Καλημερα παιδια εχω τον εξης προβληματισμο.Εχω 2 Συνθεσαιζερς και μια καρτα ηχου.Προς το παρον τα εχω συνδεση με Jack για audio.Η καρτα μου εχει εκτος απο jack εισοδους και εξοδους εχει οπτικη θυρα in/out και βγαζει ακομη coaxial spdif in/out Ερχομαι λοιπον με μια απορια! Το v-synth εχει optical in/out και coaxial spdif kαι το virus εχει coaxial spdif in/out
Μπορω να τα συνδεσω με αυτον τον τροπο ψηφιακα και να εχω καλητερη ποιοτητα ηχου? Ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο και αν ναι
μονο με ενα καλωδιο απο το καθε μηχανημα? Η καρτα μου ειναι η motu mk2 τωρα τα εχω συνδεση stereo με jack cables.
Οποιος γνωριζει το ερωτημα μου και παραλληλα το προβλημα μου να μου απαντηση γιατι με τρωει αυτη η απορια εδω και λιγο καιρο.
Σας ευχαριστω Πανος
Μπορω να τα συνδεσω με αυτον τον τροπο ψηφιακα και να εχω καλητερη ποιοτητα ηχου? Ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο και αν ναι
μονο με ενα καλωδιο απο το καθε μηχανημα? Η καρτα μου ειναι η motu mk2 τωρα τα εχω συνδεση stereo με jack cables.
Οποιος γνωριζει το ερωτημα μου και παραλληλα το προβλημα μου να μου απαντηση γιατι με τρωει αυτη η απορια εδω και λιγο καιρο.
Σας ευχαριστω Πανος