«Sing for Greece» Οι 28 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026

Το Ferto έχει την καλύτερη/καταλληλότερη για τον διαγωνισμό ενορχήστρωση,από όλα που έχω ακούσει μέχρι τώρα.
Εντωμεταξύ αυτός που το λέει μου θυμίζει έναν παλιό φίλο.
Ετσι κουνούσε και αυτός το κεφάλι του μετά απο κάτι Rave Party που πήγαινε.

Εγώ αν σταλεί το ferto θα κράξω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ εδώ πέρα και μετά θα πάω και σε ξένα φόρουμ και θα γράψω ανθελληνικά σχόλια για την ασυνέχεια του έθνους το μεσαίωνα και ότι οι βυζαντινοί ήταν ο ολετήρας των αληθινών Ελλήνων οι οποίοι έχουν εκλείψει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Πλέον νομίζω πως έχει ξεκαθαρίσει από νωρίς και πολύ πιο εύκολα από ότι πέρυσι ποιο κομμάτι θα πάει στον διαγωνισμό.
Akylas-Ferto

Στο δε Youtube έχει υπερδιπλάσιες προβολές από το δεύτερο.

Πιστεύω πως οι λόγοι είναι ότι αυτός ο κάπως σπαστικούλης κύριος ρυθμός του ρεφρεν σου κολλάει, κατάφερε ο καλλιτέχνης να ενώσει αρκετές μουσικές φράσεις διαφόρων ειδών σε ένα τραγούδι και ο χορός του είναι άκρως χιουμοριστικός.

Υπάρχουνε και κάτι επιτροπές λέει που ψηφίζουν και ίσως διορθώσουνε στο τέλος αυτό το ντελίριο της πλέμπας

Το βλέπει κανείς από το ertflix online να μου πει αν δουλεύει? Εμένα μου βγάζει μαύρη οθόνη το ert1 live και δεν έχω τηλεόραση... Ήταν γραφτό να μην το δω

Ναι το έδειχνε,απλά κάτι αλλάξαν στη σελίδα τους και για αυτό δεν έβγαζε την παλιά διεύθυνση url αν ήταν αποθηκευμένη κάπου.
Aπό την διεύθυνση κόβεις το en/epg/channel/ept1-live και σε πάει στην κεντρική σελίδα της ΕΡΤ https://www.ertflix.gr/ και μετα διαλεγεις καναλι.

Οι εμφανίσεις του α'ημιτελικού είναι εδώ αν κατεβετε λίγο κάτω,δεν τα έχουν βάλει σε playlist ακόμη:

Τόσα πολλά κακά τραγούδια μαζεμένα είχα καιρό ν’ ακούσω. Κρίμα γιατί ήταν και καλές τραγουδίστριες μέσα. Πάμε φουλ για Ferto.

To Ferto ειναι πραγματικα ανυποφορο και ακραια εκνευριστικο, γεγονος που συνιστα σαφη βελτιωση απο τα θλιβερα και αδιαφορα που στελνουμε συνηθως.

Επικίνδυνες οδηγικές σκηνές είχε λέει το Jalla της Κύπρου,με 3 πιτσιρικάδες σε μηχανάκια και ζήτησαν με επιστολή κάποιοι από το νησί,μαζί με άλλες δικαιολογίες,να αποσυρθεί το κομμάτι από τον διαγωνισμό.

Αυτός απο κάτω είναι ένας χάρτης για την πλευρά που οδηγούν οι διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.
Αυτή η μικρή μπλέ κουκίδα στην μέση,είστε εσείς.

Παρατηρείτε τίποτα περίεργο?

Attachments

• drive.jpg
    drive.jpg
    186.8 KB · Εμφανίσεις: 0
Σήμερα στις 7 στην ΕΡΤ 1 θα παιχτούν αποσπάσματα από τα 28 τραγούδια. Δεν θα τα ανεβάσουν σύντομα στο ίντερνετ λέει οπότε ότι δούμε απόψε. Αν το δείτε γράψτε μας εδώ πως σας φάνηκαν και αν ξεχωρίσατε κανένα από αυτά, προβλέψεις, και ποιο ήταν το χειρότερο

Ειδα και ακουσα μερικα απο αυτα:
1. Οι φωνες των τραγουδιστων ειναι αναξιες λογου.
2. Τα ιδια τα τραγουδια ειναι γελοια, και στηριζονται στην οπτικη υποστηριξη για να υπαρξουν, οπως και στην αποπειρα συσχετισης τους με το Voice.
3. Δυσκολο με τετοιες σαβουρες να βρεις ποιο ειναι το χειροτερο. Ολα ειναι χειροτερα απ' ολα.
4. Ας ασχοληθουν οι "δημιουργοι " τους με κατι αλλο, που να προσφερει κατι πραγματι χρησιμο στην ταλαιπωρημενη Ελληνική Κοινωνια, παρα με τις Εικονικες Πραγματικοτητες της Eurovision και τις υποπτες σκοπιμότητες της......

