Σχετικά με USPS Priority tracking

kostaras75

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους.

Περιμενω ενα σωμα κιθαρας απο το Αμερικα και ο τυπος μου ειπε οτι το εστειλε 02-12.

Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω καμια μεταβολη στην κατασταση αποστολης απο τις 02-12 και στην ανιχνευση αποστολης

βγαζει τα παρακατω.Λετε το σωμα να εχει φυγει και να μην εχουν σκαναρει το δεμα με αποτελεσμα να μην υπαρχουν πληροφοριες για την

κατασταση αποστολης η μπορει να μην εχει φυγει ακομα?

Δεν μου εχει ξανασυμβει σε αλλες παραγγελιες και μου φαινεται λιγο περιεργο.

Να ανησυχω για κατι απο τωρα???

Track & Confirm

Search Results

Label/Receipt Number: CQ66 κλπ.........

Class: Priority Mail International Parcels

Service(s): International Parcels

Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on December 2, 2009 to expect your package for mailing.

This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date.

Delivery status information will be provided if / when available.

Information, if available, is updated periodically throughout the day.

Please check again later.

Κάνε λίγο υπομονή. Αν δεν μπορείς και ανησυχείς πολύ, στείλτου ένα email και ρώτησέ τον αν παράδωσε το δέμα στη USPS.

Να το δικό μου status (oι πρώτες εγγραφές) από την τελευταία παραγγελία μου με USPS Express.

International Dispatch   UNITED STATES                          11/20/09  7:18pm

Arrival                  UNITED STATES                          11/20/09  7:17pm

Electronic Shipping      TUCSON AZ 85719                        11/18/09 10:51pm

Info Received

Processed through Sort   TUCSON AZ 85726                        11/18/09  7:11pm

Facility

Acceptance               TUCSON AZ 85719                        11/18/09  5:18pm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν το έχουν πάρει ακόμα. Ο πωλητής έχει κανονίσει να παραλάβει η USPS το δέμα από τον χώρο του αλλά λογικά δεν έγινε ακόμη η παραλαβή για κάποιο λόγο.

Οκ παιδια.

Θα περιμενω και θα πραξω αναλογα αν δεν δω φως.

Ευχαριστω.

Εκανες το λαθος να μη ζητησεις να στο στειλει με USPS EMS,καλο ΠΑΣΧΑ λοιπον....

Superfunk είπε:
Εκανες το λαθος να μη ζητησεις να στο στειλει με USPS EMS,καλο ΠΑΣΧΑ λοιπον....
Οποιος δεν εχει μυαλο εχει....υπομονη ε?Ελα που εγω δεν εχω υπομονη ομως!

Τον ηπια μπούζι δηλαδη ε?Παντως οτι εχω παρει απο Αμερικα και hong kong χωρις ομως να δασμολογηθουν τα πραγματα και να μπλεξω με τελωνειο, εχουν ερθει μεσα σε 10 ημερες με απλο ταχυδρομειο.

Παιδια σορρυ αν ειναι ασχετο αλλα στο USPS μου δειχνει αυτο:

Detailed Results:

Bullet Into Foreign Customs, January 07, 2010, 8:47 pm, GREECE

Bullet Out of Foreign Customs, January 07, 2010, 8:33 pm, GREECE

Bullet Arrived Abroad, January 07, 2010, 5:18 pm, GREECE

Bullet Processed through Sort Facility, January 05, 2010, 3:20 pm, SHREWSBURY, MA 01546

Bullet Electronic Shipping Info Received, January 05, 2010

και με αγχωνει λιγο το γεγονος οτι φαινεται να βγηκε και μετα να ξαναμπηκε στο τελωνειο!!! ??? ???(πρωτη φορα παρηγγειλα απο ΗΠΑ, σορρυ αν λεω καμια μπουρδα.. :-\ :-\)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρωτη φορα βλεπω να συμβαινει κατι τετοιο,μαλλον καποιο λαθος θα εχει γινει.

Επισης θα σε παρακαλουσα να μην "κατηγορησεις" ξανα το φορουμ οτι σε προτρεπει σε ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ (οπως π.χ. δηλωση χαμηλοτερης αξιας απο την πραγματικη).

Οπως διαβαζεις εσυ ελευθερα το φορουμ ετσι μπορει να το διαβασει και το Υπουργειο Οικονομικων και να εχουμε τραβηγματα χωρις λογο & αιτια.

Ωπα γραψε λαθος...Εγω δεν το εννοουσα ετσι...Σαν χρησιμη συμβουλη το ειδα!!Ευχαριστω για την απαντηση!

