειναι ιντερνετικό ε?
Thanks φιλε trigga :). Eγινε ολο μεσω internet :)

Gregg πολύ - πολύ ωραίος ήχος. Ας τους να λένε για το στριφογύρισμα. Μου αρέσει κι εμένα.
Σ'ευχαριστω φιλε mskmkr :)

Ήταν πολύ ενδιαφέρον γιατί ο καθένας σας είχε διαφορετική προσέγγιση..(και παιχτικά και ηχητικά..)

Well done blues boys!!....

θελω κ γω μεσω ντερνέτι να φτιάσω τσόλο ρε γουρούνια......

Ελκαβλντ που ίσι ισί ριέ?

trigga είπε:
θελω κ γω μεσω ντερνέτι να φτιάσω τσόλο ρε γουρούνια......

Ελκαβλντ που ίσι ισί ριέ?
Αν μου εναν καλό 6/4 ρυθμό όπως σου είπα, οργανώνουμε το ιντερνετο-jam ;)

που να το βρω ρε αντιχριστε αυτο τον ρυθμο.................................

Ελα να τον κανουμε μαζι δε γινεται απ το σαπιο μπαντομπόξι να βγάλεις διαμάντια, κουλάρισε ρε δικε σου ναπούμ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα