- Πόντοι
- 6
...κόψτε κάτι....καλή επιτυχία πάντωςTheSkelters είπε:Κυκλοφόρησε το άλμπουμ που όλοι περιμένατε! ...Σίγουρα ένα από τα καλύτερα αγγλόφωνα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας!
α) Λίγο μετριοφροσύνη ποτέ δεν έβλαψε.TheSkelters είπε:O Πρώτος Δίσκος των Skelters με τίτλο "Explain To Me" κυκλοφορεί από την Pan Vox (Legend)!
Κυκλοφόρησε το άλμπουμ που όλοι περιμένατε! Με τους Beatles, τους Queen, τους U2 και τους Led Zeppelin να αποτελούν βασική επιρροή. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα αγγλόφωνα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας!
Εγώ δεν το περίμενα. Πειράζει;TheSkelters είπε:Κυκλοφόρησε το άλμπουμ που όλοι περιμένατε!
Τα διαφορετικά αντικείμενα ειναι πολύ εύκολο να τα ξεχωρίζει κανείςTheSkelters είπε:9 τραγούδια από τα οποία δύσκολα ξεχωρίζεις κάποιο μιας και όλα έχουν κάτι το διαφορετικό!
Προσωπικά δεν υπάρχει καμία εμπάθεια και γιατί να υπάρχει αφού τα παιδιά δεν τα ξέρω δεν με ξέρουν και δεν νομίζω εξάλλου ότι έδειξα κάτι τέτοιο στο post μου.blue είπε:παίζει κανενας ξαδερφος του Χ'γιάννη στο group? Γιατί τοση εμπαθεια? ;D
ΠΕΕΣ ΤΑ, ΠΕΕΣ ΤΑ (κατα το Γκοορτσος, Γκοορτσος= προεκλογικο συνθημα)solega είπε:θελω τοσο να μιλησω αλλα θα τα καταπιω για να μη γινω κακος
Aαααα, σε παρακαλώ, 50% φταίει ο μαρκετερί και 50% αυτοί που το ενέκριναν...δεν έκανε το post ο μαρκετίστας...gdevelek είπε:καλό θα ήταν να μη χρεωθούν τα παιδιά την ανοησία του μαρκετίστα...
Ρε παιδιά, γιατί δεν μου λέτε; Πειράζει; Μη με αφήνετε να στεναχωριέμαι...mscmkr είπε:Εγώ δεν το περίμενα. Πειράζει;