Ειδα και ακουσα μερικα απο αυτα:
1. Οι φωνες των τραγουδιστων ειναι αναξιες λογου.
2. Τα ιδια τα τραγουδια ειναι γελοια, και στηριζονται στην οπτικη υποστηριξη για να υπαρξουν, οπως και στην αποπειρα συσχετισης τους με το Voice.
3. Δυσκολο με τετοιες σαβουρες να βρεις ποιο ειναι το χειροτερο. Ολα ειναι χειροτερα απ' ολα.
4. Ας ασχοληθουν οι "δημιουργοι " τους με κατι αλλο, που να προσφερει κατι πραγματι χρησιμο στην ταλαιπωρημενη Ελληνική Κοινωνια, παρα με τις Εικονικες Πραγματικοτητες της Eurovision και τις υποπτες σκοπιμότητες της......
Σεβαστή η άποψη σου αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν μερικές καλές φωνές εκεί. Δεν είναι κάποιο από τα τραγούδια πραγματικά καλό και καινοτόμο αλλά το λάτιν της Κουβανέζας εμένα μου αρέσει. Όσο για το χειρότερο κομμάτι από όλα εκεί έχουμε νικητή, ferto και το καραγκιοζιλίκι χτυπάει κόκκινο

Καλησπέρα σας! Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να ακούσω καν τα κομμάτια και γι αυτό και δεν έχω συμμετάσχει, όπως κλασσικά κάνω στο ετήσιο thread της Eurovision. Διαβάζω το θέμα και πιστεύω να καταφέρω και εγώ στην πορεία να γράψω τις απόψης μου. Γιατί πως να γράψω αν δεν έχω ασχοληθεί, δεν έχω ακούσει και δεν έχω δει, αμ πως; Διάβασα τα σχόλιά σας πάντως. Χαίρομαι που και φέτος στο noiz, υπάρχει ανταπόκριση!

Ανταπόκριση λέει?
Εδώ τα ξέρουμε απο μέσα τα πράγματα,τίποτα τυχαίοι είμεθα?
Κώστα από αυτό κάτω ξεκίνα,γιατί εγώ προσωπικά είμαι της άποψης οτί καλά τα αρχαία,η θάλλασα και ο ήλιος και γενικά οι αναφορές σε πολιτιστικό επίπεδο που στέλνουμε κάθε χρόνο,αλλά καλό θα ήταν να δείξουμε και επιρροές που πήραμε από άλλους πολιτισμούς και τις εξελίξαμε.

Ορίστε ένα καλό παράδειγμα,οι εμπορικές μας συναλλαγές στα βάθη της άπω ανατολής και η συναναστροφή μας με τον ντόπιο πληθυσμό,μας χάρισαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να εντρυφήσουμε σε πολεμικές τέχνες,ανήκουστες μέχρι τότε στο υπόλοιπο ευρωπαικό πολιτισμό και στέλνουμε αυτό.
Η τουλάχιστον έτσι θα το πλασάρουμε.

θα σκίσω το πτυχίο της Γιουροβιζιονολογίας.:mad:

Κομμάτια aside, μόνο σε εμένα φάνηκε λίγο τι κιτς το τοσο ξεδιάντροπο κοπιάρισμα του φορμάτ του COLORS με μιση δεκαετία καθυστέρηση και χειροτερο φωτισμό? Του χρόνου λογικά ERT Mikroutsiko Grafeiaki?

Βρήκα λίγο την ευκαιρία να ακούσω προσεκτικά τις συμμετοχές και, με την ιδιότητα του "ευροβιζιονολόγου" αλλά και τη δική μου μουσικοσυνθετική διαδρομή;), οφείλω να καταθέσω μια ψύχραιμη :ROFLMAO:ματιά. Η εμπειρία μου στις πωλήσεις και την επικοινωνία, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη πιστοποίηση στο marketing που ολοκληρώνω αυτό το διάστημα, δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τα τραγούδια απλώς ως μουσική, αλλά ως προϊόντα προς εξαγωγή.:)

Θα σταθω σε κάποια:

Good Job Nicky: Εδώ έχουμε μια περίπτωση που χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια. Το κομμάτι είναι ομολογουμένως κοινότυπο, όμως είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένο στην παραγωγή του. Ο καλλιτέχνης δεν με αφήνει αδιάφορο· υπάρχει ένα πακέτο γονιδίων και ταλέντου που είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, ας είμαστε ρεαλιστές: δεν είναι τραγούδι για νίκη. Είναι μια συμμετοχή που μας εξασφαλίζει μια θέση στο Grand Final, πιθανότατα από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω. Είναι η επιλογή του "μη ρίσκου".

ΑΚΥΛΑΣ: Ως gamer, το concept με ελκύει αισθητικά, όμως εδώ εντοπίζω το μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας. Ο ελληνικός στίχος λειτουργεί ανασταλτικά. Μας περιορίζει δραματικά στην ευρύτητα του κοινού που πρέπει να κατανοήσει το μήνυμα άμεσα. Οι επιλογές εδώ πάσχουν από σύγχρονο marketing. Αν θέλεις να πουλήσεις σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά όπως η Eurovision, δεν μπορείς να υψώνεις γλωσσικά τείχη. Ενδιαφέρον ως σκέψη, αλλά ημιτελές ως στρατηγική.

Marseaux & Koza Mostra:Για τη Marseaux, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: η χρήση του ελληνικού "Χάνομαι" ήταν λάθος, θα έπρεπε να παραμείνει αμιγώς αγγλόφωνο. Παράλληλα, ως ερμηνεύτρια τη θεωρώ κάτω του μετρίου για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου stage. Από την άλλη, οι Koza Mostra παρουσιάζουν κάτι φιλόδοξο. Η παραγωγή είναι καλή και, αν και δεν ξέρω πώς θα κουμπώσει τελικά, εκτιμώ το concept τους. Έχει μια ταυτότητα που λείπει από άλλους.

Μέχρι στιγμής από ότι άκουσα θα πώ ότι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη μετριότητα αλλά με πολύ ρίσκο, ο δρόμος είναι ένας: Evangelia. Εδώ έχουμε το πακέτο που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μεταμοντέρνο ethnic, εξαιρετική παρουσία και φωνητικά που είναι δουλεμένα στην εντέλεια.

Σε μια χρονιά που η Ελλάδα πάει καλά γεωπολιτικά, με επιτυχίες που φέρνουν τουρισμό και ένα κοινό στην Ευρώπη που είναι ήδη θετικά προδιατεθειμένο απέναντί μας, η Evangelia είναι το προϊόν που μπορεί να πουλήσει. Με μια υπέρ- ευνοϊκή πρόβλεψη, θεωρώ ότι με αυτή τη συμμετοχή μπορούμε να παίξουμε ακόμα και στην πρώτη εξάδα.

Βρήκα λίγο την ευκαιρία να ακούσω προσεκτικά τις συμμετοχές και, με την ιδιότητα του "ευροβιζιονολόγου" αλλά και τη δική μου μουσικοσυνθετική διαδρομή;), οφείλω να καταθέσω μια ψύχραιμη :ROFLMAO:ματιά. Η εμπειρία μου στις πωλήσεις και την επικοινωνία, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη πιστοποίηση στο marketing που ολοκληρώνω αυτό το διάστημα, δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τα τραγούδια απλώς ως μουσική, αλλά ως προϊόντα προς εξαγωγή.:)

Θα σταθω σε κάποια:

Good Job Nicky: Εδώ έχουμε μια περίπτωση που χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια. Το κομμάτι είναι ομολογουμένως κοινότυπο, όμως είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένο στην παραγωγή του. Ο καλλιτέχνης δεν με αφήνει αδιάφορο· υπάρχει ένα πακέτο γονιδίων και ταλέντου που είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, ας είμαστε ρεαλιστές: δεν είναι τραγούδι για νίκη. Είναι μια συμμετοχή που μας εξασφαλίζει μια θέση στο Grand Final, πιθανότατα από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω. Είναι η επιλογή του "μη ρίσκου".

