Σκοτωνουμε τον εξοπλισμο μας στα δυσκολα?

solega

Μέλος
Πόντοι
98
Οι καιροι εχουν αλλαξει αρκετα τα λεφτα εμειναν τα ιδια ομως οι απαιτησεις αυξηθηκαν μαζι τους και τα εξοδα μας. Εχει καιρο που απεχω απο ολων των ειδων τις αγορες-ανταλλαγες. Ενα προβλημα στα δοντια εβγαλε κουστουμι τετραψηφιο. Και αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να σκοτωσω ισως καμια απο τις κουκλες που εχω στη κατοχη μου για να βοηθησει λιγακι.

Η ερωτηση ειναι σαφης:

Με τι ψυχη ρε γμτ να το κανεις?

Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προτιμησω να κοψω απο οπουδηποτε αλλου παρα να πουλησω καποια απο τις κιθαρες μου παντα η πρωτη σκεψη μου ειναι αυτη! Εχει τυχει ποτε να σκοτωσετε κατι για οικονομικους λογους?

ναι...πιανεις 0..και ξεκινας..με βαση την εμπειρια.

Ετυχε και σε μενα αυτο πριν μερικες ημερες.

Φυσικα και μου εχει τυχει,και οχι μια και δυο φορες...

Ποτε μου δεν στεναχωρηθηκα γιατι για εμενα οι κιθαρες και οι ενισχυτες ειναι απλα ΕΡΓΑΛΕΙΑ και ,κακα τα ψεμματα,με οποιαδηποτε αξιοπρεπη κιθαρα και ενισχυτη τον ΙΔΙΟ ηχο βγαζω πανω-κατω.... ;D

Τον τελευταιο καιρο λογω του...escaping from hell plan που εφαρμοζω (in greek:την κανω απο το μπορντελο που ονομαζεται Ελλας) εχω σπρωξει το 90% του gear μου εκτος απο τα απολυτως απαραιτητα (δηλ.2-3 τελε,την Tonelab μου και 2 ενισχυτες),και νοιωθω ...μια χαρα... ;D

Έπρεπε να το κάνω όταν έφευγα, και όντως μου ήταν δύσκολο, ειδικά εφόσον τα περισσότερα σκοτώθηκαν. Δυστυχώς γύρισα...  :'(

solega είπε:
Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προτιμησω να κοψω απο οπουδηποτε αλλου παρα να πουλησω καποια απο τις κιθαρες μου …………
Υπερβάλλεις  ;) :o

Εχει τυχει ποτε να σκοτωσετε κατι για οικονομικους λογους?
Δεν είμαστε για δημόσιες ομολογίες και καταδίκες καλοκαιριάτικα. Υπάρχουν και άλλοι πλην των οικονομικών;

Ενα προβλημα στα δοντια εβγαλε κουστουμι τετραψηφιο. Και αρχισα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να σκοτωσω ισως καμια απο τις κουκλες που εχω στη κατοχη μου
Σκέψου. Κάποια μερα τα δόντια θα πέσουν. Η μουσική όμως μένει.

Πέρα από πλάκα, μη χαλιέσαι.

Μια δυο κοπέλλες σου φτάνουν.

Τα υπόλοιπα είναι καταναλωτική μανία.

Μην ανάγεις ένα γεγονός σε σπουδαιότητα που δεν του αρμόζει.

Πρώτα οι άνθρωποι, μετά οι κιθάρες.

Κουράγιο και δύναμη.

Δυστυχώς όταν ''έρχονται τα δύσκολα'' ο εξοπλησμός μου δεν φτάνει για να με ξελασπώσει οικονομικά . :'(

Γενικά δεν είχα ποτέ την υπομονή να πουλήσω τίποτα . 15 χρόνια τώρα μία κιθάρα πούλησα και αυτή μέσω κάποιου καταστήματος που με εξυπηρέτησε.

ΥΓ

Για τα μηχανάκια δεν το συζητάω καν. όλα τα έδωσα ανταλλαγή για ψίχουλα. :-[

kostas80 είπε:
Για τα μηχανάκια δεν το συζητάω καν. όλα τα έδωσα ανταλλαγή για ψίχουλα. :-[
Καλά και εδώ ούτε κουβέντα;

Βρε συ, για ομοιοπαθή και δύο ψίχουλα έδινα. Αλλίμονο ...

audiokostas είπε:
Καλά και εδώ ούτε κουβέντα;

Βρε συ, για ομοιοπαθή και δύο ψίχουλα έδινα. Αλλίμονο ...
Εννοώ με δάγκωναν οι έμποροι που μου πουλούσαν το καινούριο το καλό το εργαλείο ;D

ευτυχώς δεν υπάρχουν μαγαζιά που να κάνουν το ίδιο και με τις κιθάρες..... θα είχα κλάψει πολλά ευρά..