Τελικα σημερα βγηκε απο το τελωνειο :) :)!Τωρα απλα περιμενω τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ή θα μου ερθει με το κλασσικο χαρτακι και θα πρεπει να παω να το παραλαβω εγω?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εμενα παντως που ηταν usps priority το δεμα ηρθε μεσα σε 7 ημερες παροτι ο φιλος superfunk πιο πανω μου ευχηθηκε καλο Πασχα και αν ;D ;D ;D.

Μου αφησαν χαρτι και πηγα και το πηρα.Βεβαια το δεμα ηταν Πατρα που μενω Παρασκευη και μου ηρθε δευτερο ειδοποιητηριο την επομενη Τεταρτη.Οχι οτι ειχε ερθει πρωτο χαρτακι ποτε αλλα λεμε τωρα.Εγω θα πηγαινα στη θεση σου στο ταχυδρομειο να το παρω μονος μου αν εβλεπα απο το tracking οτι βρισκεται εκει και δεν θα περιμενα.Το επαθα μια φορα οποτε δεν εχει ξανα να περιμενω ποτε θα τους κ........ να μου το φερουν.

Αυτα απο εμενα.

preacher είπε:
Τελικα σημερα βγηκε απο το τελωνειο :) :)!Τωρα απλα περιμενω τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ ή θα μου ερθει με το κλασσικο χαρτακι και θα πρεπει να παω να το παραλαβω εγω?

Ευχαριστω εκ των προτερων!
οι ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ δεν εχουν καμμια σχεση με το κανονικο ταχυδρομειο με το οποιο σου εστειλαν το δεμα,παραδιδουν μονο δεματα USPS EMS (& γενικα EMS)

Τελικα μου ηρθε προχθες!Μια βδομαδα εκανε απο Αμερικη, αρα μια χαρα απο αποψη χρονου!Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις :)

Εγω πηρα ενα μανικι απο αμερικη με usps,μου εδωσε ο τυπος track number...και απο τις 19/01 μεχρι και τωρα γραφει το ιδιο status:Acceptance!Δεν θα επρεπε να εχει αλλαξει το status τοσες μερες?

Σε ερωτηση μου προς τον αποστολεα για την καθυστερηση,η απαντηση ηταν πως το κανει αυτο πολλες φορες η usps (δηλαδη δεν λειτοyργει σωστα το track) σας εχει συμβει ποτε αυτο?

Ακομα παντως Acceptance βγαζει... :(

Εγω σημερα παρελαβα μια kramer nightswan, που ειχε σταλει με USPS priority mail. Ουτε τρακινγκ ειχα ουτε τιποτα. Εκανε 6 εργασιμες για να φτασει. Εκτελωνισμος 3 ευρω και μεταφορικα 50$. Επος!

Mε Usps priority εχει τυχει ποτέ σε κανέναν να πληρωσει το 27% που ισχύει για φορους τελωνεια κτλ?

Εχω βρει prs se 24 2012 καινούργια 420 ευρω + 55 ευρω μεταφορικα και ειμαι ετοιμος αφου στο Γερμανο εχει 750

Mε Usps priority εχει τυχει ποτέ σε κανέναν να πληρωσει το 27% που ισχύει για φορους τελωνεια κτλ?
Ναι

Εχω βρει prs se 24 2012 καινούργια 420 ευρω + 55 ευρω μεταφορικα και ειμαι ετοιμος αφου στο Γερμανο εχει 750
Άμα τη θες και πάλι σε συμφέρει ακόμα κι αν παίξει και "χάσεις".

Αν σε βοηθήσει λίγο και στο price adjustment (ας αναφέρει ας πούμε την FOB και όχι CIF αξία) ακόμα καλύτερα.

Αν σε βοηθάει στα μεταφορικά, εγώ μάλλον θα την έβαζα Express.

audiokostas είπε:
Ναι

Άμα τη θες και πάλι σε συμφέρει ακόμα κι αν παίξει και "χάσεις".

Αν σε βοηθήσει λίγο και στο price adjustment (ας αναφέρει ας πούμε την FOB και όχι CIF αξία) ακόμα καλύτερα.

Αν σε βοηθάει στα μεταφορικά, εγώ μάλλον θα την έβαζα Express.
Εντάξει θα προτιμουσα  την sunburst quilt maple top αλλα αν ειναι να γλυτωσω τοσα χρηματα δεν με χαλάει.

Για αυτη λεω

http://www.ebay.com/itm/331154049591?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Βλέπετε τιποτα το περιεργο μηπως? ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back