ΑΚΥΛΑΣ: Ως gamer, το concept με ελκύει αισθητικά, όμως εδώ εντοπίζω το μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας. Ο ελληνικός στίχος λειτουργεί ανασταλτικά. Μας περιορίζει δραματικά στην ευρύτητα του κοινού που πρέπει να κατανοήσει το μήνυμα άμεσα. Οι επιλογές εδώ πάσχουν από σύγχρονο marketing. Αν θέλεις να πουλήσεις σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά όπως η Eurovision, δεν μπορείς να υψώνεις γλωσσικά τείχη. Ενδιαφέρον ως σκέψη, αλλά ημιτελές ως στρατηγική.

Marseaux & Koza Mostra:Για τη Marseaux, η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: η χρήση του ελληνικού "Χάνομαι" ήταν λάθος, θα έπρεπε να παραμείνει αμιγώς αγγλόφωνο. Παράλληλα, ως ερμηνεύτρια τη θεωρώ κάτω του μετρίου για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου stage. Από την άλλη, οι Koza Mostra παρουσιάζουν κάτι φιλόδοξο. Η παραγωγή είναι καλή και, αν και δεν ξέρω πώς θα κουμπώσει τελικά, εκτιμώ το concept τους. Έχει μια ταυτότητα που λείπει από άλλους.

Μέχρι στιγμής από ότι άκουσα θα πώ ότι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη μετριότητα αλλά με πολύ ρίσκο, ο δρόμος είναι ένας: Evangelia. Εδώ έχουμε το πακέτο που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μεταμοντέρνο ethnic, εξαιρετική παρουσία και φωνητικά που είναι δουλεμένα στην εντέλεια.

Σε μια χρονιά που η Ελλάδα πάει καλά γεωπολιτικά, με επιτυχίες που φέρνουν τουρισμό και ένα κοινό στην Ευρώπη που είναι ήδη θετικά προδιατεθειμένο απέναντί μας, η Evangelia είναι το προϊόν που μπορεί να πουλήσει. Με μια υπέρ- ευνοϊκή πρόβλεψη, θεωρώ ότι με αυτή τη συμμετοχή μπορούμε να παίξουμε ακόμα και στην πρώτη εξάδα.
Για να συνοψίσω, η Ευαγγελία έχει καλοφτιαγμένα σφριγηλά μπούτια, τα υπόλοιπα με το marketing που έχεις μπλέξει τελευταία τα ακούω βερεσέ. Είμαι μέσα να στείλουμε την Ευαγγελία και βασικά οποιοδήποτε κομμάτι εκτός από το ferto... Προσωπικά δεν το βρίσκω αστείο, δεν γελάω με αυτό και μοιραία το κρίνω σαν τραγούδι, και είναι κάτι το τραγικό. Ευτυχώς που είναι στα ελληνικά και δεν θα καταλαβαίνει ο κόσμος τι νούμερο είναι αλλά από το θέαμα πάλι θα το καταλάβουν απλά όχι σε όλο του το μεγαλείο. Πρόπερσι τη Σατι την έβρισκα αδιάφορη, πέρσι έδωσα τόπο στην οργή για χάρη των Ποντίων, φέτος θα θέλω να πατώσει αν πάει αυτό, είμαι εγκάθετος

Δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το ''Άλμα'' της Rosanna Mailan είναι ξενικό και δεν πρέπει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα,
Αλμα είναι και η ψυχή. Απορρίπτεται. Είναι πολύ Spanish. Και εγώ το απορρίπτω :ROFLMAO: Τώρα είδα αυτούς. Να ένα concept. Να τραγουδάνε ξέρουν; Να τους πάρουμε μεταγραφή και να φτιάξουμε σκηνικό με τραγούδι και ice scating με κατάλληλη διαμόρφωση της πίστας; Πως σου φαίνεται;

Πάρτε μου την ΕΡΤ τηλέφωνο !
1771104802235.png

Αλμα είναι και η ψυχή. Απορρίπτεται. Είναι πολύ Spanish. Και εγώ το απορρίπτω :ROFLMAO: Τώρα είδα αυτούς. Να ένα concept. Να τραγουδάνε ξέρουν; Να τους πάρουμε μεταγραφή και να φτιάξουμε σκηνικό με τραγούδι και ice scating με κατάλληλη διαμόρφωση της πίστας; Πως σου φαίνεται;

Συμφωνώ με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθεί η ελληνική εκδοχή του κομματιού που ακούγεται στο βίντεο, αυτό μάλιστα, όσο λιγότεροι καταλαβαίνουν τόσο το καλύτερο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back