- Πόντοι
- 1
Kalhspera!exo ena midi keyboard..kai tha ithela na mporeite na mou peite pou mporo na vro ellinikous skyladikous hxous kai rythmous..otidhpote sxetiko re paidia !!!thanks :twisted: :twisted: :twisted: [/img]
Που μάλλον εννοείς ότι θες samples και όχι samplerΤο ερωτημα μου τώρα είναι ότι θέλω να βρώ sampler,(έχω κατι μπουζούκια,κλαρινα και αλλα)
Καλώς ήρθες μάστορα.Για σκυλάδικους ήχους υπάρχει ένα vst που λέγεται Fretted Instruments. Αυτό μέσα στους καλούς ήχους της ανατολής που έχει' date=' έχει και κάτι μπουζούκια και μπαγλαμάδες, δεν ξέρω αν είναι και ό,τι καλύτερο, καθώς δεν γνωρίζω καλά τη μουσική που θες να παίξεις.
[/quote']
Καλό είναι αλλά θέλει τρελό προγραματισμό για να φύγει η midi-λα
εαυτά τα samper που είχα είναι λιγό μάπα' date=',εκτός από ένα μπουζούκι πολύ σπέσιαλ μου εγραψε ενα φιλαρακι,και από μια βιβλιοθήκη με sampler του korg m1 που είχα κατεβάσει.αυτό!γι'αυτό θελώ τετοια!Κάτι αλλό...για ρυθμούς με συγχωρδίες(ακκομπανιαμέντα)που έχουν τα korg πχ που θα μπορούσα να βρω?χρησιμα και αυτά!![/quote']
Ψιτ μην μπερδεύεις τα samples με τα sampler και μετά μας μπερδεύεις κι εμάς. Samples είναι οι ήχοι, που απ' ότι λες είναι μάπα. Sampler είναι το μηχάνημα hard ή soft που θα παίξει τα samples.
Α ναι... και μην αναφέρεσαι τόσο απροκάλυπτε σε κατεβάσματα...
Α ναι... και μην αναφέρεσαι τόσο απροκάλυπτε σε κατεβάσματα...
Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το torrent σε p.m. ?Thanx!το Arabian Traditions το βρήκα σε torrent φιλε μου!μπορώ να το βάλω εδώ να το δουν και άλλοι?επιτρέπεται από το forum?κάτι άλλο να ψάξω?
Εγώ θα σου πρότεινα να ακούσεις μερικές παραγωγές του είδους που σεοκ!γι'αυτό ρωτησα κιόλας.τι αλλό θα μπορουσα να χρησιμοποιήσω:θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν υπήρχε κάτι σε Korg!:twisted: