- Πόντοι
- 1,018
Η ασθένεια του overdriving (η ατέρμονη αναζήτηση του ιδανικού overdrive και η ψευδαίσθηση ότι αυτό υπάρχει και μπορεί να βρεθεί) είναι σοβαρή και άκρως κολλητική. Επειδή λοιπόν δεν είμαι καθόλου καλά και υποφέρω από αϋπνίες, γιατί ακούω μέσα στο κεφάλι μου πετάλια, τα οποία αλλιώς ακούγονται το πρωί και αλλιώς το απόγευμα, έγραψα τρία κλιψ απάνου σε μπέικιν τρακ με τρία overdrives.
Έχω προσπαθήσει να εξισορροπήσω τα παρεμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά τους (tone, volume, drive κλπ) ώστε να διευκολύνεται η σύγκριση. Η ηχογράφηση έγινε με μια strat με Lindy Fralin blues specials και τον αγαπημένο μου Deluxe Reverb RI. Το μόνο που έχω προσθέσει μετά την ηχογράφηση είναι λιγάκι delay.
Ακούω τις γνώμες σας ως προς το αν προτιμάτε κάποιο από τα 3 και γιατί. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν αύριο (αν θυμάμαι ποιο είναι ποιο μέχρι τότε).
od1.mp3
od2.mp3
od3.mp3
Έχω προσπαθήσει να εξισορροπήσω τα παρεμετροποιήσιμα χαρακτηριστικά τους (tone, volume, drive κλπ) ώστε να διευκολύνεται η σύγκριση. Η ηχογράφηση έγινε με μια strat με Lindy Fralin blues specials και τον αγαπημένο μου Deluxe Reverb RI. Το μόνο που έχω προσθέσει μετά την ηχογράφηση είναι λιγάκι delay.
Ακούω τις γνώμες σας ως προς το αν προτιμάτε κάποιο από τα 3 και γιατί. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν αύριο (αν θυμάμαι ποιο είναι ποιο μέχρι τότε).
od1.mp3
od2.mp3
od3.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: