Καταρχας, η εννοια της "σωστης" σειρας ειναι λιγο αοριστη. Υπαρχουν προφανως καποιες ενδεδειγμενες, λογικες λυσεις (π.χ. βαζουμε το delay στη λουπα του ενισχυτη αν χρησιμοποιουμε το βρωμικο καναλι ωστε να εχουν και οι επαναληψεις μας od) αλλα κατα τα αλλα πολλα πραγματα εξαρτωνται και απο το τι θες να πετυχεις.
Ειδικα τα 2 πεταλια που σε απασχολουν ειναι απο αυτα που κατα τη γνωμη μου μπορουν να παιξουν αρκετα στην τοποθετηση τους, και μπορουν καλλιστα να κατσουν και εκει που τα εχεις τωρα.
Ο κομπρεσορας για παραδειγμα τυπικα παει στην αρχη - εχει μια λογικη αυτο, αν το χρησιμοποιεις για να δωσεις καποιες συγκεκριμενες "δυναμικες" στο σημα σου, θα ηθελες αυτες οι δυναμικες να παιζουν τον ρολο τους και οταν το σημα σου χτυπαει τα διαφορα OD stages. Απο την αλλη, μπορει να θελεις να χρησιμοποιησεις εναν κομπρεσσορα σε extreme settings, ως sustainer, αρα να τον δοκιμασεις στο τελος μετα απο τα OD ωστε να συμμαζεψει και να "λουκανικοποιησει" πληρως το σημα σου.
Παρομοια λογικη εχει και η τοποθετηση του EQ. Καποιοι χρησιμοποιουν τα EQ pedals ως boosts, ως "διορθωσεις" στον direct ηχο της κιθαρας (γιατι πχ μπορει να θελω να τον παχυνω για καποιο σολο, λεμε τωρα), οποτε θα παει στην αρχη της αλυσιδας. Αλλοι μπορει να θελουν το EQ για να αντισταθμισουν το EQ καποιου αλλου πεταλιου, για παραδειγμα εχω ενα πολυ ωραιο OD το οποιο ειναι πολυ μουντο, οποτε εχω ενα EQ pedal αργοτερα να μπουσταρει τα πριμα και τα χρησιμοποιω μαζι ωστε να αντισταθμιζονται. Διαολε, ειχα γνωστο που επαιζε με 5αρη ενισχυτη με σκετο volume οποτε ειχε βαλει το EQ του στο τερμα της αλυσιδας, μετα απο reverb/delay και το χρησιμοποιουσε σαν amp EQ. Ο,τι του καπνισει δηλαδη...
tl;dr μια χαρα εισαι, παιξε ισως και με το EQ με τα το BD-2 αναλογα με το πως θες να το χρησιμοποιησεις.
Υ.Γ. Εξαιρετικο το συστημα με τις φωτογραφιουλες