Slayer - Seasons in the abyss - rhythm guitar cover

sotosprince

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Δεν ξερω αν υπαρχουν πολυ φαν των Slayer εδω! Αγαπημενο κομματι απο τα παλια!

Rhythm guitar cover 2 raw guitar tracks Mesa Boogie Mark III blue stripe Torpedo CAB - two notes Brit1935 cabinet +cnd87 mic Guitar Isolation Cabinet Les Paul Samick Artist Series Original master tracks used for bass, vocals, drums + parts of guitar

καλησπερα ωραιο cover

Τι μαγνητη εχεις βαλει στην les paul ; φανταζομαι για να μη το αναφερεις δεν εχεις καποιο πεταλι μπροστα απο τον ενισχυτη ετσι ;

Ακουσα πρωτα τις σκετες κιθαρες.

Μπαρουτια!

Παντως στο παιξιμο σου,ρυθμικα,υπαρχει αρκετος Iommi,παντου.

Και εννοειται το λεω για καλο.

Ομορφα.

nexarulhu είπε:
καλησπερα ωραιο cover

Τι μαγνητη εχεις βαλει στην les paul ; φανταζομαι για να μη το αναφερεις δεν εχεις καποιο πεταλι μπροστα απο τον ενισχυτη ετσι ;
Οχι φιλε μου κανενα πεταλι! Ο μαγνητης ειναι di marzio dp155 νομιζω, αλλα ολα τα λεφτα ειναι το torpedo CAB που παιρνει το σημα της προενισχυσης και σου δινει τη δυνατοτητα να ηχογραφησεις με καμπινες 2x12 kai 4x12 και πολλα μικροφωνα.

gvour είπε:
Ακουσα πρωτα τις σκετες κιθαρες.

Μπαρουτια!

Παντως στο παιξιμο σου,ρυθμικα,υπαρχει αρκετος Iommi,παντου.

Και εννοειται το λεω για καλο.

Ομορφα.
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο μου! Αγαπαμε  Tony!

Sorry που αργησα να απαντησω μαγκες αλλα μου ανοιξαν το σπιτι... οχι τπτ αλλο, το πρωτο πραγμα που κοιταξα να δω αν λειπει ηταν ο ενισχυτης μου...!  :o :o :o

sotosprince είπε:
Sorry που αργησα να απαντησω μαγκες αλλα μου ανοιξαν το σπιτι... οχι τπτ αλλο, το πρωτο πραγμα που κοιταξα να δω αν λειπει ηταν ο ενισχυτης μου...!  :o :o :o
Οχι ρε φιλε,

sotosprince είπε:
μου ανοιξαν το σπιτι... οχι τπτ αλλο, το πρωτο πραγμα που κοιταξα να δω αν λειπει ηταν ο ενισχυτης μου...!  :o :o :o
Το έχω πάθει και ξέρω πώς νιώθεις.

Ελπίζω να μην σου πήραν τίποτα.

Δυστυχως ταυτοτητα και 200 ευρω με μια καρτα αναληψης που ακυρωσα αλλα παλι καλα δεν πειραξαν τπτ απο συσκευες και εξοπλισμο. Γινεται χαμος στις γυρω περιοχες τον τελευταιο καιρο και ψαχνουν μονο μετρητα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα