- Πόντοι
- 423
Επειδή με τις ταινίες δεν τα πάω και πολύ καλά τώρα τελευταία, είπα να κάνω αυτό που φοβόμουν, δηλαδή να το γυρίσω σε καμιά σειρά. Τις σειρές τις φοβάμαι επειδή ακριβώς είναι σειρές, δηλαδή εκεί που θα έβλεπες την ταινία και θα χαλάρωνες και μετά θα την έπεφτες για ύπνο νωρίς, μπορεί να ''κολλήσεις'' και να θες να δεις το επόμενο επεισόδιο, και το επόμενο μετά από αυτό κ.ο.κ. Ο δεύτερος λόγος που τις φοβάμαι είναι επειδή ανάλογα με την επιτυχία τους, ''τραβούσανε'' το σενάριο υπερβολικά από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε 243 σεζόν με 1.476 επεισόδια...
Γι' αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω με το True Detective. Μόνο 8 επεισόδια, μια σεζόν. Θα βγεί και δεύτερη σεζόν βέβαια, αλλά θα έχει άλλους χαρακτήρες και άλλη πλοκή και ανεξάρτητη ιστορία, οπότε no problemo.
Προς το παρόν μου αρέσει πολύ, νομίζω πως πρόκειται για εξαιρετική σειρά. Η σκηνοθεσία και οι πρωταγωνιστές καταπληκτικοί. Το σενάριο επίσης. Δεν πρόκειται για κλασσικό αστυνομικό μυθιστόρημα σε καμία περίπτωση. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Απ'ότι φαίνεται έχουν βγει πολλές αξιόλογες σειρές, με αρχαία ρώμη, ζόμπι, εξωγήινους, πειρατές, πολιτική κ.τ.λ. Προτείνετε αν θέλετε αυτές που σας ενθουσίασαν (ή απογοήτευσαν) και γιατί.
Υ.Γ. Α ρε thread που βρήκα να ανοίξω ο άνθρωπος τώρα που ανοίγει ο καιρός... ;D
Γι' αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω με το True Detective. Μόνο 8 επεισόδια, μια σεζόν. Θα βγεί και δεύτερη σεζόν βέβαια, αλλά θα έχει άλλους χαρακτήρες και άλλη πλοκή και ανεξάρτητη ιστορία, οπότε no problemo.
Προς το παρόν μου αρέσει πολύ, νομίζω πως πρόκειται για εξαιρετική σειρά. Η σκηνοθεσία και οι πρωταγωνιστές καταπληκτικοί. Το σενάριο επίσης. Δεν πρόκειται για κλασσικό αστυνομικό μυθιστόρημα σε καμία περίπτωση. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
![true.jpg](http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/03/true.jpg)
Απ'ότι φαίνεται έχουν βγει πολλές αξιόλογες σειρές, με αρχαία ρώμη, ζόμπι, εξωγήινους, πειρατές, πολιτική κ.τ.λ. Προτείνετε αν θέλετε αυτές που σας ενθουσίασαν (ή απογοήτευσαν) και γιατί.
Υ.Γ. Α ρε thread που βρήκα να ανοίξω ο άνθρωπος τώρα που ανοίγει ο καιρός... ;D