πουυυυυ να κάθεσαι τώρα να περιμένεις να φύγει το CB ....  ;)

kostas80 είπε:
Κλείνω 12 με τον Ζέφυρο....

Μπορώ να περιμένω.  ;)

kostas80 είπε:
τα CB φεύγουν σχετικά εύκολα γιατί όλοι ξέρουν τι ποιότητας μηχανάκια είναι... έχω δώσει ένα σε καλή τιμή...

Συμφωνώ με τον SF.... δε λέω ότι δεν ένοιωσα ένα τσίμπημα όταν έδωσα εξοπλισμό λόγω ανάγκης, αλλά α) δεν ήταν κάτι αναντικατάστατο και β) πήρα μεγαλύτερη χαρά όταν ο αγοραστής με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε πόσο ικανοποιημένος έμεινε από τη συναλλαγή. Τουλάχιστον ό,τι έδωσα μέχρι τώρα πήγε σε καλά χέρια!

βρε γμτ.....δυστυχως μονο στους κιθαριστες πεφτουν τα δοντια...( με το συμπαθειο  ;D)

αντε κανας φαφουτης πληκτρας με τιποτα αναλογικα και ψηφιακα..δεν εχει για σκοτωμα.. ::)

παντως περαν του αστειο..με τον Soyperfanki συμφωνω κι εγω (κρατησε 2-3 τελε...δεν του φτανε μια  ::) ???)..ειναι εργαλεια.Υλη. Δενομαστε μεν..αλλα ειναι εργαλεια.

gdevelek είπε:
τα CB φεύγουν σχετικά εύκολα γιατί όλοι ξέρουν τι ποιότητας μηχανάκια είναι... έχω δώσει ένα σε καλή τιμή...
+1 αλλα αυτό που δεν φεύγει ευκολα είναι η κ@$&* του ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ

όπως και με τις κιθάρες  ;D

και είχε και papajohn εξατμισόνι (για όσους ξέρουν)  

απαράδεκτος είμαι το ξέρω ......  

@audiokostas

να την χαίρεσαι την καβάσω .... με πατάγανε νομίζω αυτά παλιά  >:(

κρατησε 2-3 τελε...δεν του φτανε μια  Roll Eyes Huh?
Και αν σπασει η χορδη την ωρα που παιζω στο Μαρακανα τι θα κανω με μια τελε??

Superfunk είπε:
Και αν σπασει η χορδη την ωρα που παιζω στο Μαρακανα τι θα κανω με μια τελε??
Έτσι που αλλάζεις τις χορδές δεν θα εκπλησσόμουν αν έχεις πλέον την ικανότητα να αλλάζεις χορδή την ώρα που παίζεις .................... σόλο.

+1 αλλα αυτό που δεν φεύγει ευκολα είναι η κ@$&* του ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΛΩ

όπως και με τις κιθάρες  ;D

και είχε και papajohn εξατμισόνι (για όσους ξέρουν)

Ξερουν ξέρουν....και race guns ξέρουν  ;)  

Εχει τυχει ποτε να σκοτωσετε κατι για οικονομικους λογους?
Πάντα δεν είχα "μία" άν αυτό σε καθησυχάζει...αλλά πάντα είχα πράγματα που γούσταρα κ αγαπούσα...λίγα αλλά καλά!

Κοιτούσα πάντα να βρίσκω κάτι ώστε να μήν έχω το αγόρασε-πούλησε...(περι μουσικής)

Αλλά μην πέφτεις ψυχολογικά γιατί...θα γυρίσει ο τροχός θα ....... κ ο φτωχός!  ;D

Κιθάρες κ πετάλια θα αγοράσεις αρκετά κάποια στιγμή,την ΥΓΕΙΑ όμως πουθενά! ;)

υγεια οπως προαναφερθηκε ....

καποιοι επισης να πανε να πιασουν δουλεια  γιατι πουλωντας-σκοτωνωντας και τα οποιαδηποτε μουσικα οργανα δεν θα αλλαξει η ζωη τους ... εκτος κι αν πεθαινουν απο ασιτια....

(υπαρχουν και οι δωρητες οργανων)....

Trending...

Νέα θέματα

Back