Συνέντευξη Ritchie Blackmore candice Night

WilliamSats

Ενεργό μέλος
Πόντοι
338
Μου είχε ξεφύγει αυτή η συνέντευξη και την πέτυχα πριν από λίγο.

Πολύ καλή και αποκαλύπτονται και νέες πτυχές της "περίεργης" προσωπικότητας του Ritchie Blackmore (χιχιχι)

Να Βρε 'σεις παιδί για σπίτι....Νοικοκύρης άνθρωπος ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
(ακολουθει μεγαλη κακια)

Κουκλαρα η κορη του!!  :P
Ζηλιάρη, ε ζηλιάρη ;D ;D ;D

Μεγαλη τρελα ο τυπος παντως. ;D Αλλα επειδη ειναι μουσικαρα και γενικοτερα μορφαρα του συγχωρουμε 5-6 (7,8,9....) στραβα που εχει. :P

Τρομερά παράξενος άνθρωπος, αλλά και χαρισματικός μουσικός!

Έχω αφιερώσει πολλές ώρες σε βίντεο με συνεντεύξεις του. Ένα από τα αγαπημένα μου (που βγάζει και αρκετό γέλιο) είναι αυτό:

Στο οποίο τζαμάρει με τον Doogie White. Φαίνεται και το πόσο ιδιότροπος είναι, αλλά και το πόσο ωραία μουσική μπορεί να βγάλει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως φαίνεται ότι ο Ritchie άνοιξε το δρόμο:

Jazzjoker είπε:
Πάντως φαίνεται ότι ο Ritchie άνοιξε το δρόμο:

Εκτός ότι τα έχει όλα καμένα ο γέροντας  ;D ;D ;D ;D θα αναφωνήσω μόνο αυτό:

[move]ΝΕΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]  ;D

ΥΓ: Που είσαι να δεις  ;D ;D ;D ;D

freerock1974 είπε:
Ολε ο ταυρος! ;D

24 χρονων?Μεγαλη ειναι.. :P
Αν η κυρία είναι μεγάλη αυτό είναι.... μεγάλη συζήτηση. Αυτό όμως που σίγουρα είναι τεράστιο, είναι το... delay στις απαντήσεις του  ;D ;D ;D

Παλιά (πριν από καμιά δεκαριά χρόνια) τους άκουγα κι εγώ αρκετά, και έχουν ορισμένα ωραία κομμάτια, δυστυχώς όμως τελικά καταλήγουν σαν μια χλιαρή, γλυκανάλατη, ρηχή και ενίοτε ανέμπνευστη έκδοση - κακέκτυπο άλλων μεγάλων καλλιτεχνών του χώρου όπως της Loreena McKennitt. A, και ένα αφιέρωμα στα πλήθη:

Home Again (Greek Lyrics) - Blackmore's Night

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αυτό όμως που σίγουρα είναι τεράστιο, είναι το... delay στις απαντήσεις του  ;D ;D ;D
O xρονος κυλαει αργα εκει στου Jack Daniels... :D

Εχει βαλει λαθος χρονο στο tap ρε συ,γι αυτο πηρε τη...φιανσε ετων 24,για να του παταει το Κουμπη.. ;D

freerock1974 είπε:
O xρονος κυλαει αργα εκει στου Jack Daniels... :D

Εχει βαλει λαθος χρονο στο tap ρε συ,γι αυτο πηρε τη...φιανσε ετων 24,για να του παταει το Κουμπη.. ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Α, και για να μη παρεξηγηθώ ή υπάρξουν τίποτα κακόβουλες σκέψεις... Επικαλέστηκα τον Νέστορα διότι είναι μέγας οπαδός των Allman Brothers  :D

Δηλαδή η πλήρης σκέψη μου ήταν: «Νέστορα που είσαι να δεις την συνέντευξη» (απλά λόγο υπέρμετρου ενθουσιασμού ξέχασα το «την συνέντευξη»)  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Α, και για να μη παρεξηγηθώ ή υπάρξουν τίποτα κακόβουλες σκέψεις... Επικαλέστηκα τον Νέστορα διότι είναι μέγας οπαδός των Allman Brothers  :D

Δηλαδή η πλήρης σκέψη μου ήταν: «Νέστορα που είσαι να δεις την συνέντευξη» (απλά λόγο υπέρμετρου ενθουσιασμού ξέχασα το «την συνέντευξη»)   ;D
Gregg ζεις, εσύ μας οδηγείς. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back