Με λενε Λαμπρο και παιζω λυρα..
αυτο που με εφερε σε εσας ηταν οι αποριες που εχω σχετικα με τη συνδεσμολογια καποιων συστηματων ηχου και τι ακριβως μπορει να κανει το καθενα και ολα μαζι συνδεμενα.. επειδη ασχολουμε με τη μουσικη προσπαθω να δω εαν μου χρησιμεψουν σε κατι.. καθονται καμποσα χρονια αλλα φαινονται καλα συντηρημενα..
σας τα παραθετω ενα ενα
TELE STEREO PREAMP MIXER SM-220
OR.M stereo hi-fi amplifier system CS-PA1
11-band equalizer/sound field controller 3342 της alpine
ενα αλλο το ποιο εχει μονο on off μπροστα και πισω εχει OUT MIC1 MIC2
caowue dsp 2562 profesional digital effect processor
δυο μικροφωνα και θελω να πιστευω ολα τα καλωδια...
στο pc μου εχω μια καρτα ηχου της creative xfi fatality αλλα οι ενδειξεις δειχνουν οτι δε λειτουργει οπως πρεπει.. παλια συνδεα το οργανο στην υποδοχη line in2/mic2 στο κονσολακι που εχει στη μοναδα και ακουγα απο το 5.1 μου με καθυστεριση.. τωρα ποια το βαζω και δε δουλευει.. δε ξερω τι φταιει.. το θεμα ειναι οτι ειμαι ασχετος απο αυτα και αν μπορει να καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων.. ευχαριστω πολυ.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
σας τα παραθετω ενα ενα
TELE STEREO PREAMP MIXER SM-220
OR.M stereo hi-fi amplifier system CS-PA1
11-band equalizer/sound field controller 3342 της alpine
ενα αλλο το ποιο εχει μονο on off μπροστα και πισω εχει OUT MIC1 MIC2
caowue dsp 2562 profesional digital effect processor
δυο μικροφωνα και θελω να πιστευω ολα τα καλωδια...
στο pc μου εχω μια καρτα ηχου της creative xfi fatality αλλα οι ενδειξεις δειχνουν οτι δε λειτουργει οπως πρεπει.. παλια συνδεα το οργανο στην υποδοχη line in2/mic2 στο κονσολακι που εχει στη μοναδα και ακουγα απο το 5.1 μου με καθυστεριση.. τωρα ποια το βαζω και δε δουλευει.. δε ξερω τι φταιει.. το θεμα ειναι οτι ειμαι ασχετος απο αυτα και αν μπορει να καποιος να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων.. ευχαριστω πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: