Σύστημα Αγγελιών 2010

Status
Not open for further replies.
Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Ηρθαν οι νέες αγγελίες του Noiz.gr! Το νέο σύστημα για να καταχωρήσετε δωρεάν τις αγγελίες σας για Μουσικά όργανα, την τεχνολογία τους και τον ήχο. Πρόκειται για ανεξάρτητο σύστημα αγγελιών με πολλές ευκολίες, καθαρό layout και έμφαση στην απλή χρήση αλλά και σε εργαλεία για να βρίσκετε αυτό που θέλετε εύκολα!

smartnoiz.jpg

Καλό θα είναι να μεταφέρετε τις υπάρχουσες αγγελίες σας εκεί, ενώ για λίγο καιρό θα "τρέχει" παράλληλα με το παλιό σύστημα. Αν και δόθηκε μεγάλη προσοχή στη δημιουργία του και είναι στα σχέδια πολλές ευκολίες και δυνατότητες ακόμη, ελπίζουμε πως θα είναι αντάξιο και καλύτερο από το σημερινό. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και για ότι προκύψει το συζητάμε εδώ.

Για να καταχωρήσετε αγγελία πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο νέο σύστημα.

Το user name που χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα στο forum δεν ισχύει.

Στο FAQ θα βρείτε οδηγίες για το πως και το γιατί. Καλό παζάρι!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
επιτελους!  :P

καλοριζικο! ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλορίζικο!!! Μόλις γράφτηκα για να καβατζώσω και το nick μου!!!(να μην μπερδεύομαι ρε παιδί μου) Οι επιτυχημένες συναλλαγές θα μεταφερθούν/σβηστούν ή οτιδήποτε?

Το σύστημα αξιολόγησης συναλλαγών δεν θα ισχύσει. Αν και πολύ σωστή τακτική, είχε τα προβλήματα της αφού καθημερινά λάμβανα πμ με παράπονα από τους συναλλασσόμενους για τις "αδικίες" και τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους.

funky_bassman είπε:
Οι επιτυχημένες συναλλαγές θα μεταφερθούν/σβηστούν ή οτιδήποτε?

Συγγνώμη για τη δεύτερη παρέμβαση αλλά θετική/αρνητική αξιολόγηση των συναλλασόμενων καταργείται?

απο οσο βλεπω και εγω δεν εχει καπου επιλογη για θετικη αρνητικη αξιολογηση.

ισως να ειναι μια λυση να γινονται αξιολογησεις στο www.noiz.gr αν μεινουν ανοιχτες και εδω.

φανταζομαι πως ο γιαμεθ θα μας εξηγησει πιο πολλα εν καιρω! :)

edit απαντησε :)

ωραίο φαίνεται!

να ρωτήσω κάτι: Το κουμπί "Νέες Αγγελίες" πάνω-πανω πώς λειτουργεί?

παρατήρησα πως ακόμα κι αν έχω διαβάσει τις λεπτομέρειες μιας αγγελίας, συνεχίζει να την δείχνει

και απο οσο βλεπω, δεν υπαρχει και η δυνατοτητα επικοινωνιας μεσω του σαιτ.

κατι που φανταζομαι κανει ακομα πιο αχρηστη την ''αξιολογηση''

ετσι και αλλιως οταν αγοραζεις κατι π.χ. απο μια αγγελια εφημεριδας, δεν εχεις την δυνατοτητα να επικοινωνησεις και να αξιολογησουν τον πωλητη! :)

Φαίνεται πολύ κάλο με την πρώτη μάτια :)

BigAlejandro είπε:
ετσι και αλλιως οταν αγοραζεις κατι π.χ. απο μια αγγελια εφημεριδας, δεν εχεις την δυνατοτητα να επικοινωνησεις και να αξιολογησουν τον πωλητη! :)
εμ έλα όμως που εδώ δεν είναι εφημερίδα και όσο νάνε κάλο θα ήταν να υπαρχή....ξέρεις πόσα ευτραπελα συμβαίνουν κάθε μέρα στις αγγελίες των εφημερίδων?

....ΟΧΙ???!! και ξέρεις γιατί δεν ξέρεις? γιατί δεν έχει αυτή την άτιμη την αξιολόγηση! ;)

Εγω προτιμω το παλιο συστημα δεν του ελυπε τιποτα και ηταν και ειναι πολυ πιο φιλικο απο το καινουργιο για μενα τουλαχιστον.

καλορίζικο κι απο μένα

δε θέλω να διορθώνω ορθογραφικά, αλλά επειδή είναι στο ίδιο το σύστημα, το φθίνουσα γράφεται με Ι και όχι με Η, προφανώς κάποιος είχε το μυαλό του ατη "φθήνεια"  :D

(και το αύξουσα θέλει τόνο στο υ)

Tsevos είπε:
Φαίνεται πολύ κάλο με την πρώτη μάτια :)

εμ έλα όμως που εδώ δεν είναι εφημερίδα και όσο νάνε κάλο θα ήταν να υπαρχή....ξέρεις πόσα ευτραπελα συμβαίνουν κάθε μέρα στις αγγελίες των εφημερίδων?

....ΟΧΙ???!! και ξέρεις γιατί δεν ξέρεις? γιατί δεν έχει αυτή την άτιμη την αξιολόγηση! ;)
και εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα να υπαρχει το συστημα της αξιολογησης!

αλλα και χωρις αυτο θα επιβιωσουμε!

για αυτο ανεφερα την χρυση ευκαιρια!

αυτοι πως επιβιωνουν? :)

παρολα αυτα καταλαβαινω και το προβλημα του γιαμεθ!

Εγω προτιμω το παλιο συστημα δεν του ελυπε τιποτα και ηταν και ειναι πολυ πιο φιλικο απο το καινουργιο για μενα τουλαχιστον.
λιγη υπομονη θελει!

παντα οι αλλαγες μας φαινονται πιο περιεργες και δυσχρηστες!

σε κανα διμηνο ουτε θα θυμαστε το παλιο συστημα! :)

για οσους δεν θυμουνται απο παλια, πριν κανα χρονο και κατι περιπου, οι αγγελιες ηταν κανονικα θεματα,στα οποια απο κατω ξεκινουσε κουβεντουλα! :)

Το σύστημα αξιολόγησης πρέπει κατά τη γνώμη μου να ισχύσει.

Βοηθάει πολύ τους συναλλασσόμενους από κάθε άποψη.

Δεν κατάλαβα γιατί χρειάστηκε αλλαγή το σύστημα των αγγελιών μια και λειτουργούσε ήδη μια χαρά.

Καλή συνέχεια όπως και να ΄χει.

Πιο ωραιο συστημα απο το τωρινο και επιτελους με σωστο RSS feed...

Αλλα το θεμα με τις αξιολογησεις τιθεται.Ηταν τροπος να ξεχωριζουν οι πολυ κακοι/ανεντιμοι πωλητες....

Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω απλα δεν το εχω μαθει ακομα,παντως καλο θα ηταν να υπαρξουν και οι αξιολογησεις κατα την γνωμη μου ειναι βασικο.

παιδια καλορίζικο! και εγω ''ψηφιζω'' στο να μείνουν οι αξιολογησεις...τουλαχιστον διευκολύνει τις συναλλαγες εξαποστάσεως! γιαυτους που κανουν συναλλαγη σε μια πολη ειναι κομπλε οπως και να εχει...αλλα με θεματα αποστολών, αντικαταβολών κοκ θα εχουμε θεμα...

nikos17m είπε:
βασικά δε γινόταν να βελτιωθεί το ήδη υπάρχον σύστημα?

BigAlejandro είπε:
λιγη υπομονη θελει!

παντα οι αλλαγες μας φαινονται πιο περιεργες και δυσχρηστες!

σε κανα διμηνο ουτε θα θυμαστε το παλιο συστημα! :)
έτσι είναι ,και οι διορθώσεις θα γίνουν και καλά θα πάει και πολύ καλύτερα θα γίνονται οι συναλλαγές!

κάθε τι καινούργιο θέλει και το χρόνο προσαρμογής του

feedback ΠΡΕΠΕΙ NA ΥΠΑΡΧΕΙ.ετσι γινεται και στο e-bay.κατι θα ξερουν που δεν το καταργησαν...στο κατω κατω εκει θα κολησει καποιος που πουλαει μια μπακατελα ως κιθαρα σε αριστη κατασταση!θα σκεφτει το αρνητικο feedback.η εννοια του feedback προφυλασει τους αγοραστες και ενδυναμωνει τους σωστους πωλητες.σκεφτειτε το.....

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back