- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καθε φορα που βλεπω αναφορες σε αυτην τη μπανταρα του Ρακιτζη σκεφτομαι τον Μανο...
(Τον Τερρυ τον εχουμε εδω μεσα, οποτε τον σκεφτομαι καθε φορα που βλεπω ποστ του ?)
Ισχυουν ολα!Παιχτάρα μεγάλη ο Μάνος, και πολύ καλό παιδί.
Για τον Τέρρυ .... δεν έχω λόγια βέβαια.
Ο Μεσαίος βγήκε χάλια, και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεις να αποκατασταθεί η τάξη.@LK ο Pacino απ'την εποχή του 2ου Νονού είναι ο μεσαίος; ?
Ζαλονίκη.Στο παλιό Φάληρο τραβήχτηκε η φωτό? Δεν ήξερα ότι ο Τσουκαλάς παίζει ηλεκτρική ?
Τώρα το κατάλαβες; ?Καλά, εσείς άλλες δουλειές δεν έχετε να κάνετε
Εγώ πάντως την διάβασα και μάλλον πηγαίναμε στο ίδιο λύκειο. Δωδεκανήσου;Καλά, εσείς άλλες δουλειές δεν έχετε να κάνετε; Τι πάτε και διαβάζετε, ιστορίες γερόντων; ?
Πράγματι. Στο τεχνικό. Άνω Καλαμάκι η έδρα σου;Εγώ πάντως την διάβασα και μάλλον πηγαίναμε στο ίδιο λύκειο. Δωδεκανήσου;
Ο Μανος δε φερνει σε Τσουκαλα... ντροπη ?Στο παλιό Φάληρο τραβήχτηκε η φωτό? Δεν ήξερα ότι ο Τσουκαλάς παίζει ηλεκτρική ?
Έχουμε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και μας είναι υπέρ αρκετός.ανδριάντα έπρεπε να του κάνουν εκεί στο παλιοφάληρο!
Κάτι του στιλ "Ρουόκ ιστορίες και λοιπές περιπέτειες"; Μπααα... ?Χωρίς πλάκα τώρα, Τέρυ για κάνα βιβλίο το σκέφτεσαι;
Τον μονο Παλαιολογο που αξιζε εχετε αν θες τη γνωμη μου....Έχουμε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και μας είναι υπέρ αρκετός.
Να ξέρεις πως θα πουλήσει. Το 'χεις και με την εξιστόρηση...Κάτι του στιλ "Ρουόκ ιστορίες και λοιπές περιπέτειες"; Μπααα... ?