εγω ειμαι ο ιδιοκτητης του 800αρη και οφειλω να πω οτι ο ενισχυτης δεν ειναι τοσο τραγικος οσο λετε ρε παιδια...φυσικα δεν εχει την χροια του πλεξι που εχω , ειναι πιο μοντερνος και για την δουλεια που τον ηθελα εγω μου κανει και μου παρακανει...
τον ηθελα για lead καταστασεις ,μεταλ κυριως και για να πω την κρυφη μου αληθεια προτιμω αυτην την χροια που εχει ο 800αρης απο εναν mesa boogie dual rectifier που τον ειχα αγορασει 2700....μου αρεσουν τα βρωμικα αλλα οχι τα πολυ μοντερνα...
εχοντας και ενα hotplate παιζει πολυ καλα...και με ενα overdrive σπερνει....
οποιος τον παρει για vintage καταστασεις δεν κανει...καλυτερα πλεξι...ο ενισχυτης παιζει πολυ καλα με
gibson παντως.... σε αντιθεση με τον πλεξι που παιζει καλα με οτι του βαλεις πανω...ειδικα μια στρατ την απογειωνει,την αγριευει...την χεντριξευει...
σιγουρα υπαρχουν παραπερα βελτιωσεις αλλα λογω χρονου δεν το εχω ψαξει...παντως θελοντας να φτιαξω ενα rig με 2-3 ενισχυτες ταυτοχρονα συνδεδεμενους ειναι σουπερ για τα σολακια μου...πιστευω για μεταλ hard rock καταστασεις zakk wylde,judas priest,randy rhoads,slayer ειναι μανουλα...
ισως να μην ειναι οπως οι παλιοι αλλα αυτο δεν τον κανει μαπα...πειτε μου εναν αλλον της μαρσαλλ που να κανει καλα αυτην την μεταλοδουλεια...και μην μου πειτε dsl,vintage modern γιατι ειναι καλοι αλλα οχι τοσο οσο ο 800αρης...με μια επιιφυλαξη για τον δευτερο...
ειναι για συγκεκριμενα πραγματα δεν ειναι για ολα...οποτε καποιος που δεν εχει αλλους ενισχυτες θα τον βρει μονοπλευρο...εγω οπως ειπα εχω και φεντερ και πλεξι οποτε εχω δυνατοτητα επιλογης στο τι θελω να παιξω...
παντως με τον καιρο θα τον ψαξω καλυτερα γιατι δεν εχω προλαβει ακομα...