- Πόντοι
- 923
roybatty είπε:..ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση,απατάσαι αν νομίζεις πως θα ακούγονται πολύ διαφορετικά
Διαβάζοντας πάντως από το link που έδωσες,οι marshall πρέπει να είναι οι ενισχυτές με τη μεγαλύτερη παραφιλολογία πίσω τους.Όχι οι τελευταίοι Jubilee ακούγονται καλύτερα από τους πρώτους,όχι μου έτυχε πειραγμενος-modified ενισχυτής και τι θα τον κάνω και δε συμμαζεύεται
Προσωπικά δε νομίζω πως αξίζει να δώσεις πια λεφτά για κάποιο vintage marshall.Yπάρχουν ενισχυτάρες εκεί έξω που δίνουν τον ήχο των παλιών ενισχυτών και άλλο τόσο.
@ Roybatty: Ναι υπάρχουν. Οι Mojave και οι Roccaforte είναι οι προσωπικοί μου αγαπημένοι. Κοστίζουν 2500-3000$ άρα...Από εκει και πέρα μόνο σε kit του Metropoulos έχω ακούσει ήχο. Αν καταφέρεις να έχεις έτοιμο ένα kit με όλα τα upgrades και με λιγότερα από 1500 ευρώ αξίζει τον κόπο.Κάποιος φίλος τον έδινε 600 ευρω,πάνω απο 1 μήνα.
Επίσης μεγάλη πατάτα είναι και ο JCM 800 RI.
Τον πήρα απο φίλο σε πολύ καλή τιμή,άλλαξα λάμπες, αλλά η πατάτα δεν άλλαξε χρώμα
@ffmakis: Mετασχηματιστή έπρεπε να αλλάξεις. Να βάλεις επάνω έναν Mercury Magnetics (νομίζω βγάζει ειδικά γι αυτό το μοντέλο εκδόσεις με περισσότερο headroom ή περισσότερο γκάζι ανάλογα με τα γούστα). Βέβαια κοστίζει, αλλά έχω ξαναγράψει ότι τα Reissues με τα κινέζικα parts δεν προσφέρονται για πιστή αναπαραγωγή του ήχου των παλιών Marshall. Aλλο πράγμα οι Drake (made in U.K μετασχηματιστές), πως να το κάνουμε...